Vaše netradiční sexuální místa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
16.12.13 23:38
@AniNevim píše:
Baru ti to napsala dobre - jsou tam zivi lide a zadny Photoshop… To jak jsem psala „hezka tela“… bylo mysleno trochu jinak… Ne, ze by tam byli vsichni oplacanejsi, ale takova hezka smes postav. Navic ja opravdu nejsem na kostry, pro me je to naprosto asexualni.

Jooo, treba ten muz, ktery byl se mnou (rikejme mu treba Pepik, nejsme totiz spolu oficialne, ale mame neco jako milenecky vztah :oops: ) me vzdy tahl k nejakemu paru, kde byla pani oplacanejsi, nebo mel chlap brisko - ptala jsem se ho, proc to dela a on na to, ze je to opravdove, ze kdyz vidi su.at dokonalou blondynu, nedokaze ji uverit orgasmus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.13 23:38
@AniNevim píše:
akorat si domluvte nejaky tajny signal, kdyby neco a budte nerozlucni :-) ja jsem mela celkem neprijemny zazitek, kdyz manzel odesel pro piti… ale bylo to asi jen vsugerovane.

Jaky neprijemny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.13 23:40

Taky se tam na me snazili chmatat cizi chlapi, dokonce i zenske :lol: Jen stacilo naznacit a dali ruce pryc.
Jinak to spise fungovalo tak, ze jsme sedeli na baru, prisel si k nam nekdo prisednout a bud nas pozval na sklenicku, nabidl koupel ve vyrivce, nebo neco na ten styl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.13 23:43

Uz nepisete :-)
Jdu asi spat, ale vzhledem k tomu, ze je to pro me neco noveho, rada si vymenim vsechny zkusenosti, v mem blizkem okoli se o tom bavit nemuzu a jako kazda zenska to potrebuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.12.13 23:48

Já tu ještě jsem, ale už nemám co napsat:) Přítel by do něčeho takového nešel, onehdy říkal, že už je starý i na skákání do bazénu nahý v noci:) A to je mu prosím jen 33. Je prostě spíše konzerva:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.13 23:59

To bud spise konzerva. Pepikovi bude v lednu ctyricet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 08:59
@Barca12345 píše:
Uz nepisete :-)
Jdu asi spat, ale vzhledem k tomu, ze je to pro me neco noveho, rada si vymenim vsechny zkusenosti, v mem blizkem okoli se o tom bavit nemuzu a jako kazda zenska to potrebuju :oops:

ja uz to zabalila mam zase anginu a do toho periodu, takze jsem K. O. :roll:
je to zajimave tema

• Citovat
  • Upravit
9649
17.12.13 09:00
@1.zizi píše:
ja uz to zabalila mam zase anginu a do toho periodu, takze jsem K. O. :roll:
je to zajimave tema

To ja uz sedim v praci - zadni lidi, tak vegeticek, jdu si udelat kaficko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 09:05

@Barca12345 se mas…tak at ti to utika :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9649
17.12.13 09:07
@1.zizi píše:
@Barca12345 se mas…tak at ti to utika :kytka:

Proc se mam? Ze mam kafe nebo praci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 09:08

@Barca12345 za praci..za to, ze muzes byt chvilku mezi lidmi a nepovidas si jen s klikou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
17.12.13 09:10
@1.zizi píše:
@Barca12345 za praci..za to, ze muzes byt chvilku mezi lidmi a nepovidas si jen s klikou :mrgreen:

Podnikam, nebo spise jako rodina podnikame… nekdy se modlim za hodinu osamote jen s malou. :( Vse ma pro a proti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.12.13 09:13

Bavite se o Poliklinice JIH, jako v Ostrave? 8o :lol:
Tam nechodim ani curat :lol: I kdyz nedavno neco rekonstruovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 09:13
@Barca12345 píše:
Podnikam, nebo spise jako rodina podnikame… nekdy se modlim za hodinu osamote jen s malou. :( Vse ma pro a proti :-(

no to je vetsi zodpovednost..pritel nedavno menil praci…delal od zacatku v rodinne firme nedelalo to dobrotu…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 09:14
@Omiii píše:
Ve stanu (stanové městečko) na festivalu Rock for People :oops:No fuj ty záchody na Poliklinice jih jsou teda občas dost jedlý :poblion:

nejhezci jsou zachody v kine :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí