Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Někteří moji známí hulí rekreačně už desítky let a nejsou retardi apod.
Je nám kolem 50-ti.Já ne,nesedlo mi to.
Hulí - politici, právnici, doktoři, učitelé, policajti,… a to bych mohla pokracovat do nekonecna.. huli tolik lidi a v zivote byste to do nich nerekli. Tákže kdyz rikate, ze nikdo takovej kolem vas neni, tak to jen nevite ![]()
@Anonymní píše:
Jenže vyberte si, když teď hulí každý druhý. Aspoň teda moje generace. Sice mi to dost vadí, ale lepši hulič, než násilník.
Holka, hlavně bys asi měla změnit prostředí a lidi ve svém okolí, protože to, co pises tak není.
@Anonymní píše:
Hulí - politici, právnici, doktoři, učitelé, policajti,… a to bych mohla pokracovat do nekonecna.. huli tolik lidi a v zivote byste to do nich nerekli. Tákže kdyz rikate, ze nikdo takovej kolem vas neni, tak to jen nevite
a ty to vidíš? Koho konkrétně můžeš uvést, když jsi to viděla a slyšela na vlastní oči?Tak třeba právníci by mě zajímali
Jména prosím ![]()
@Anonymní píše:
Hulí - politici, právnici, doktoři, učitelé, policajti,… a to bych mohla pokracovat do nekonecna.. huli tolik lidi a v zivote byste to do nich nerekli. Tákže kdyz rikate, ze nikdo takovej kolem vas neni, tak to jen nevite
Holka, ale nehuli denně doma, mac rekreačně a to je sakra rozdíl, stejně jako když vedle sebe postavis alkoholika a člověka co si dá občas skleničku
Znám učitelku, co učí na ZŠ - hulí a obcas si da i neco jinyho.. a takova pak uci i vaše deti.. ![]()
Pravnika, co huli denne znam a jmeno samozrejme uvest nemohu..
@Anonymní píše:
Pravnika, co huli denne znam a jmeno samozrejme uvest nemohu..
takže JPP
a další ?
@Anonymní píše:
Znám učitelku, co učí na ZŠ - hulí a obcas si da i neco jinyho.. a takova pak uci i vaše deti..
tak sorry, ale toto se s práci učitelé fakt neslučuje a troufám si tvrdit, že vedení 99% by s takovou osobou rozvazalo pracovní poměr. Taky učitelka.
A ty jsi takova ovce,ze se spokojis s hulicem,protoze „beztak to delaji vsichni“??Tak to je prave ta vrana k vrane ![]()
@Burj Chalifa píše:
takže JPP
a další ?
to není JPP, ale GDPR ![]()
@unuděná píše:
A ty jsi takova ovce,ze se spokojis s hulicem,protoze „beztak to delaji vsichni“??Tak to je prave ta vrana k vrane
Amen sestro ![]()
@zrcadlo kazdopadne jsem nepsala, ze chci dite hned… js se ptala na plodnost na nic jinyho