Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Erialdora píše:
@nostress Nechci, aby svojí dceru odsunul na vedlejší kolej, jako můj táta odsunul mě. I když to bylo kvůli něčemu jinému. A fascinuje mě, kolik lidí řeší věkovej rozdíl, moji rodiče jsou taky od sebe 18 let a byli spolu 20 let. Takže v tom já problém nevidím, mám k tomu sklony asi po mámě.Jde o to, že nechci tenhle vztah zahodit jenom proto, že řekl něco, co nemyslel vážně. Pokud to opravdu myslel vážně, pak už je řešení jistý. Vím, že o tom si musím promluvit s ním, spíš jsem chtěla zjistit, jestli tu někdo byl v podobný situaci a jak to řešil on nebo jak to dopadlo.
no a tak co tu řešíš.. on ti řekl, že tě nemiluje, ty sis vzala do hlavy, přesvědčila jsi sama sebe že ti lhal tak o nic nejde ne? ![]()
Divím se, že dokážeš mít sex s někým kdo ti do očí řekne - už tě nemiluju.. to sama sebe stavíš na roli pouhé „erotické pomůcky“
@kiki.niky píše:
@Erialdora protoze je to chlap oni to tak nekdy delaji..udelaji kolem sebe batieru a nepriznaji spoustu veci, i kdyz to citi jinak, tak reknou opak…ja mam zase doma chlapa, ktery mi tvrdi, jak me miluje a ze jsem jeho stesti a podobne, ale jenom to rika, vubec se tak nechova spis naopak…ta dcera tveho pritele je v puberte, to budes muset zatnout zuby a obalit si nervy a jestli Ti chlap dava na jevo ze Te miluje, tak to prece ani nemusi rikat, Ti to dokazuje, jestli ano, tak bud za nej rada…
@jdukolem píše:
no a tak co tu řešíš.. on ti řekl, že tě nemiluje, ty sis vzala do hlavy, přesvědčila jsi sama sebe že ti lhal tak o nic nejde ne?
Divím se, že dokážeš mít sex s někým kdo ti do očí řekne - už tě nemiluju.. to sama sebe stavíš na roli pouhé „erotické pomůcky“
@Erialdora píše:
@lear jsem si jistá, že vždy, když mi říkal, že mě miluje (a není to ten typ, co to říká na potkání), měl v očích to stejné, co má i teď. Taky mě samozřejmě napadlo, jestli si to jenom nenamlouvám, ale čím déle to je, tím větší mám jistotu, že nenamlouvám. Stále mě oslovuje Lásko, Zlato, Miláčku atd. Možná to chlapi mají jinak, ale já bych tak nikomu, ke komu nic necítim, neříkala. Není to můj první výrazně starší přítel, a on se ve volném čase stýká prakticky jen s lidma mého věku, takže je to duší spíš ještě puberťák. Napadlo mě, zda mi to neřekl jen proto, aby si ulehčil sám sobě případný rozchod (jednou jsem to tak taky udělala, teď bych si za to nejradši nafackovala, ale stát se to může). Jinak všichni jen do mě, jestli si myslíte, že je to jinak, proto sem píšu
myslim, ze se nemyslis.znas ho nejlip. a pokud jste se casto hadali a meli neshody, tak muze byt uvnitr ublizenej a dotcenej. proto to, ze teuz nemiluje. mohl ti chtit jen ublizit. oplatit, zes mu treba necim ublizila ty
netlac na neho a nerikej mu, ze ho milujes. nech ho vychladnout. nejlip, kdyby mel trochu duvod zarlit.
bys zjistila, jak to je skutecne s tim jeho nemiluju te. ![]()
@Aywi píše:
myslim, ze se nemyslis.znas ho nejlip. a pokud jste se casto hadali a meli neshody, tak muze byt uvnitr ublizenej a dotcenej. proto to, ze teuz nemiluje. mohl ti chtit jen ublizit. oplatit, zes mu treba necim ublizila tynetlac na neho a nerikej mu, ze ho milujes. nech ho vychladnout. nejlip, kdyby mel trochu duvod zarlit.
bys zjistila, jak to je skutecne s tim jeho nemiluju te.
to je mi teda definice lásky..fakt nechápu.. láska přece neubližuje.. a chtít ho rozžárlit a z toho usuzovat na lásku? To taky nechápu.. žárlivost nemá s láskou společného nic.. ![]()
Já nevidím důvod, proč by člověk, který někoho miluje, mu říkal, že ho nemiluje.
