Připadáte si chudí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Hmmm, tak ja znam jednoho hokejistu a jeho manzelka normalne nakupuje i v sinsay a pepcu. Normalni lidi to s nejakou „sebe prezentaci“ fakt nepřehání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ta1983 píše: Více
Vždyť píšu, že mi to tak vyznelo. Nepíšu, že to tak je. Každému to může vyznít jinak.
Anonym kvůli uvedeným příjmům. Pár lidí ví můj profil. Nikomu osobně o svých financích nevykladam. Nečetla jsem celou diskuzi, takže netuším, jestli ty příjem uvádís. Nechtěla bych příjem uvádět, i kdybych měla příjem vyšší.
- Citovat
- Upravit
Nějakou dobu sleduji práci v okolí, ale s vyšším příjmem se tu něco objeví výjimečně. Pokud ano, tak se to neustále opakuje, tudíž je mi jasné, že to má nějaký důvod a nikdo tam dlouho nezůstane. Lepší příjem bych měla, pokud bych dojížděla do jiného města. To ale nechci s ohledem na děti. Dost by to zkomplikovalo naše fungování. Víceméně je většina na mne. Strávila bych o hodinu a půl déle dojizdenim.
- Citovat
- Upravit
I s alimenty mám cca 42 tisíc a chudí si nepřijdeme. Zvládáme platit úvěr na rekonstrukci, každý měsíc několik výletů, pěkná dovča v létě a menší ještě v průběhu roku, plus menší spoření. Jen nemám potřebu utrácet za značkové oblečení, elektroniku a předražené jídlo.
- Citovat
- Upravit
@Venetia píše: Více
I vysoký finanční životní standard má skutečný smysl teprve tehdy, když je postavený na stabilitě, podpoře, lásce, respektu, pocitu domova a vztahu, ve kterém je prostor pro intimitu, energii a jiskru, to je ten nejzákladnější základ
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Neco jako aby mi nebyly videt stařecke vrásky na akci?😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Co je pro Tebe konkrétně „značka“ v tom špatném slova smyslu? Takové to bušení v hruď je trochu přepjaté. Za lepší peníze si mj. v mnoha případech kupuješ lepší kvalitu, co déle vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše: Více
Ale treba povedat, ze jeden zo stresov v partnerstve je prave nedostatok financii. Takze ked su financie zahojene, je to plus pre vztah.
Niektori to stastie maju, ini ho maju menej, ale tak ci tak pre dobry vztah je treba viac, ako iba materialny dostatok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divná Bára píše: Více
Haha, to chlapům s ročním x milionovým akciovým portfoliem a pasivním příjmem, který má základ v kancl práci, řeknu
![]()
Ocekavas, že takové peníze měsíčně projí, nebo co jako ![]()
Manželovi taky sdelim, že na ten další byt v Brně jsme měli vydělat jinak a třeba jsme si na něj měli vzít hypotéku
platba za hotové se nenosí, je to jen z chození do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Tak třeba teď boty on cloud, iPhone, a podobný zbytečnosti.
- Citovat
- Upravit
Tak zrovna on cloud jsem si koupila jeste nez to byl hit, a na behani jsou top…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
Tak na běhání asi jo. Ale teď je to hit na běžné nošení a na to mi stačí boty z Decathlonu.
- Citovat
- Upravit
tak dobrý telefon můžeš mít i z druhé ruky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit