Jak se vyřízuje přiznání otcovství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
19.1.10 23:39

uznání otcovství musí být před porodem , pak je to komplikované protože mimi dostane automaticky příjmení po mamince, jinak nám rodný list přinesla pošta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
20.1.10 08:55

Ahojky tak já to zařizovala asi v 5 měsíci zašli jsme s tatuldou na matriku sepsali to:)
Jo a rodný list prcka jsem dostala v porodnici ale možná to je tím že jsem tam leželi kvůli žloutence 14 dní nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.10 09:18

Kamoška si to vyřizovala po porode,ale myslim,že je lepšie pred než pak ťahať novorodeniatko po úřadech

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.1.10 10:08

Ahoj, vyřizovaly sme předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.10 19:30

My to taky vyřizovali před porodem:-)Akorát jsme tam šli dvakrát,protože prvně jsme zapomněli můj rodný list:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.2.10 15:36

Dobrý den,jsem ve 37TT a před týdnem jsem si vzala od sestry v poradně papír pro přiznání otcovstvý a zítra jdu s přítelem na matriku to vše vyřídit.S sebou občanky a rodné listy,vím že to u nás v porodnici chtějí,tak to raději vyřídím teď.V tech bolestech bych jim asi těžko vysvětlovala,proč to nemám vyřízené.A také bych chtěla dvě jména a tam mi rovnou řeknou,jestli je to možné Atd. Přeju hezký den Saša :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
6.10.11 13:37

Ahoj holky mám dotaz ohledně přiznání otcovství…v kolonce termín porodu-který termín se uvádí?Je to jedno?Mě se teď v porodce řídí dřívějším termínem dle MS a v tomto lejstru mám napsané datum pozdější dle UZ (je to o 5 dní rozdíl jen tak se v porodce řídí termínem dle MS)…tak teď nevím jestli s tím pak nebude třeba poblem-když oni pak maj problemy s kde čím…nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
6.10.11 14:19

My kvůli tomu byli na matrice a tam si to úřednice opsala sama z průkazky. Ale mám tam stejně jenom termín podle PM. Nebo se zeptej na matrice, stejně ti to musí potvrdit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
6.10.11 15:10

No oni mi to potvrdili,opsala si termín taky z prukazky,ale mám tam ty dva tak asi je to jedno ale doufám,že mě pak někde nepoženou skrze datumy znova po porodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pávek
9.10.11 11:13

Matrika ? ? ?

Ahoj holky.....
nevíte prosím na jakou matriku zajít s formulářem o určení otcovství ? Zdali na matriku přítelkyně,nebo přítele ? Máme každý jiné místo trvalého pobytu.....

Díky za info

• Citovat
  • Upravit
1
9.3.12 14:54

Prosim o pomoc

Ahojky,prosim potreboval by jsem pomoc pri reseni me situace.Pred 6 lety se nam narodil 1 syn,kterz je jak papirove tak i biologicky muj.Po dvou letech se nam narodil dalsi syn,kterej je muj jen biologicky.Z duvodu toho ze ma expritelkyne byla vdana za cizince.Jejich svatba ji prinesla penize a mu prac.povoleni.U 1 syna jsme stihly zakonou lhutu 6 mesicu na priznani otcovstvi,u druheho ne.Jak by jsem mohl dostat sveho druheho syna i papirove.Mam sve deti moc rad a vim ze u ni v rodine nefunguje vsechno jak ma.Nedavno porodila dalsi dite s novym pritelem,a pomalicku se prestava starat o me deti.Jedine co porad jen chce vic a vic penez.samozrejme bez dokladu o zaplaceni.Na 1 syna platim 2000,– a druhemu synovi sporim penize zvlast na ucet.Nedavno mi od ni bylo receno ze si mam uvedomit ze i druhy syn je muj.Na meho druheho syna uz ale alimenty dostava od byvaleho manzela.Proto vas touto cestou prosim o radu,jak mam sve deti dostat aspon do stridave pece..a pokud mozno do pece vubec.Dekuji Petr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I-v-a
1.8.12 17:41

Ahoj..holky se zeptat zda-li vyplnim formular o priznaní otcovstvi…budu mit narok na porodne? ja vim ze se ted scitaji platy a kdyz to presahne ten jejich limit tak nedostanu ani korunu, ale zajímá me zda-li napisem ze je otec ale ja mám trvalej pobytn jinde, jestli ho dostanu..dekuji moc za odpoved :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
1.8.12 17:53
@pávek píše:
Ahoj holky.....
nevíte prosím na jakou matriku zajít s formulářem o určení otcovství ? Zdali na matriku přítelkyně,nebo přítele ? Máme každý jiné místo trvalého pobytu.....Díky za info
řekla bych, že je to jedno - my byli na mém, přítel má též bydliště jinde
  • Citovat
  • Upravit
MartickaNela
1.8.12 17:55
@I-v-a píše:
Ahoj..holky se zeptat zda-li vyplnim formular o priznaní otcovstvi…budu mit narok na porodne? ja vim ze se ted scitaji platy a kdyz to presahne ten jejich limit tak nedostanu ani korunu, ale zajímá me zda-li napisem ze je otec ale ja mám trvalej pobytn jinde, jestli ho dostanu..dekuji moc za odpoved :zed: :zed:

přítele jsem do RL uvedli, bydliště má jinde - ale jeho plat se bude započítávat do posudku na porodné

• Citovat
  • Upravit
certicelucie
18.8.12 21:34

dobrý večer

Dobrý večer, mám dotaz musím taky na matriku když jsem za muže vdaná? Nebo stačí vše nahlásit v porodnici??,děkuji za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky