Připadáte si chudí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Elfido píše: Více
Třeba ve fashion areně koupíš boty fakt i za to pětikilo dobré. Já to nehaním.
Třeba bundu mám za 8 z Guessu (nekupovala jsem jí) a za 199 z Terranovy. A třeba dva roky jsem hledala koženkovou bundičku krátkou a nikde mi nebyla. Mám široký hrudník a pokud je větší velikost, je zas velká v pase. Sehnala jsem konečně značkovou, dražší, ale je mi. Klidně bych si jí koupila i v té terranově, reserved, ale nebyla mi žádná a to tam chodím často pro trika. Dnes jsem si koupila v reserved kalhoty ve slevě za 199,–.
Mám radost z levných úlovků, ale třeba s botama mám problém. Potřebuji lodičky na maturiťák a jsem zvědavá co pořídím. Už jsem zkusila od 500-4000 a žádné nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše: Více
Jedete na značky? ![]()
Já bych si s naším příjmem citíla blbě, že jako potřebuji mít značku, tak si ji seženu ve výprodeji a jsem frajerka, ale chápu, každý to má jinak
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To za mě ani nebylo
Lodičky jsem nenosila nikdy. Jako malá mi maminka dávala boty po straší sestře. No asi až do 18. Ségra je měla po mamince a obě měnší velikost. Možná někde na škole jsem měla na „kačence“. Haluxy mám od mládí a na ploché nohy mi přišel až doktor pro dospělé.
Já jsem z doby, kdy jsme se koupaly po sobě v jedné vaně v sobotu
Já naštěstí první, pak ségra, nakonec mamka. Babička měla kadibudku.
Příspěvek upraven 04.01.26 v 15:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji v módě 30 let. takže ano bunda od Pinka za 12 tisíc je drahá, ale za dva něco je na zimu super. Nosím pod ní jen tričko. Jinak bundu od Guessu i další věci jsem dostala od firmy k Vánocům. Přesněji řečeno dárkovou kartu za desítku tam.
Příspěvek upraven 04.01.26 v 13:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohatá bych byla, kdybych měla svůj vlastní ostrov ve středozemním moři. Ale holt jsem se špatně učila a vdát se dobře se mi taky nepovedlo, holt jsem střední třída ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty jako jedeš. To cítím zášť, závist?
Já třeba ani jednu z těch co jsem jmenovala nevidím nikde na sociálních sítích. Když už tak třeba přírodu na Kanárech nebo té druhé děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše: Více
Manžel, když poznal mé spolužačky a kamarádky, tak mi říkal „a ty sis vzala mě“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě, záleží, jestli se lidi seznámili jako chudí a jeden se během let vypracoval. Málokdo ví, kde bude finančně za 20 let.
- Citovat
- Upravit
@Bytsamsebou píše: Více
Potvrzujes moji domenku, ja znam jen jednoho a fakt bych netvrdila, ze jeho žena nebude nosit veci z Pepca a musi reprezentovat. Sice na nejake akce chodí a spolecensky jsou aktivní, ale rozhodně bych netvrdila ze potrebuje reprezentovat a ze jako chlap ma vyssi naroky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
To nemusí být nutně ve špatném slova smyslu. Já třeba v kvalitě mnohdy nevidím rozdíl v tričkach. Kvalitní jednobarevné triko se stejnou gramáži může stát 300 nebo 3000, přičemž u toho druhyho platíš značku. To třeba pro sebe považuju za zbytečne. Kvalitní kožené boty si kupuju za 3000,ale mohla bych je mít od nějaké proslule značky třeba za 30000. A není tam rozdíl v kvalitě. Někdo ty značky nosit chce, někomu je to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A třeba na ples Prahy 1 na Žofín v šatech ze Zary nepůjdu. Měla jsem tam šaty za 5 tisíc a spolužačka šaty od Diora odhadem půl mega.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna Nike je na úzkou nohu a velikostně je menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše: Více
Tak to určitě. Mimochodem jsem s jednou pracovala před 30 lety v obchodě a ten její měl normální práci, spolužačka už si bohatého vzala. Manžel to říká s vtipem. Jsme spolu 25 let a mám ho ráda i bez milionů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dáváš pak na instagram fotku s botami a iphonem?