Pokud to tedy řekl normálně a ne v afektu uprostřed hádky…
Boha jeho zensky. vy jste ale zapskly pesimistky
trochu zivota do toho umirani. umite fakt povzbudit a jste hned se vsim hotovy.des bes
nemiluje te, odstehuj se, uz si hleda jinou. to jsou nazory ![]()
@káťa píše:
Já nevidím důvod, proč by člověk, který někoho miluje, mu říkal, že ho nemiluje.
Pokud to tedy řekl normálně a ne v afektu uprostřed hádky…
psala, ze se hadali.ja z toho pochopila, ze to prave bylo v afektu. lidi reknou v rozcileni spoustu veci. ![]()
@jdukolem píše:
to je mi teda definice lásky..fakt nechápu.. láska přece neubližuje.. a chtít ho rozžárlit a z toho usuzovat na lásku? To taky nechápu.. žárlivost nemá s láskou společného nic..
laska je drama a drama je vasen. patri k tomu zarlivost a hadky. a usmirovani
![]()
Treba byl jen nastvany a rekl neco, o cem vedel, ze ti ublizi. Nechala bych to byt. Nerikala bych mu zbesile jak ho miluju. A casem uvidis sama.
Bylo by fajn, kdyby te nemel az tak jistou.
@pipiinka píše:
Treba byl jen nastvany a rekl neco, o cem vedel, ze ti ublizi. Nechala bych to byt. Nerikala bych mu zbesile jak ho miluju. A casem uvidis sama.
Bylo by fajn, kdyby te nemel az tak jistou.
moje rec
dekuju! aspon nekdo s podobnym nazorem. ![]()
@Erialdora píše:
@lear jsem si jistá, že vždy, když mi říkal, že mě miluje (a není to ten typ, co to říká na potkání), měl v očích to stejné, co má i teď. Taky mě samozřejmě napadlo, jestli si to jenom nenamlouvám, ale čím déle to je, tím větší mám jistotu, že nenamlouvám. Stále mě oslovuje Lásko, Zlato, Miláčku atd. Možná to chlapi mají jinak, ale já bych tak nikomu, ke komu nic necítim, neříkala. Není to můj první výrazně starší přítel, a on se ve volném čase stýká prakticky jen s lidma mého věku, takže je to duší spíš ještě puberťák. Napadlo mě, zda mi to neřekl jen proto, aby si ulehčil sám sobě případný rozchod (jednou jsem to tak taky udělala, teď bych si za to nejradši nafackovala, ale stát se to může). Jinak všichni jen do mě, jestli si myslíte, že je to jinak, proto sem píšu
V ocich:). Najdi si nekoho jineho.
@Aywi píše:
myslim, ze se nemyslis.znas ho nejlip. a pokud jste se casto hadali a meli neshody, tak muze byt uvnitr ublizenej a dotcenej. proto to, ze teuz nemiluje. mohl ti chtit jen ublizit. oplatit, zes mu treba necim ublizila tynetlac na neho a nerikej mu, ze ho milujes. nech ho vychladnout. nejlip, kdyby mel trochu duvod zarlit.
bys zjistila, jak to je skutecne s tim jeho nemiluju te.
úmyslně ubližovat někomu, oplácet s úmyslem ublížit
ježíši
to je fakt láska až za hrob
a nebo je ti 11 let
takhle se dospělý člověk nechová k někomu, koho miluje a záleží mu na něm
a nebo jsme já, i můj chlap totální mimoni a měli by jsme se nad sebou zamyslet ![]()
@Verunecka289 píše:
![]()
![]()
úmyslně ubližovat někomu, oplácet s úmyslem ublížit
![]()
ježíši
to je fakt láska až za hrob
a nebo je ti 11 let
![]()
takhle se dospělý člověk nechová k někomu, koho miluje a záleží mu na něm
a nebo jsme já, i můj chlap totální mimoni a měli by jsme se nad sebou zamyslet
nejspis jo ![]()