Příšerná máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
15.4.21 09:54

Jestli na tebe na pohotovosti divně koukají, tak ne proto, že by si mysleli, že jsi neschopná, ale že jsi precitlivělá a hysterčíš kvůli každému prdu. To, co popisuješ, jsou věci, které se dějí úplně běžně a děti je přežívají bez újmy. Nebuď na sebe tak náročná a uklidni se, ať nepřenášíš na dítě zbytečný stres. Bude vám oběma líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.4.21 10:00

Spíš na tebe koukají jako na matku, co zbytečně chodí na pohotovost. Moje děti zažily horší pády, včetně toho když holka spadla v roce ze schodů a na pohotovost jsem nešla :nevim: kdybych jezdila s každým bouchnutím nebo modřinou na pohotovost, tak se tam můžu rovnou odstěhovat. Až začne lozit a chodit tak se bude někde mlátit pořád. Chápu, že máš pocit viny, že jsi jí to udělala ty, ale věř, že co popisuješ není nic. Až bude dítě řvát a nepůjde utišit, pak teprve přemýšlej nad návštěvou lékaře a ne když ji ťukneš o madlo sedačky.
A ty pády z postele, dej si ji doprostřed aby nemohla spadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.4.21 10:15

Prosimtě nejezdi na pohotovost pokaždé, když se trochu bouchne. Děti jsou pružne. Takových bouchancu ještě bude. Já jsem holku ve třech měsících vyklopila z kočáru. Korba byla špatně upevněna a normálně se mi vyklopila. :oops: Naštěstí se jí nic nestalo, dopadla na deky, které se vykulily s ní. ;) To se všechno utřepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
18.4.21 01:31

Já js nešikovná a roztržitá. Kolikrát naše děti letěly z gauče nebo z postele, praštily se u futro nebo i madlo sedačky… I let z kočárku byl, i ze schodů… nikdy z toho nebylo víc, než boule. Úplně zbytečně hysterčíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure