Přispívá vám partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
12.5.17 20:15
@zudina píše:
Ja vas nechapu ze mate vsichni spolecny ucet. Do toho bych v zivote nesla. Ja i partner mame oddelene ucty do kterych si nevidime, ja nevim kolik on ma na ucte a kolik mam ja. Ja platim poplatky za byt a on vse ostatni. Copak nemate obavy ze se neco stane a vy zustanete bez penez? Vlastni penize jsou zaklad, abych s nekym mela spolecny ucet, tak tak naivni nikdy nebudu. Stat se muze cokoliv.

S člověkem, kteremu nevěřím nebudu zakládat rodinu :nevim:
Máme sjm, takže když by došlo na rozvod, jedem vše napůl i firmu ;)

To by mě zajimalo, co bych se svými 3800 teď poplatila :mrgreen: Tak možná drogerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
12.5.17 20:29

Jak jako přispívá? Já bych řekla, že mě a naše tři děti komplet živí. Rodičák mám sama pro sebe, na svoje blbinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 20:30

Me nikdo neprispiva, jsme rodina, manzele a mame finance dohromady, dokonce i dite dohromady. Tohle deleni na moje tvoje lze, pokud oba vydelavaji a ne kdyz je zenska uvazana u ditete na rodicaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.5.17 20:38
@Anonymní píše:
My to máme tak ze partner platí vše kolem bytu + auto a ja z mateřský jedu nákupy potřeby pro prcka atd… Každý máme svůj účet… A naprosto mi to vyhovuje.. :palec:

Lenule?

• Citovat
  • Upravit
3372
12.5.17 20:42
@Adelka951 píše:
Nepřispívá, jsme rodina, peníze jsou společné.

Stejné u nás :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
12.5.17 20:47

@zudina kdyz se jednou rozhodnes jit do manželství tak snad do toho nejdes s tim ze se budes brzy rozvádět a co kdyz te ta polovicka okradne a nebo nechá bez penez -
v tom případě podle mne by clovek neměl
byt v manželství pokud se na to takto kouká. My treba mame zvlášť úcty ale hospodárime spolecne. A neresime kdo co plati. Dlouho jsme ale byli v zahraničí a jenom dva. Ted nejak dáváme dokupy kolik budeme potrebovat na provoz domácnosti a domluvíme se jak to budeme platit - ja treba nabídla ze to budu platit ja domácnost protoze stejne mam přehled o všech pojistkach atd a manzelovo peníze zůstanou na spoření a velke výdaje a pak az bude mateřská tak se to otočí. Ale jeste tady nejsme v ČR az za mesic, dva tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.5.17 20:59

Máme společné peníze, z rodičaku platíme investice, stavebka, penzijka, telefony, z výplaty všechno ostatní.
Neumím si představit, že bysme měli dva účty a platili třeba dovolenou napůl.
Manželovi věřím, je v tomhle dost opatrný a zodpovědnější než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.5.17 21:10

Jsme rodina, manželé, takže mi na nic nepřispívá, máme společný účet. Že bych zůstala bez peněz se nebojím, nebrala jsem si toho člověka po půl roce známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.5.17 21:22
@zudina píše:
Tak jestli svemu muzi tak veris tak je to v poradku. Ja bych nikdy nikomu takto neverila, abcyh s nim mela spolecny ucet.

Tak to je hrozně zajímavé. A že tě ve spánku nezapíchne - to se nebojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
12.5.17 21:26
@hanka.br. píše:
Tak to je hrozně zajímavé. A že tě ve spánku nezapíchne - to se nebojíš?

Tak to je snad neco jinyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.5.17 21:29
@zudina píše:
Tak to je snad neco jinyho..

Vůbec ne. Když už jednou někomu nevěřím, tak si s ním přece nelehnu do jedný postele, nedejbože abych s ním měla děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
12.5.17 21:31

@hanka.br. souhlasím, buď v někom důvěru mam a nebo ne - a je jedno o co jde. To pak se můžeš taky bát nechat otce s ditetem…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 21:32

Tak z chlapova příjmů odchází hypoteka, inkaso, splatka na auto, z mého uctu pojistky, internet, telefony. S našimi penězi hospodarim já, mam u sebe i jeho kartu (sam mi ji dal, neumí šetřit) z mého se udělá každý měsíc hlavní zásobovací nákup cca 3-4tis.,z jeho se platí benzín.. prostě to máme rozdeleno přiměřeně k našim příjmům, dostává „kapesné“ + cigarety+ma jen pro sebe stravenky z prace, opravdu nestrada. Ja nerozhazuji, nakupy děláme téměř vždy společně a na větších výdajích se vždy domlouvame

• Citovat
  • Upravit
24002
12.5.17 21:59
@Anonymní píše:
My to máme tak ze partner platí vše kolem bytu + auto a ja z mateřský jedu nákupy potřeby pro prcka atd… Každý máme svůj účet… A naprosto mi to vyhovuje.. :palec:

Kolik za měsíc ušetříš ty a kolik manžel? Tobě se to rozdělení zdá fér? Mě tedy ne a nikdy bych na takový model nepřistoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 22:18
@ProfZav píše:
Takovych diskuzi jsou tady mraky. My mame penize společné, takze mi nikdo na nic nepřispívá. Dokonce ani na vlastni dítě ne. Jsme rodina, hospodarime dohromady.

Taky mi pripada slovo „prispivat“ v kontextu rodiny nepochopitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí