Příprava na 1. KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
5.5.18 16:49

@Hearty Ahoj, Jasně, přidej se. Čím víc příběhů a zkušeností tím líp. Já jsem dnes už 3. den po KET. Kolik máte zamraženo? A neříkej, že jen tohle jedno, to bysme na tom byly všechny 3 stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.5.18 17:01

Máme 3 zmrzlé :lol: držím ti palce, ať se tomu jednomu daří! To budeš znát výsledek o pár dní dříve než já. A jste doma holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
5.5.18 20:15

@Bleková Kolikátý den se testuje? Až desátý že? Takže příští budeš testovat příští sobotu, nebo to zkusíš dřív?
@Hearty Zavádět ti budou jedno nebo dvě embrya? Jinak já doma nejsem, chodím normálně do práce. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.5.18 20:42

Zavést necháme jedno. Já jsem doma, prakticky už od první stimulky, takže měsíc. U stimulace mi bylo celkem nedobře, nemohla jsem místy pořádně sedět jak jsem byla nafouklá a zavodněná a po OPU ani nemluvím. Ještě, že jsme měli PK, byl čas se z toho trošku dostat, ale bylo to malé peklicko. Fakt je, že asi prd proti tomu čekání na test. :zed: :lol:
Jinak já měla prvního ducha 9 den po ET, desátý už byl hezký, další den test zase silnější, ale celou dobu jsem spinila a nakonec test slábnul a slábnul až začalo krvácení a konec. Takže nevím, jestli tentokrát budu testovat taky tak brzo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.5.18 11:50

@Serpentini na krev mám jít příští pondělí, takže určitě budu testovat ještě před tím. Ale upřímně nevím jak dlouho to vydržím. Někdo má ducha už pátý den třeba, takže těžko říct. Už teď mám roupy a to jsem 4tý den :lol:
Holky, poslední dva dny jsem úplně na zabití. Jsem hádavá, furt brečím, takže se bojím, jestli to bublině neubližuje a čím víc se bojím, tím víc jsem nesnesitelná. Začarovaný kruh… A Nejhorší je, že to nedokážu ovlivnit. Sem si to představovala teda trochu veselejší tohle období.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
6.5.18 17:44

@Bleková Bože, chvíli mi povídej, mně zřejmě nesedí Estrofem, protože jsem poslední týden hrozně otupělá, chce se mi spát a rozjíždí se mi deprese :?
Jo a místo abych do plavek hubla tak z těch hormonů kynu, zatím mám nahoře jen dvě kila ale vzhledem k tomu že jsem fakt křehule tak je to hodně znát. Jak reagujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.5.18 18:15

Já taky přibrala za ten měsíc. ale myslím, že to bylo i tím, že jsem po těch hormonech měla pořád hlad, po transferu taky, celý den jsem musela něco málo zobat, jinak mi bylo až zle. A normálně jim celkem málo, takže si myslím, že to bude i tím. Ale spát se mi chce už zase taky a to beru jen utroš zatím, tak vám holky nevím, jestli už mi spíš nehrabe :lol: na KET jsem se hrozně těšila a když už je to zítra, začínám být opět ve stresu, ať je pak vše ok, přemýšlím, co jsem mohla předtím po… a co bych mohla dělat jinak, aby to vyšlo…no spíš mi šplouchá na maják, protože racionálně samozřejmě vím, že to asi extra neovlivnim a jestli bude v pořádku a má se chytit a zůstat, tak to tak bude…ale znáte to. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
6.5.18 19:55

@Hearty Tak já teda baštím pořád stejně, větší hlad nemám. Jen prostě přibírám… asi ze vzduchu nebo co :D do toho mám sníženou funkci štítné žlázy, tak asi nakonec skončím jako koule, takže si všichni kolem budou myslet že jsem v tom i kdyby to nedopadlo.. to jsou vyhlídky :lol: U utrouše může být spavost a malátnost taky, takže to klidně může být tím. A u toho se zrovna zase mně nedělo nic, když jsem ho měla po OPU a to jsem se docela bála, že mi bude zle od žaludku, vím že si u něj na to holky stěžovaly. Jinak ráda bych ti řekla ať se nestresuješ, že si tím hrozně škodíš, ale vím že mě osobně tahle věta děsně točí, tak ti jen řeknu ať se neobviňuješ a nehledáš důvody, proč to předtím nevyšlo… nebyla to tvoje vina, příroda je prostě mrcha nespravedlivá, nemohla jsi nic udělat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.5.18 22:11

Přesně tak. Úplně souhlasím se @Serpentini. Vůbec Nemá smysl si něco vyčítat a přemýšlet o tom Coby kdyby. Taky je nemožný se nestresovat, když celý tenhle proces je tak stresující. Můžeme si říkal „Buď v klidu“ ale víme že to nejde. Děláme vše pro to, abychom se dočkaly, jinak bychom nepodstupovaly tyhle hnusoty. Jinak já jsem dneska s lítostí zjistila, že skoro nezapnu softshelku přes břicho. A to jsem nepřibrala ani kilo. Takže jsem asi nafouklá. Jinak mě je docela kus, takže vypadám na 7 měsíc furt. :lol: léky mi nic nedělají fyzicky, ale ta psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.5.18 23:09

Děkuji holky, jste zlaté, vím že máte pravdu :hug: snad to jednou všechny dotahneme do konce, ať se z toho nezblaznime :lol: dneska jsme s mužem říkali, že je to vtipné, že se ještě nenarodil a už nás stojí tolik nervů a peněz :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
7.5.18 00:12

@Bleková ježiš já ti ty kila závidím, já mám 56 kilo na 173 cm takže na mně je to fakt hrozně vidět, ještě se mi to taky drží všechno na břiše tak to vypadá fakt blbě :? Hele holky a kdo všechno o tom z vašeho okolí ví? Já se přiznám že u nás prakticky nikdo, jen tři moje kamarádky, z toho jedné jsem to jen kdysi řekla mezi řečí a jinak se o tom nebavíme. A docela přemýšlím jestli to neříct veřejně, protože se blíží moje narozeniny a okolí má teď pořád řeči že už mám věk na dítě a na co jako čekám a mě to docela depta a pořádně nevím co na to říkat :nevim: @Hearty já doufám že nám to teď klapne všem třem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.5.18 00:52

No, u nás to ví u mě v práci, řekla jsem narovinu, proč budu dýl doma, všichni jsou v pohodě, podporují nás a je to lepší. Jsme malá firma, museli jsme zajistit agendu a fungování moji pozice. V okolí to ví jinak jen nejbližší kamarádi, kteří k nám často jezdí, „širší“ známí to neví. Taky nesnáším otázky typu kdy do toho konečně půjdeme, že už mladší nebudeme, nebo naopak, joooo, užívej si, jak se rozhodnete mít děti, počkej, to vám všechno skončí. Všichni jsou chytří jak rádio. A vám to nejde? Ty to je v hlavě, kdybyste na to nemysleli, šlo by to. :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: občas mám chuť zařvat, že jestli se poškozené spermie rodí v hlavě, tak pak to asi fakt tou hlavou bude :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
7.5.18 02:00

@Hearty U nás to pravé ví jen ty moje tři kamarádky, já rodinu nemám a přítel to té své nechce říct, ani kamarádům. A já si říkám že bych byla radši aby se to vědělo že i v té práci by potom třeba byli shovívavější. Teď mi dali hrozně sežrat že budu mít dva dny neschopenku. Musím si ji vzít na KET, na dovolenou mě z práce nepustí :? Spermie v hlavě pobavily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.5.18 09:37

@Serpentini jo já myslím, že vzhledem k tomu, jak vidím vždycky plnou recepci v caru, tak dneska to řeší tolik lidí…že to není nic výjimečného, takže jsem moc neměla problém to říct. V práci hlavně starší ročníky říkali, že to je super, že dneska ty možnosti jsou a naopak se zájmem sondujou, jak to vlastně probíhá atd. a tak to hezky se mnou prožívají. Taky mám jen ségru a tchýni jsme to taky nakonec řekli. Chlapi to možná vnímají v tomto jinak, přeci jen oni jsou ti alfa samci a přijde jim divné, veřejně přiznat, že s potomkem potřebují pomoct… :lol: ale nakonec je chlap myslím taky rád, když se můžeme bavit normálně a máme i nějakou „podporu“ okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.5.18 10:43

Holky, přítel nechtěl, aby to někdo věděl, jenže… Co mám jako všem říkat, že jsem 2 měsíce doma a vlastně mě nic není? Navíc jsem po OPU skončila v nemocnici a všichni si mysleli, že už jsem těhotná a že mám třeba mimoděložní. Takže jsem to řekla nejbližší rodině a v práci to ví šéf a drží palce. @Hearty ty řeči okolí známe asi všechny. Nejvíc chytrý jsou holky, co do toho vlítly hned. Jedna mi povídala, že jim to taky dlouho nešlo. Jsem se jí zeptal a co je pro ní dlouho… Prý 3 měsíce!!! Sem myslela, že vyskočím z kůže :cert: :cert: :cert: taky jsem proto zrušila styky s pár „kamarádkama“ po té Co se jim narodilo malý, protože jsem to prostě nezvládala.
@Serpentini je mi líto, že máš ještě nervy z práce. Těžko říct, jestli pomůže když se svěříš. Záleží jaký je šéf a kolektiv, ale když dělají vědu z pár dní, co budou dělat, když jim řekneš že těhotníš? To pak bude kontrola za kontrolou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí