Přítel hulí trávu několikrát denně, může být neplodný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
3.11.18 21:36
@Anonymní píše:
Nejsem na to pyšná, ale já dítě s huličem mám. :oops:
Plodný je víc než dost. Má těch dětí víc. Já už s ním teda nejsem naštěstí. Nakonec jsem i já dostala rozum, ikdyž pozdě (pro rypaly - ano, moje sebevědomí bylo mizerné a nikdo jiný mě nechtěl, tak jsem myslela, že s ním tak nějak musím zůstat - byla jsem úplně blbá, no :roll: :zed: )
Tenhle hulič s tím nepřestal a asi ani nikdy nepřestane. Do toho i chlastá atp., takže má z toho koktejlu úplně degenerovaný mozek a je to prostě idiot.
Na druhou stranu znám i huliče, co dobře vydělávají, doma pomáhají o dítě skvěle pečují. Ale jejich ženy bývalý taky huličky většinou.
Já bych ale podruhé huliče nechtěla ani za nic, natož s ním mít děti. Že to nekupuje je blbost. To tak akorát říká, ale denní hulení je finančně velmi náročné. A pak jsem si všimla, že mají všichni společnou jakousi agresi nebo minimálně hlučnost a hlasité projevy vlastních názorů. Plus velké sebevědomí a taky slušnou
sobeckost.:think:
A až budou děti větší, jak jim bude, když zjistí, že to, co táta kouří není cigareta? :zed:
Tato ztráta iluzí je momentálně u nás. :(
Takže velmi zvaž všechny aspekty než si s ním to dítě pořídíš.
A byla bych na pozoru, jestli s tím začal intenzivně nedávno. Mohl by lehce sklouznout k tvrdším drogám a např LSD může ovlivnit genetickou informaci a mít tak přímý negativní vliv na dítě.
A s dítětem je dost možné, že ty se změníš, začne ti to vadit(ono hulení se stane tématem každého dne), ale on se nezmění a bude to pro něj přednější než dítě. :pocitac:
A pak, jak to vidíš dál? Řidičák má? Nebudeš se bát mu dát do auta dítě? Nečekej, že při řízení bude vždy úplně čistý. Budete potřebovat něco řešit, vážně si promluvit a on bude v rauši. Nebude ti vadit, jakého má dítě tátu, až si pro něj přijde do školky/školy, půjde na rodičák, před kterým si samo zahulí?
S dítětem máma vidí všecko jinak.A pak už je pozdě. Mimochodem je to závislost. A sklony k závislostem se dědí. Chceš žít ve větším strachu, že ti dítě spadne do drog? :nevim:

Napsala jsi to :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:36

Jenže vyberte si, když teď hulí každý druhý. Aspoň teda moje generace. Sice mi to dost vadí, ale lepši hulič, než násilník.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.11.18 21:39
@Anonymní píše:
Jenže vyberte si, když teď hulí každý druhý. Aspoň teda moje generace. Sice mi to dost vadí, ale lepši hulič, než násilník.

Ale nesmysl,co jsi za generaci proboha?Jestli ti je 17,tak tu netroll a jdi studovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:40
  • Citovat
  • Upravit
53190
3.11.18 21:40

A taky je velky rozdil,kdyz si v patek vecer v hospode zahuli kazdej druhej,a ze huli denne i doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.18 21:43
@Anonymní píše:
@unuděná píše: Více

Tak asi takhle,ma sestra je stejne stara jako ty a rozhodne se nepohybuje mezi hulici :roll: Ja jsem o par let starsi a ani pred tema deseti jsem okolo sebe moc takovych,byt prilezitostnych hulicu,nemela.Znala jsem jednoho,co si hulenim po cca 2letech totalne znicil mozek,byl tak mimo a blbej,ze bych si o nej ani neoprela kolo.Asi zrejme holky maji pravdu,vrana k vrane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:44

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím …
A kolik ti je? Já teda nejsem nejstarší (28) a hulicu zas tolik neznám… Nicméně kamarádka jednoho doma má a tady je nejhorší to,že ten člověk když nehuli tak je úplně jinej, je protivnej, sebestrednej, atd… Sama říká že má strach, že když přestane hulit tak to bude něco strasnyho… Proč je stále s ním nechápu… Jako zvaž to dobře… obzvláště jestli si mladá, nemáš kam spěchat… Anonym, nemluvím jen o sobě ;)

• Citovat
  • Upravit
25897
3.11.18 21:45
@Anonymní píše:

Houby, houby zlatá rybko. To si jen něco namlouváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
3.11.18 21:47
@Anonymní píše:

V jaké společnosti se to pohybuješ? Mezi vysokoškolákama jistě ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:50
@Kobliha51 píše:
Jsem docela překvapená. Myslela jsem si, že marjánka nic nedělá, že hulí každý druhý a nic na tom není mezi mladou generací. Teď to snad v Kanadě úplně zlegalizovali. Že je v naší zemi velká tolerance k hulení zrovna tak, jako k alkoholu. Jen zírám. 8o

Tak je rozdil, jestli si nekdo zahuli a da pivo jednou mesicne a jestli huli/pije nekolikrat denne.

• Citovat
  • Upravit
3230
3.11.18 21:51
@Anonymní píše:

A toto je duvod, proc s nim mit dite?? Bez lovit do jinych vod, nez udelas zivotni rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.18 21:53
@Anonymní píše:

A jakou máš tedy motivaci pro to dítě? Já měla první dítě ve 33 letech, protože až ve třiceti jsem poznala chlapa, u kterého jsem si byla jistá, že pro rodinu bude dýchat, chceme spolu zestárnout, budeme si mít co říct i v důchodu, neopustí nás humor atd. atd. Prostě jsem nehledala dárce spermatu, ale plnohodnotného tatínka svých dětí.
Ty jsi ve 24 s týpkem, který hulí a tobě se to nelíbí, ale bereš to tak, že zrovna nikdo lepší v okolí není, tak si pořídíš dítě? Nudíš se v práci, nebo co tě k tomu vede? Mít dítě by mělo být to nejzodpovědnější rozhodnutí v životě. Jestli se nudíš, kup si medvídka mývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.18 21:55

A já zase znám víc huličů, než nehuličů.. asi jinej kraj jinej mrav nebo nevím, kazdopadne jsem si to nevymyslela.. uz jsem alergicka na vsechno s travou spojeny, jenze miluju ho.. verte mi to nebo ne.. kdyby nehulil, tak by byl uplne bombovej.. neni to zadnej hlupak - vydelava hezke penize, ma dost rozumny nazory, vari, pece, uklizi, pere,… proste o sebe se umi postarat jen proste ta trava.. driv bych mu snad nemela ani co vytknout.. si ho predstavujete jako nejakyho rozcuchanyho, dredatyho, smradlavyho, bezzubyho retarda, ale k nim ma hoooooooooodne daleko.. o takovy bych si taky neoprela ani kolo..

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.11.18 21:56
@stinga píše:
to asi bude - jaký hopkal, takú potkal

Tak na tomto asi něco je. Člověk se podvědomě některým sortám lidí vyhýbá a k jiným ho to táhne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 21:58

@zrcadlo kazdopadne jsem nepsala, ze chci dite hned… js se ptala na plodnost na nic jinyho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex