Přírodní afrodiziaka pro ženy

Anonymní
17.12.13 14:12

přírodní afrodiziaka pro ženy

Už delší dobu nemám chuť na milování s manželem. Jako chuť a myšlenky by byly ale prostě nejde se mi vzrušit a musím se takzvaně k tomu dokopat. Což mi přijde jako nevhodné vůči manželovi a já sama mám pak špatný pocit, že jsem to dělala jakoby z donuceni a sama ze sebe nemám dobrý pocit. Milování si neužívám a beru to jako povinnost. Jsem sama na sebe za toto naštvaná a mrzí mě to, že jsem taková frigida. Chci být zpátky ta holka, která to měla ráda atd. Jen tak pro informaci je mi 27, manželovi 28 a máme dceru 3 roky, HA neberu. Včera už to byla opravdu poslední kapka a rozhodla jsem se s tím něco začít dělat. Tak se koukám po netu a hlásí mi to přírodní afrodiziaka. Např. Kotvičník zemní, Bujarnik yohimbe, Ženšen pravý atd. Vše v pohodě sušených produktů pro přípravu čajů. Dokonce ty první dva jsou jako top afrodiziakum. Cena za 10g Bujarniku yohimbe je178kč, což je opravdu moc. A ceny u ostatních jsou podobné. Jsem ochotna to i zaplatit protože mě opravdu můj problém velice trápí. Proto se obracím tady na vás a jsem zvĕdava na naše názory popřípadě zkušenosti. Předem děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3968
17.12.13 14:15

problematická funkčnost

Já bych do těchto přípravků moc naděje nevkládal. Větší naděje bych vkládal do toho, co vás čeká. Vzhledem k věku máte to nejlepší v sexu ještě před sebou. U žen má sexualita během let příznivější vývoj než u mužů, ti to mají přesně obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 14:20

Vím, že mám sexuální život ještě před sebou ale jen aby vůbec nějakej byl když nemám „chuť“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:23

Vím o čem mluvíš a to mám do třicítky docela dost daleko, anonymní M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:27

Tak co s tím provedeme holka? Je zo jako fakt s smutné (zakladatelka)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:29

No to nevím, snad nekdo poradí cim posílit chut. M. :(

• Citovat
  • Upravit
Safrane
17.12.13 14:30

A nebylo by jednodušší třeba jen změnit prostředí, udělat si hezký výlet? Nebo zkusit tantrickou masáž? Možná by stačilo jen probudit tu správnou strunu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:31

Ahoj, mela jsem driv stejny problem proste jsem se nevzrusila a nemela jsem chut na sex byla jsem s timv poradne a poradila mi jedna pani vyzkouset to ve vode sprcha, vana apod., zkusili jsme to, byla to pro nas novinka a oba nas to,,bavilo``… mela jsem na sex vestsi chut slo vlastne o to vyzkouset neco noveho…a bylo to ucinne,… afrodiziaka bych nechtela je to takovy da se rict donucen, ze fakt musim…, potom nam byla dana rada, aby jsme to zkusili nekde jinde popripadne objednali hotel apod. nekde kde to nezname (ma to pry vliv i na cizi prostredi)…snad jsem poradila Zuzka…Jsem zamnerne anonymni, jelikoz svagrova ma emimino taky aa o nasem problemu vedet nemusi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:36

Ja si dva měsice kapala kotvičník a nic - tedy na chuť k sexu - ale skvěle se mi vyčistila pleť ;)
 J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 14:38

Holky, já jsem po porodu taky snad frigidní. Dřív jsem mohla pořád, teď je mi to cizí. Chlap už je na prášky.
Je mi 28 :roll:
Anonymní K.

• Citovat
  • Upravit
3968
17.12.13 14:41

Prolaktin

@Anonymní píše:
Holky, já jsem po porodu taky snad frigidní. Dřív jsem mohla pořád, teď je mi to cizí. Chlap už je na prášky.
Je mi 28 :roll:
Anonymní K.

Snížení libida po porodu je zcela běžný úkaz. Při kojení je totiž v krvi zvýšená hladina hormonu Prolaktin. Ten snižuje výrazně libido. Ten samý prevít se vlévá chlapům do krve po orgasmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
17.12.13 14:45

Počkej po 30tce. Já jsem k sexu měla vztah vždy kladný, ale ne nijak vřelý. A ted po 30 je to teda opravdu velká změna. Užívám si to uplně maximálně a kdyby byl sex každý den, tak by mi to vyhovovalo. Během ovulace jsem ale uplně k neudržení :nevim: to jsem nikdy nezažila.
Jinak kamarádka kotvičník na manželův příkaz pije a nezměnilo se nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
17.12.13 14:46
@Heinich píše:
Snížení libida po porodu je zcela běžný úkaz. Při kojení je totiž v krvi zvýšená hladina hormonu Prolaktin. Ten snižuje výrazně libido. Ten samý prevít se vlévá chlapům do krve po orgasmu.

Je fakt, že jsem se takhle rozjela asi 3roky po porodu druhého, předtím nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.12.13 14:47

přesně..

@Markytka01 píše:
Počkej po 30tce. Já jsem k sexu měla vztah vždy kladný, ale ne nijak vřelý. A ted po 30 je to teda opravdu velká změna. Užívám si to uplně maximálně a kdyby byl sex každý den, tak by mi to vyhovovalo. Během ovulace jsem ale uplně k neudržení :nevim: to jsem nikdy nezažila.
Jinak kamarádka kotvičník na manželův příkaz pije a nezměnilo se nic :(

No něco takového jsem myslel ve své první reakci. A to nejsem žena. Jen bych doplnil, že tato aktivita neustupuje u žen ani v překvapivě vysokém věku (z hlediska chlapa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 14:47
@Heinich píše:

jenže já už jsem po porodu tři roky :| Nekojím už dva :nevim:

K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria