Přispívá vám partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
13.5.17 10:02

A pro zakladatelku jsme manželé a vše máme společné, takže o nějakém přispívání nemůže být řeč. Léta jsme měli společný účet a společně řešili za co můžeme utratit. Dnes máme každý svůj a rozdělené, co kdo poplatí. Druhý účet jsme založili, když kamarádovi zemřela žena a on neměl ani na pohřeb, protože majitelem účtu byla ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8863
13.5.17 10:03
@divine woman píše:
Tak proč sis takového brala? To mi hlava nebere. :nevim:

Ty jo…a platil by ji tenhle vůl vůbec alimenty, kdyby zůstala svobodna matka??? Když má vše tak osefovano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.5.17 10:04

@truelly Nesnášim chlapy lakomce :cert: :cert:, to je snad horší než kvartální alkoholik. Šetřit na vlastní ženě a dětech je hnus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 10:07

@divine woman Protože z finančního hlediska je lepší být vdaná než partnerka, která nemá nárok vůbec na nic v případě rozchodu? Ale manžel má majetek dobře pořešený, stejně půjdu asi s igelitkou… A svatba nebo ne, je to asi jedno. Byla to akorát šaškárna pro příbuzenstvo, dokonce tam milenka poslala příbuzenstvo mrknout se. V té době tomu jejich dítěti byly 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
25897
13.5.17 10:08
@Anonymní píše:
@divine woman Protože z finančního hlediska je lepší být vdaná než partnerka, která nemá nárok vůbec na nic v případě rozchodu? Ale manžel má majetek dobře pořešený, stejně půjdu asi s igelitkou… A svatba nebo ne, je to asi jedno. Byla to akorát šaškárna pro příbuzenstvo, dokonce tam milenka poslala příbuzenstvo mrknout se. V té době tomu jejich dítěti byly 3 roky.

To chápu, ale čemu nerozumím je, proč vůbec jsi s takovým chlapem. Lepší možnost nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 10:09

@truelly milence platil 7 tis měsíčně jako neprovdané matce. Teď se to otočilo, dítě je u nás a ona platí cca 200 kč něsíčně.

• Citovat
  • Upravit
24002
13.5.17 10:11
@divine woman píše:
A pro zakladatelku jsme manželé a vše máme společné, takže o nějakém přispívání nemůže být řeč. Léta jsme měli společný účet a společně řešili za co můžeme utratit. Dnes máme každý svůj a rozdělené, co kdo poplatí. Druhý účet jsme založili, když kamarádovi zemřela žena a on neměl ani na pohřeb, protože majitelem účtu byla ona.

Přesně to stejné jsme udělali, když jsem onemocněla. Měli jsme jen jeden účet na který chodily i mé peníze a to manželův. Nejsme už nejmladší a shodli jsme se na tom, že kdyby se jednomu z nás(jemu) něco stalo, zůstala bych bez prostředků. Jen z toho důvodu máme každý svůj. Čerpáme nejdříve manželův a až pak můj(něco se i ušetří).Na větším nákupu se vždy dohodneme. V době seznámení jsem měla dvě dospívající studující děti a manžel už v tom období neměl problém se podílet i na potřebách mých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
13.5.17 10:12
@Anonymní píše:
@truelly milence platil 7 tis měsíčně jako neprovdané matce. Teď se to otočilo, dítě je u nás a ona platí cca 200 kč něsíčně.

Tomu říkám terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
13.5.17 10:17
@Anonymní píše:

Tak to musíš být moc hodná, tolerovat mu milenky a v případě nehody s láskou vychovávat jeho levobočky. Kde nechalas svou hrdost, bože děvče… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.5.17 10:20

@arada Nám už taky není 20 let a je třeba myslet i na ty nepříjemné varianty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 10:22

@divine woman Asi ne. Pár chlapů mělo za těch x let zájem, ale jak už se blíží čtyřicítka, tak ticho po pěšině. Ti, co za něco stáli jsou už dávno rozebraní. Zkusila jsem seznamku a děs a bída. To radši sama než ten materiál ze seznamky. Nikam nechodím, jsem tichá introvertka, mám jednu kamarádku, tak netuším kde bych nějakého slušného chlapa měla najít. Ozval se bývalý, že si s manželkou nerozuní a jako že přátelství s výhodami. To jsem ho poslala někam. Nikdo lepší se prostě neobjevil.

• Citovat
  • Upravit
24002
13.5.17 11:04

Anonymní,no jo, někdo tak dlouho přebírá, až přebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
13.5.17 11:17
@Doe_Jane píše:
no tak my jsme manželé takže co je jeho je i moje a naopak, nemám vůbec obavy :mrgreen:

přesně tak je to u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
13.5.17 11:18
@Doe_Jane píše:
no tak my jsme manželé takže co je jeho je i moje a naopak, nemám vůbec obavy :mrgreen:

přesně tak je to u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 11:26

@arada No přebírá, jsem s ním od 23 let. Tohle je můj první vážný vztah, na škole jsem chodila s pár spolužáky ale společný život znám jen s manželem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky