Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
tak sorry, ale toto se s práci učitelé fakt neslučuje a troufám si tvrdit, že vedení 99% by s takovou osobou rozvazalo pracovní poměr. Taky učitelka.
Znám dost učitelů, kteří hulí. A taky dost jiných profesí, často VŠ.
Hele, občasné hulení je opravdu něco jiného, než být zhulenej v jednom kuse - obdobně jako zajít občas na pivo je jiné, než být denně pod obraz.
Nicméně musím konstatovat, že jsem opravdu ráda, že můj otec mých dětí má zcela jiné záliby. ![]()
Mám manžela, huli už 10 let, každý den
Hulil už v době, kdy jsem s ním začala chodit a nijak mi to nevadí
Máme spolu 2 krásné, zdravé děti a podařilo se nám prakticky hned, takže to je asi jak u koho s tou plodnosti
A na inteligenci to nemá zrovna u něj moc vliv, protože mi nijak míň inteligentní za těch 5 let co spolu jsme nepřijde, spíš naopak ![]()
@Anonymní píše:
Nemáte s tím některá zkušenost? Ráda bych děti a on očividně hulit nepřestane…
Doufej, že je a že tě ještě nezbouchl. Vem nohy na ramena a zdrhej. Vážně si myslíš, že by to byl dobrý otec a manžel?
Já nechápu, proč by někdo kdo hulí nemohl být dobrý otec?
Pokud si teda nedá a pak že by se staral o dítě, to by mohl být průser. Přítel hulil hodně, na uklidnění a pro lepší spánek, se kterým měl velké problémy, se mnou hodně přestal protože mi to vadilo a dává si tak 1× týdně pozdě večer, když nemůže spát. Do půl hoďky spí jak dudek, jinak by čuměl do 4 ráno. Otec je to ukázkový! A dcera se nám povedla na první pokus ![]()
Ahoj. Diskuze mě zaujala a přidám i svůj pohled na věc a zkušenost. Já jsem proti drogám, trávě, kouření. Vždy jsem byla a vždy budu. Seznámila jsem se s chlapem 35 let. Zamilovali jsme se. Pak jsem se dozvěděla že kouří trávu už třeba od 20 let. Nikdy si nedal sám, ale jak se sejdou s klukama tak huli. NIKDY jsem na něm nepoznala že hulil zrovna třeba před hodinou. Kdyby mi to sám neřekl tak si troufám říct že by mě to nikdy ani nenapadlo. Moc špatně jsem to nesla, ale nedokázala jsem se ho vzdát. Pracující úžasny člověk co miluje svou rodinu. Občas to na mě padlo a chtěla jsem odejít. Nedržel mě a řekl že se měnit nebude. Pořád jsem zůstávala. To bylo tak první dva měsíce vztahu. Vidali jsme se víc a víc. Pak když věděl že se v ten den uvidíme tak nehulil. Rok jsme spolu nějak zvládli a krom trávy vše perfektní. Pronikla jsem do jejich party a poznavala kdo všechno huli. Někdo občas, většina denně od rána do večera. Doktoři, policie, ředitele bank, učitelé, dělníci. I při výkonu služby. Lidi do kterých bych to nikdy neřekla, nepoznala to na nich. Z města kde bydlím jsem najednou zjistila že tak 80% lidi huli a většina z nich denně. Nikdy jsem na přítele netlacila aby přestal, říkal že přestane když budeme chtít dítě. Chtěla jsem aby na to přišel sam a ne ho tlačit a způsobit tak opak.. a pak za rok mi najednou řekl, že přestal. Sám od sebe. Ztratil tím tak 90% kamaradu. Říkal že ví že to není úplný konec. Ze když si na oslavě s klukama bude chtít dát praska tak si ho dá. Upozornil mě aby to pak na něj nevykecal někdo a on se necítil jak malý dítě co lze rodičům. Nesouhlasím. Respektuji. Je to 4 roky co si nedal ani praska. Věřím mu. Nemá důvod lhát. Je dospělý. Na podzim se nám narodí první mimco. Otehotnela jsem hned první měsíc. Můj chlap je nejlepší na světě i přes ten divoký začátek. Dospěl, přehodnotil a já jsem šťastná.. takže tohle je můj příběh, hodně lidí ani netuší kde všude se trava najde. U někoho se pozná na první pohled. U někoho to prostě nemáte šanci poznat. Viz doktor ve službě, uplaceny policista trávou. Doteď je mi z tech lidi na nic. Bohužel většina z nich už bez ranní trávy nedokáže ani vstát z postele ale neznamená to že mají dredy a jsou to fetky. Prave naopak…Omlouvám se za sloh.
@Asijetotu Jinak bych to nenapsala
Lidi jsou šílený a za trávou vidí hned feťáka, ale kolik normálních lidí, na kterých by to člověk nepoznal už ne ![]()
Ano trava muze snizit plodnost..ale udelat si dite s timhle…
![]()