Příprava na 1. KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9067
14.5.18 20:13

Tak já jsem taky pro :palec: Ale jestli věřím nevím, pořád necítím žádnou změnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.5.18 21:28

@Serpentini, mě nebylo Vůbec nic, kromě neustálého pobolívání podbříška. Taky jsem nevěřila, hysterčila jsem, že je to v pr… A hele. Těhotenství potvrzeno. Až poslední 3 dny mi je ráno trochu blivno, je to pocit jako nevolnost z hladu. A až včera mi trošičku začaly bolet bradavky. Ale opravdu trochu. A bolí jinak. Spíš jako modřina. Můj mi furt říkal, že neví Co sem si myslela, že jako budu mít příznaky hned? Ale já je hrozně chtěla mít a ubíjelo mě, že se nic nedělo. Než sem uviděla ten náznak druhé čárky… Šance tu je :hug: příznaky přijdou, až bude stoupat to HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
14.5.18 21:36

@Bleková No, to že vás obě bolí podbřišek a mě nebolí vůbec nic nevím jestli nebrat jako špatné znamení. Já už bych nejradši testovala zítra, ale racionálně vím že je to ještě příliš brzy. Mimochodem mě hrozně bolely bradavky při stimulaci před odběrem, to jsem vždycky utíkala z práce domů abych si mohla sundat podprdu :lol: tak zrovna po tomhle se mi vůbec nestýská :lol: Ti chlapi to tolik neprožívají, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.5.18 21:50

Holky tak já začínám špinit… A bolí mě hrozně ten podbřišek a přidaly se záda, takže já se obávám, že u mě to opět nevyjde. Už jsem se zase vybrečela, mám všechny příznaky blížící se ms. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
14.5.18 22:04

@Hearty Nemůžeš slabě špinit a stejně být všechno v pořádku? Třeba to ještě není ztracené :,( Přece není možný abys měla takovou smůlu, vždyť to špatný už sis vybrala. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.5.18 22:16

@Serpentini jako čistě teoreticky ano… Ale bojím se. Minule jsem začala špinit úplně ve stejnou dobu. Sice pak byly ty testy // ale stejně se to nakonec za několik dni rozjelo. Zkusím možná ráno test, ale už nejsem tak optimisticky naladěná. :zed: něco uvnitř ve mě doufá, že to bude dobré a ta druhá realističtější část mého já je v háji. :?

Ale děkuji :hug: :hug: kéž bys měla pravdu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
14.5.18 22:27

@Hearty Nasaď si tvrdý klidový režim, podlož si dupku, nohy hore a ono se udrží. Já tomu věřím za tebe, hlavně to ještě nevzdávej, víš že si tím stresem škodíš. Zkus ráno ten test a uvidíš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.5.18 08:15

@Hearty, může jít o tzv. Nidační krvácení - jak se to zavrtává, tak to narušuje tu sliznici, která je teď hodně prokrvená. Četla jsem, že to má tak 25% žen. Jestli se zavrtá, tak za 2 dny bys mohla vidět čárku. Drž se holka, moc držím palce!!! :hug:

@Serpentini, kdo ví, jestli ten podbříšek bolí každou… Protože jsem byla magor, tak jsem si četla diskuze a holky co měly nejvíc „příznaků“ byly pak nejvíc zklamaný. Hele mýmu chlapovi už týden říkám, že sem v tom a on nic… Myslela jsem si, že je to tím, že to bude jeho třetí (má už 2 z předchozího manželství a 10.letá dcera žije s náma). Ale včera, když mu to potvrdila Dr. Tak ho to dostalo a obrat o 180 stupňů. Začal to oznamovat všem. Z extrému do extrému. Musíme ho teď hlídat, aby to nepřehnal. Dokud to Nemá srdíčko, tak je to ještě hodně nejistý. Prý testům nevěřil… :lol:

A co vaši muži? Jak to berou, všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 08:49

Holky, takže jsem teda prubla ten test. Je tam pidi pidi duch. Vyskočil v limitu, ale fakt hooodne slaboučký, zkoušela jsem vyfotit, ale na té fotce skoro není :D takže jsem na tom zatím stejně jako minulý měsíc. Pořád trošku spinim. Snažím se že všech sil nahodit zpátky optimismus, že průběh bude lepší než minule a opravdu se tam noří… Tak moc držte palce. Hrozně mi to pomáhá, že mám komu popsat ty pocity, by mě tu jinak trefilo :mrgreen:

Jinak můj chlap tomu od začátku hrozně moc věří. Včera mě uklidňoval, že nemám brečet, že tam určitě je…je zlatý. Nevím, jestli si hraje na siláka, ať se nehroutime oba… :D ale on je pořád v klidu a optimista, i minulý měsíc byl až do ms. I když se snazil to nedávat najevo, myslím, že pak byl ale možná zklamaný víc než já. On se moc těší na miminko, myslím, že bude jednou skvělý taťka, jestli to někdy dotahneme do konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.5.18 10:01

@Hearty to je skvělý začátek!!! Pevně věřím, že se historie nebude opakovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.5.18 14:41

Ahoj holky i ja proživám sve prvni dnes jsem byla na odběru vajiček mela jsem jen 4 a z toho zrale 2 tak budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
15.5.18 17:48

@Hearty Vidíš? Je to na dobré cestě, hlavně odpočívej a nestresuj :hug:
Já to dneska ráno už nevydržela a taky tam něco mám, naskočilo to tedy hned krásně v limitu, ta síla ještě není úplně ončo ale na to že jsem nečekala že by tam už párý den něco vyjelo, tak dost dobrý :palec: za dva dny zkusím další testík :D A omluvte nehty, nehtařka teď byla v Holandsku, tak si mě vezme do parády až zítra :oops: Jinak můj chlap je taky fajn, běhá kolem mě až to hezký není, trochu se bojím abych toho nazačala zneužívat :lol:
@Doubravska Ahoj, proč u tebe neudělají nejdřív ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
15.5.18 17:52

Jé, tak na fotce není vůbec nic vidět… nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 18:08

@Serpentini je to vidět krásně! Lépe než ten můj duch :oops: tyto testy jsem měla minule, ukazovaly silněji než Dr max. Teď mám jen Dr maxe. Ty jo, pátý den, super. Tak snad bude sílit :dance: :dance:

@Doubravska ahoj. Takže teď čekáš, co se oplodní a pak transfer? Máte PK, nebo budete vracet dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9067
15.5.18 18:16

@Hearty Já právě Maxe nechtěla protože tu někdo psal, že dělají falešně pozitivní testy ale co je na tom pravdy nevím :think: ještě mám doma jeden tenhle ale se slabší citlivostí, tak pozítří další pokus ;) kolik jich máš ještě v zásobě ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí