O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
16.9.11 12:35

Hokly tak neřešte práci a pořidte klukům sourozence však máte jen jedno :mrgreen:
To mě to čeká za 2 roky a jsem zvědavá co budu dělat tady u nás v tý řiti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.9.11 17:06

:lol: To je ale drbna ta moje švagrová, neříkám, že by se mi nelíbilo dělat řasy,ale nemám takhle moc hlídací babičku jako má ona, tudíž bych na to měla čas jen když by mohl hlídat tatínek a to zas tak často není,takže pochybuji,že to vyjde. Jinak místo mi držet nebudou, byla jsem zaměstnaná jen na dobu určitou a ta už mi vypršela. Alčo sourozence? jeden porod mi asi stačil a jelikož asi budeme v nejbližší době budovat7,tak budeme potřebovat penízky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.9.11 17:06
AAlisek píše:
Hokly tak neřešte práci a pořidte klukům sourozence však máte jen jedno :mrgreen:
To mě to čeká za 2 roky a jsem zvědavá co budu dělat tady u nás v tý řiti :zed:

Mno s tou naši školou jsem taky zvědavá co si kde najdu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.11 20:18

Hahahaha jojo švagrová je drbna, dokonce i o sourozenci jsem slysela neco jineho nez píšeš.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.9.11 08:03
freeonit píše:
Hahahaha jojo švagrová je drbna, dokonce i o sourozenci jsem slysela neco jineho nez píšeš.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no neříkám nikdy,ale zatím o tom nepřemýšlíme ;-)
A co Vašík a segra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.9.11 18:11

No my neplanujeme ale nebráníme se zuby nehty kdyby to přišlo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
17.4.12 18:58

Ahoj jmenuju se Naďa je mi 24 let jsem z Broumova a jsem v 17tt hledám kama :oops: :nevim: rádku na procházky s kočárkem a na nějaký drby ohledně dětiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny