Přispívá vám partner?

Anonymní
12.5.17 18:45

Přispívá vám partner?

Chtěla bych se zeptat, vy co jste na mateřské/rodičáku, přispívá vám manžel/přítel ze své výplaty? Hlavně na dítě a chod domácnosti. Popř. co platíte vy a co partner. Moc děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.5.17 18:46

Každý si hradíme své závazky, máme společné obálky, do kterých dáváme stejným dílem (jídlo, cestování, dovolená, auto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
12.5.17 18:46

Nepřispívá, jsme rodina, peníze jsou společné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
12.5.17 18:47

Takovych diskuzi jsou tady mraky. My mame penize společné, takze mi nikdo na nic nepřispívá. Dokonce ani na vlastni dítě ne. Jsme rodina, hospodarime dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
12.5.17 18:48

Dává mi celou výplatu, hospodařím s tím já a vybírám mu jak potřebuje, vyhovuje nám to tak… máme společné peníze, nic není jenom jeho nebo jenom moje

• Citovat
  • Upravit
30556
12.5.17 18:51

Jo přispívá, všechny peníze chodí na společný ucet :mrgreen: resp. Ucty, ke kterým máme přístup oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
12.5.17 18:52

Nemám žádný příjem a kartu od jeho účtu. Peníze máme společné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101628
12.5.17 18:53
@Adelka951 píše:
Nepřispívá, jsme rodina, peníze jsou společné.

Přesně tak :palec: u ostatních modelů to pro mě není rodina, ale spolubydlící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
12.5.17 18:54
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, vy co jste na mateřské/rodičáku, přispívá vám manžel/přítel ze své výplaty? Hlavně na dítě a chod domácnosti. Popř. co platíte vy a co partner. Moc děkuji za odpovědi :kytka:

Ještě bych se tak blbě zeptala, a to dítě není jeho ani ta domácnost? Že na to tobe přidává 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
12.5.17 18:54

Jakožto rodina máme společné peníze. Žádné moje, tvoje u nás neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
12.5.17 18:55
@pikola píše:
Nemám žádný příjem a kartu od jeho účtu. Peníze máme společné

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
12.5.17 18:55

Jsme rodina, máme peníze společné. Řeší se jen větší výdaje, ne to, kdo co platí ze svýho a proč, což musí strašně „super“ hlavně když je ženská znevýhodněná finančně i jinak na mateřské. To je jednostranně výhodné jen pro chlapa. To pak nemusíme být rodina, ale něco jako spolubydlící.

Principu připívání na vlastní dítě moc nerozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.5.17 18:58
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, vy co jste na mateřské/rodičáku, přispívá vám manžel/přítel ze své výplaty? Hlavně na dítě a chod domácnosti. Popř. co platíte vy a co partner. Moc děkuji za odpovědi :kytka:

Mě nikdo nepřispívá. My hospodarime spolecne se spolecnymi penězi. Protože jsme rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.5.17 18:59

Lenule pošli ho už nakoupit, jo :-)

• Citovat
  • Upravit
3821
12.5.17 19:16

Ja vas nechapu ze mate vsichni spolecny ucet. Do toho bych v zivote nesla. Ja i partner mame oddelene ucty do kterych si nevidime, ja nevim kolik on ma na ucte a kolik mam ja. Ja platim poplatky za byt a on vse ostatni. Copak nemate obavy ze se neco stane a vy zustanete bez penez? Vlastni penize jsou zaklad, abych s nekym mela spolecny ucet, tak tak naivni nikdy nebudu. Stat se muze cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí