Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem to psala v jiné diskuzi, tehdy anonymně ![]()
V hlavě trojského koně, co stojí (stával) na Bouzově, pak hned začali chodit první návštěvníci, školní výpravy a tak ![]()
…na chodbě před wc v kempu, na posedu, v parku, v mravenisti - to bylo ale neumyslne, ze…(kazdymu prijde netradicni asi jak co)…
My jednou v lese na jehličí, nepohodlný, fuj, pak za takovým útesem na pláži, no taky nic moc ten písek, v rybníku, z toho jsem taky nic neměla, hele, jak tak přemýšlím, já jsem asi takový gaučovo-postelový typ
mám u toho ráda hebkou matraci a klídek ![]()
na lanech cestou na vrchol, na služebně, na parkovišti před barákem, na terase penzionu za jízdy v autě na pomníku a teď si zrovna nevzpomenu kde ještě, ale určitě máme ještě v plánu pár takovejch blázovin…
Les, pláž, socha K. H. Máchy na Petříně, tehdy posloužila jako opěrka. Ale není nad postel. V lese a na louce je hmyz, na pláži písek, voda a čumilové, na stojáka je to nepohodlný ![]()
Na zahradě, v paneláku vedle sklípků, v lese, 2 metry od tehdejší manželky
, v bahnitym rybníku, před spolubydlícím, kterej si hned na vedlejší posteli četl
, víc mě nenapadá
@1.zizi píše:
@ninabu to jsou vetsinou jednorazovky…krome kufru auta…
hele a jak v kufru auta? Ja teda zazila dost „autoerotiky“, ale v kufru… Co to bylo za auto?
Asi kancelar, Tesko kabinka a kino a kavarna - ta ale az po zaviracce. ![]()
@ninabu píše:
hele a jak v kufru auta? Ja teda zazila dost „autoerotiky“, ale v kufru… Co to bylo za auto?
V oktávce kombíku to taky jde
![]()
@ospalámyš píše:
V oktávce kombíku to taky jde![]()
no kombici jsou fajn, s tim zkusenost mam (passat)…
Holky smutnych temat je tu dost posledni dobou, takze co neco lehciho?…kde jste vsude porovozovaly kopulaci?…my treba…u Vltavy v Praze, v kufru auta, v praci(byly tam kamery)
, ve vode pri koupani, na chodbe atd.
v minulem bydlisti ve spajzce a tam nas spiclovala babka bydlici vedle a pak nas pomlouvala asi zavidela svestka jedna seschla…co vy?