Přílišná fixace na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3870
3.1.11 22:29

Ale obě jste tím myslely mě, to je jasný. Hned jste ve mě viděly matku, co se dítě zbavuje na počkání atd.
Jinak v pohodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.1.11 22:33
Dana27 píše:
Ale obě jste tím myslely mě, to je jasný. Hned jste ve mě viděly matku, co se dítě zbavuje na počkání atd.
Jinak v pohodě :-D
:?:
Opravdu ne, ale jak myslíš, vymlouvat ti to nebudu.
Já si spíš vzpomněla na syny svého přítele, kteří jednou smutně prohlásili, že maminka se jich zbaví, kdy může.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.1.11 22:36
chuanitka píše:
Dana27 píše:
Jinak v pohodě :-D
:?:
Opravdu ne, ale jak myslíš, vymlouvat ti to nebudu.
Já si spíš vzpomněla na syny svého přítele, kteří jednou smutně prohlásili, že maminka se jich zbaví, kdy může.

To je smutný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.1.11 22:40

Tak s tím jak malýho odvezla když si byla na wc,asi by se mi zastavilo srdce a pak bych jí vynadala :pocitac:

Jinak já jsem pro ať se děti zvykají i jinde než u maminky.

Pro někoho budu „macecha“,ale nemám problém dát malého babičce i na dvě noci.On je tam šťastný a já jdu do práce nebo si uděláme s manželem hezký víkend.

není to každý týden,ale je to každý měsíc co tam 1-3× spí.Je mi taky smutrno,ale vím,že je o něj postaráno a on je spokojený.Voláme si.

Myslím,že je přehnané nepůjčit nikomu ani kočárek na povožení :roll: No,ale každého věc. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 22:43

moje dítě ani vozit nikdo nechtěl :jazyk: :lol: takže já ani nemusela nikoho odmítat.
Ono je taky rozdíl mít dítě co jen spí a spí a nebo uřvané co jen brečí.
Kdyby malej brečel tak ho dám možná komukoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 22:44
verenika píše:
Tak s tím jak malýho odvezla když si byla na wc,asi by se mi zastavilo srdce a pak bych jí vynadala :pocitac:

Jinak já jsem pro ať se děti zvykají i jinde než u maminky.

Pro někoho budu „macecha“,ale nemám problém dát malého babičce i na dvě noci.On je tam šťastný a já jdu do práce nebo si uděláme s manželem hezký víkend.

není to každý týden,ale je to každý měsíc co tam 1-3× spí.Je mi taky smutrno,ale vím,že je o něj postaráno a on je spokojený.Voláme si.

Myslím,že je přehnané nepůjčit nikomu ani kočárek na povožení :roll: No,ale každého věc. :wink: :mavam:

Vereniko - tak takhle bych to viděla nějak v budoucnu. 1× za 14 dní u tchýně a 1× za 14 dní u mojí mamky. No a 2 víkendy v měsíci máme s manželem pro sebe a o to jde. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 22:45

Jo a kdyby chtěla třeba na víkend k ségře, ráda jí tam vyšlu. A to už jsou 3 víkendy v měsíci volný. :-P
Myslim tim, až bude starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.1.11 22:49
Kamča.dalmatinka píše:
moje dítě ani vozit nikdo nechtěl :jazyk: :lol: takže já ani nemusela nikoho odmítat.
Ono je taky rozdíl mít dítě co jen spí a spí a nebo uřvané co jen brečí.
Kdyby malej brečel tak ho dám možná komukoliv :mrgreen:

To jsou ty co mají hodný děti co?Já měla neskutečné uřvaný a nespavý dítě.takže bych ho dala snad komukoliv :lol: -VTIP.

Dano-my ho k babičkám dáváme kvůli práci,málokdy aby jse si odfrkli.A to tam jen přespí a ráno vyzvednout a odvézt do školky.Jen když má tchýně dovču tak si ho bere na víc dní,ale to je v létě a do léta daleko :twisted: 8-)

Já mám zlatou tchýni,ohlídá pokaždý když potřebujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.1.11 22:52

Hoůky, myslím, že děti jsou děti, ale já nevím jak ostatní, ale já mám taky manžela, do kterýho jsem strašně zamilovaná. A i když je na prvním místě prcek, tak se mi každou sobotu líbí, že ho pohlídaj a my jsme zase jako pár. Ze začátku jsem byla stejně fixovaná na dítě, ale věděla jsem, že pak bude ono fixované na mě a to nechci! Já na něm budu závislá už navěky, ale on na mě závislý být nesmí a to hlavně proto, že by se tak neměl dobře. Nikoho neodsuzuju, každej jsme jinej, ale popravdě neskonale si užívám čas strávený s mou ratolestí, ale taky si neskonale užívám čas strávený v kině jen s manželem. Podle mýho musí být spolu šťastný rodiče, aby bylo šťastný i dítě a takovýhle občasný rande vztah úžasně oživuje. Hlavně nechci mít z kluka kytičku, která začne brečet jen se na něj někdo „novej podívá“. Jen vyjadřuju svůj názor, nikoho nesoudím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 22:52

Kamčo - tak já to beru tak, že jsem zatim na mateřské, takže u mě se jedná o oddych, ikdyž spíš o to, že pogruntuju barák, vyrazim na nákupy a tak. Ale až začnu chodit do práce, tak budu ráda, že se můžu ráno déle vyspat a nebudu muset třeba vařit. :lol:
Jj - malá byla hodná, takže nabídek na vození bylo dost. Najedla se, flákla jsem jí do kočáru a venku vydržela i 4 hodiny. Bylo léto, takže to bylo dobrý. Akorát tchýně vždycky přijela vyflusaná a ušlapaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 22:53

no právě.Kdyby řval taky dám :mrgreen: .Já teda nejen že mám užasné dítě ale mám i užasného chlapa. :mrgreen: :mrgreen: takže sem ho ráno vypustila a když měl volno chodil domu jen na kozu(teda malej )a zase ven :lol: ,ale většinou trávíme všechen čas společně.
Nedokážu si představit že bych šoupla dítě někam na víkend aby jsme byli s chlapem osamotě.To jsme přece každej večer až do rána a dá se stihnout vše.Kdyby kluk nebyl doma tak jediné co stihneme je volat jestli je vpořádku popřípadě si plakat v náručí jak se nám stýská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 22:53

Pardon, chtěla jsem napsat Verčo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 22:56
Dana27 píše:
Kamčo - tak já to beru tak, že jsem zatim na mateřské, takže u mě se jedná o oddych, ikdyž spíš o to, že pogruntuju barák, vyrazim na nákupy a tak. Ale až začnu chodit do práce, tak budu ráda, že se můžu ráno déle vyspat a nebudu muset třeba vařit. :lol:
Jj - malá byla hodná, takže nabídek na vození bylo dost. Najedla se, flákla jsem jí do kočáru a venku vydržela i 4 hodiny. Bylo léto, takže to bylo dobrý. Akorát tchýně vždycky přijela vyflusaná a ušlapaná :mrgreen:

danuš to já se s dítětem vyspala až sem byla přespalá :mrgreen: .Já do práce naštěstí nemusim,proto že já bych i špatně snášela kdybych byla několik hodin v práci a dítěti jen doma dala na jíst a dala ho spát.Vim že to někde jinak nejde,ale pro mě hrozná představa.Muj chlap si přeje abych se o dítě starala nonstop takže radši maká :lol: .Jsme hold asi blázni všichni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.1.11 22:56

Tak myslím, že to záleží hodně i na dítěti. Například moje švagrová by i dala na víkend tchýni, aby si odpočinula a nebo si s manželem udělali chvilku nebo prostě něco pouklízela, ale malý je takový, že jakmile se zavřou dveře - i doma, tak řve jak paiván, 2,5 roku, takže mi říkala, že mi závidí, že já malého pujčuju…
U mě je to tak, že je malý hodně zvyklý na lidi a já sem tam malého pujčím - ne zbavím :mrgreen: . Tak jednou týdně určitě je s někým půl dne, například venku nebo někde v zoo, výlet.- má dva roky a pujčuji ho od roku a něco, ale jenom proto, že vím, že je tam kde je spokojený :think: kdyby mi někde řval, tak prostě bude doma…a jenom rodinným příslušníkům, cizí nikdo nikdy nevozil, nehlídal.
U tak malého dítěte jak píšeš, bych řekla, že tvoje chování je běžné, určitě jinak jednáš teď a jinak například za rok, kdy malý sám bude volat babi, babi, a bude u ní rád - i když i to člověku vadí :mrgreen: nedá se, neni jenom mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.1.11 22:57
Dana27 píše:
Pardon, chtěla jsem napsat Verčo :-D

No tak to závidím,naše dítě spalo 20 minut a pak řvalo a řvalo 8-)

Kamčo-když to tak píšeš tak už jsme s manžou nebyli sami ani nepamatuju :think: To jsou ty naše noční směny :cry: Máš to prostě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat