Příprava UM v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3930
18.10.19 22:31
@Bubla Bůčková píše:
Mně se teda ta několik hodin stojata teplá voda moc nepozdava, ale budiž.

Myslím, že se toho převařené kojenecké vodě za pár hodin moc nestane. Obzvlášť, když je v dobře umyté a případně vysterilizované láhvi.

Potom proč roste množství alergií a bůhvíčeho, když se tady lidi dívají škaredě i na dvě hodiny starou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.10.19 22:37
@LilyJane píše:
Myslím, že se toho převařené kojenecké vodě za pár hodin moc nestane. Obzvlášť, když je v dobře umyté a případně vysterilizované láhvi.Potom proč roste množství alergií a bůhvíčeho, když se tady lidi dívají škaredě i na dvě hodiny starou vodu.

Já třeba ani neprevaruju…jenom si představím, jak by něco takovýho šmakovalo mně :mrgreen: jo a jedna se o noc, tak tipuju, že si to zteplale lebedi spíš tak kolem pěti šesti hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
19.10.19 06:33

@Bubla Bůčková je to převařená kojenecká voda ve vysterilizovane lahvičce. A je v ohřívači 3 hodiny. Myslím, že tam zase tolik breber nebude. Mimčo také není ve sterilním prostředí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3930
19.10.19 08:55

@Bubla Bůčková Existují kávovary, které připravenou kávu udržují teplou x hodin v kuse (třeba celý den). Lidi to pijí a nic jim není :D Pokud to není nějaká divná voda odněkud ze studny a nebo odkaďsi, tak si nemyslím že by se tam něco stihlo vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
19.10.19 10:21

Tak buď ohřívač lahví - koukni třeba na bazar
nebo já to dělala tak, že jsem dala večer do termosky vroucí vodu a k ránu, kolem 3-4 byla voda akorát (už jsem pak měla vychytané i množství a případně si můžeš dát k posteli ještě lahev s vodou studenou na doředění.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
25.10.19 11:24

Ahoj, inspirovala jsem se tady v diskuzi. Vecer ve 22h jsem nalila prevarenou koj.vodu do termosky. A ve 4h rano mela jen 21 stupnu :nevim:. Nemate, prosim, tip na dobre izolacni termosku?? Diky! Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
25.10.19 12:40

@dana.dv kolik té vody jsi tam dala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
25.10.19 12:42

@Káťa19 120ml. Nekde jsem tu dohledala, ze musi byt termoska plna, aby to nevychladlo. To mi nedoslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
25.10.19 13:23

@dana.dv jasně, 120ml je málo,
já mám 500ml termosku a dávala jsem jí tak třičtvrte ;), chce to vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.10.19 14:49
@dana.dv píše:
Ahoj, inspirovala jsem se tady v diskuzi. Vecer ve 22h jsem nalila prevarenou koj.vodu do termosky. A ve 4h rano mela jen 21 stupnu :nevim:. Nemate, prosim, tip na dobre izolacni termosku?? Diky! Dana

Musíš ji nejdřív aktivovat, že do ní nalejes horkou vodu. To si koupila z Ali ne? Normální za pár stovek mi udrží teplý čaj i po vylezu na Sněžku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
25.10.19 18:17

@Bubla Bůčková Do termosky z Ciny bych opravdu nedavala kojeneckou vodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie