Přílišná fixace na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3870
3.1.11 22:58
petrula.ch.a píše:
Hoůky, myslím, že děti jsou děti, ale já nevím jak ostatní, ale já mám taky manžela, do kterýho jsem strašně zamilovaná. A i když je na prvním místě prcek, tak se mi každou sobotu líbí, že ho pohlídaj a my jsme zase jako pár. Ze začátku jsem byla stejně fixovaná na dítě, ale věděla jsem, že pak bude ono fixované na mě a to nechci! Já na něm budu závislá už navěky, ale on na mě závislý být nesmí a to hlavně proto, že by se tak neměl dobře. Nikoho neodsuzuju, každej jsme jinej, ale popravdě neskonale si užívám čas strávený s mou ratolestí, ale taky si neskonale užívám čas strávený v kině jen s manželem. Podle mýho musí být spolu šťastný rodiče, aby bylo šťastný i dítě a takovýhle občasný rande vztah úžasně oživuje. Hlavně nechci mít z kluka kytičku, která začne brečet jen se na něj někdo „novej podívá“. Jen vyjadřuju svůj názor, nikoho nesoudím!!!

Jojo, když spalá malá poprvé u babičky, taky jsem byla nervózní, ale s manželem jsme si vyrazili, bylo to super, protože do teď jsme chodili zvlášť, protože jeden hlídal, druhej se bavil a hlavně, jsme si užili v noci jako za mlada :oops: . Kdežto s dcerou v ložnici, nemůžu se pořádně hnout, abych jí nevzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 23:01
verenika píše:
Dana27 píše:
Pardon, chtěla jsem napsat Verčo :-D

No tak to závidím,naše dítě spalo 20 minut a pak řvalo a řvalo 8-)

Kamčo-když to tak píšeš tak už jsme s manžou nebyli sami ani nepamatuju :think: To jsou ty naše noční směny :cry: Máš to prostě super :palec:

Matesák jde spát v 18 nejpozději v 19 hodin a nám zbejvá spoustu času.Je fakt že někdy jdeme spát až v 6 :oops: :mrgreen: ,ale užijeme si jak za mlada :mrgreen: .Matyas vstává tak na 10 když nejde do školky tak i tak máme čas dospat popřípadě se pak přes den prostřídáme :mrgreen: .Víc času už není potřeba :lol: .Pak sem už ráda když jdeme spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 23:01

Znam i horší případy.Známá se nejde ani osprchovat,pokud není doma manžel.Malá nesmí být bez dozoru.Má potíže se zády a má chodit na rehabilitace,ale tam nechodi,páč by malá byla třeba hoďku s manželem nebo tchýní.Nemůže se pomalu ohnout a brečí bolestí ale vymlouvá se,že jí malou nemá kdo pohlídat.Není to pravda a její starej je zralej je na odchod k jiné…Ale nikdo s ní nehne.

• Citovat
  • Upravit
3870
3.1.11 23:02

Kamčo - vidiš, nejste blázni, je to zase o penězích. Tvůj manžel vydělá i za tebe, tak si můžeš dovolit bejt doma. Kdežto já do práce musim, už mě sere se omezovat pořád a žít ze sedmi tisíc. A je s vámi. Jenže můj manžel sice prachy vydělá, ale na úkor toho, že je prostě pryč a my jsme samy. Nechci mu křivdit, to ne, jakmile má volno, s malou jedou na výlet a mě dá voraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.1.11 23:02

A o to právě jde. Pro mě to byl ze začátku děs a seděla jsem s hodinkama v ruce, kdy už půjdem domu. Bavili jsme se odděleně. Manžel nic nevyčítal, ale mně se začalo po něm stýskat. Chvilky, kdy jsme všichni tři spolu jsou skvělý a nejlepší, ale chvilky, kdy jsme s manželem sami dva… No, ty jsou takly dobrý!!! :lol: :jazyk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 23:04
Kamča.dalmatinka píše:
verenika píše:
Dana27 píše:
Pardon, chtěla jsem napsat Verčo :-D

No tak to závidím,naše dítě spalo 20 minut a pak řvalo a řvalo 8-)

Kamčo-když to tak píšeš tak už jsme s manžou nebyli sami ani nepamatuju :think: To jsou ty naše noční směny :cry: Máš to prostě super :palec:
Matesák jde spát v 18 nejpozději v 19 hodin a nám zbejvá spoustu času.Je fakt že někdy jdeme spát až v 6 :oops: :mrgreen: ,ale užijeme si jak za mlada :mrgreen: .Matyas vstává tak na 10 když nejde do školky tak i tak máme čas dospat popřípadě se pak přes den prostřídáme :mrgreen: .Víc času už není potřeba :lol: .Pak sem už ráda když jdeme spát :lol:

Oj ty diviško :lol: :lol: :lol: , no a Daniela jde spát, manžel si dělá svoje, já dřepim na PC, pak v jednu v noci padnu jak švestka, on taky a kde nic tu nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 23:05

pardon ne diviško, ale divoško, píšu jako prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 23:06
petrula.ch.a píše:
A o to právě jde. Pro mě to byl ze začátku děs a seděla jsem s hodinkama v ruce, kdy už půjdem domu. Bavili jsme se odděleně. Manžel nic nevyčítal, ale mně se začalo po něm stýskat. Chvilky, kdy jsme všichni tři spolu jsou skvělý a nejlepší, ale chvilky, kdy jsme s manželem sami dva… No, ty jsou takly dobrý!!! :lol: :jazyk: :hug:

Přesně tak, my taky byli zvyklí chodit spolu. Je pravda, že když jeden z nás řekne, hele jdu do hospody, druhej ani necekne a je to v poho, ale s nim je to takový lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 23:07
Dana27 píše:
:lol: no i po těch letech nás to ještě baví :lol: .Je to ale tim že nepracuju,jinak bych takové roupy neměla. :lol:
Jak říkáš je to hodně o těch možnostech :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
3.1.11 23:13
Kamča.dalmatinka píše:
Dana27 píše:
:lol: no i po těch letech nás to ještě baví :lol: .Je to ale tim že nepracuju,jinak bych takové roupy neměla. :lol:
Jak říkáš je to hodně o těch možnostech :wink:

Hele a nenudíš se třeba doma? Já si to nedovedu představit, co bych pořád dělala. Protože, když jsou děcka větší, už nevyžadujou péči, takže času je podstatně víc, než když byly malé. Ale teď jsem si vzpomněla, ty jsi psala v nějaké diskuzi, že máte obrovský dům, takže budeš uklízet a uklízet a starat se o barák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
3.1.11 23:15

Já jsem taky na mého čtyřměsíčního chlapečka hrozně upnutá. Mám odsávačku na mléko, ale představa, že mu odstříkám a půjdu někam pařit, je pro mě nepřijatelná. Když musím přes den něco vyřídit a hlídá někdo jiný než tatínek, tak jsem na nervy. Moje máti byla s kočárkem jednou a v pohodě, ale s tchýní si to nedovedu představit. A ty plky, jak bude o víkendu s tchánovcema vyvádět na zahradě.. nic neříkám, ale myslím si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.1.11 23:19

Kamčo-ty máš,ale nestandartní dítě 8-) Já byýt takhle vyspalá tak řádím taky :palec: Mě by to teda jenom doma s prckem nebavilo,ale každého věc :palec: Vy už bydlíte? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 23:21
Dana27 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Dana27 píše:
Jak říkáš je to hodně o těch možnostech :wink:
Hele a nenudíš se třeba doma? Já si to nedovedu představit, co bych pořád dělala. Protože, když jsou děcka větší, už nevyžadujou péči, takže času je podstatně víc, než když byly malé. Ale teď jsem si vzpomněla, ty jsi psala v nějaké diskuzi, že máte obrovský dům, takže budeš uklízet a uklízet a starat se o barák :lol:

To nevim,stahujeme se v květnu :lol: ,takže ted sem u plánování všeho kolem domu takže uklízet zatim neuklízím :lol:
Já se vždycky dokážu zabavit.Jedu nakoupit,navštěvujeme hodně kroužku,jezdíme často na výlety a taky vstávám až hodně pozdě :lol: takže já spíš nic nestíhám.Víc sem stíhala jako pracující :lol: .Sem doma 5let a nikdy se mi nestalo že bych řekla ach jo mě to neba .Navíc mám vlastní koníčky jako lehké podnikání :lol: (spíš koníček než výdělek)a spoustu dalšího a třeba jít na kafe s kamarádkou stihnu tak jednou za 3 týdny :lol: .
Většina našich aktivit je společně s malim :hug: a chystáme se na další :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.11 23:23

Já myslím, že to je normální a bude to mít vývoj :lol: Když byl Samík úplné miminko, tak mi strašně vadilo, že mi třeba švagrová ujížděla na pouti s kočárem a já jsem ho neměla na očích. Když ho tchyně někdy v 5 měsících na nějaké oslavě vzala povozit do parku a (na můj vkus) dlouho se nevracela, tak jsem nervozitou málem ohryzala stůl :lol: :lol: :lol: Dodnes nechápu, že někdo svěří kočár s miminkem 10leté sousedce, která ho chodí vozit :lol:

Teď ho ráda půjčím nebo nechám pohlídat na půl dne, asi i na celý, už byl beze mě i jednu noc, když jsem bla v nemocnici. Ale jsem absolutně klidná, jenom když je s MM nebo s mojí mamkou. Ta s náma bydlí v baráku a vím, že je u ní rád, ona ho zná a ví, co a jak kolem. Hodně mi pomáhá, že vidím, že je v pohodě a nevadí mu to. Poprvé, když jsme šli do kina, jsem málem prošoupala sedačku a přemýšlela, jestli spí, nebrečí, nechce maminku :lol: Ale pak jsem zjistila, že to prospal, usnul v pohodě a byl spokojený. Podruhé jsem byla klidnější a teď si občas ani nevzpomenu :oops:

Kdyby byl ale s někým jiným, tak tak klidná nejsem, třeba když jsem zjistila, že ho dal MM hodinu hlídat jeho mamce, tak mě málem omyli i dodatečně :lol: Ona je jako výborná, ale není s ním tak často, měla bych strach, že bude brečet… Ale nebrečel a zvládli to taky. Až ho někdy bude hlídat po desáté, už to ponesu jistě líp.

Na nějaké prázdniny nebo víkendy bych ho nedala, na to je pro mě zatím brzy, toho si užije dost, až to bude vyžadovat sám od sebe - ne teď, když tomu prd rozumí a hledá nás :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 23:24
verenika píše:
Kamčo-ty máš,ale nestandartní dítě 8-) Já byýt takhle vyspalá tak řádím taky :palec: Mě by to teda jenom doma s prckem nebavilo,ale každého věc :palec: Vy už bydlíte? 8-o

kdepak ale do čtvrtka už musim předložit veškeré dokumentace a návrhy koupelen,podlah atd.. které nemám :lol: takže mě čekaj už takle krušné dny a žádnej spánek.Stěhujeme se v květnu pokud to teda do pátku vše vymyslim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat