Přiznáváte šediny?

9023
5.10.19 22:03

přiznáváte šediny?

Stárnu, barva ubývá a mi to nevadí. Líbí se mi to.
Mladší dcera říká, že mám staré vlasy, ale já jsem mladá :-)
Kadeřnice ke které chodím na střih, má pokaždé poznámku, že bych s tím měla něco dělat. Chápu, jde jí asi o výdělek.
Jak to máte vy? Barvíte a jste z odrostů nervozní? Nebo na to kašlete a jedete na přírodno?
Našla jsem toto: https://lajk.iprima.cz/…at-zatracene

Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76405
5.10.19 22:07

@bublinek mamce kadeřnice dělá takový melír tón v tónu a hodně jí zesvětlila vlasy, právě proto aby šediny nebyly vidět - předtím nosila něco jako mahagon
mně se šedivé vlasy nelíbí a v dnešní době kultu mládí mi připadají takové nepatřičné, šediny bych nechala babičkám 80 a více, v ulici máme jednu paní co má cca 70 a přestala se barvit a chodí s bílými vlasy, je to hrozné, ostatní ženy tohoto věku se všechny barví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 22:12

Vlasy mi začaly sedivet tak od pětatřiceti. Dokud nebude nemohoucí a dementni, vlasy si nechám obarvit. Chodím pravidelně a vlasy udělají dost. Děsivé fakt na atraktivitě nepridaji a dělají zbytečné starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.10.19 22:13

Osobně šediny ještě nemám, ale třeba mamka má pár praminků a barvit se nechce. Tak hrozný mi to nepřipadá. Lidi nehodnotím podle barvy vlasů. Spíš bych řekla že pak vypadá blbě, když si někdy ty šedivé vlasy nabarvi, ale pravidelně nedobarvuje, takové černé vlasy a tam 2cm bilej odrost, to je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.10.19 22:14

Já mám ve čtyřiceti hodně šedivých vlasů a barvím se. Nejradši bych si nechala šediny přiznaný, ale s mojí nevyraznou barvou vlasů to vypadá děsně. Vypadám jako hodně použitá divoženka. A tak čekám až zešedivím ještě víc a převáží bílá barva, pak se vykašlu na barvení a nechám si přírodní. Už jen proto, že mi ty vlasy hrozně rychle rostou a já musím barvit každých 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.10.19 22:17

@stinga já zase znám paní, která je úplně šedivá od třiceti let a vypadá úžasně. Takový typ jako Saskia Burešová. Prostě se to k tomu člověku musí hodit, zrzavá barva taky nesluší každýmu.

• Citovat
  • Upravit
1238
5.10.19 22:21

Ve 43 nemám jediný šedivý vlas, ani mamka v 67, babička umřela v 86 bez jediného šedého vlasu. Asi dobré geny. Pokud by se ale nadále nedařilo, asi bych neměla problém je barvit. Ale taky by záleželo na odstínu te šedé a taky na věku. Přiznala bych je bez problémů asi až kolem 60, ale kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
5.10.19 22:26

Barvim..uprimne, ještě jsem nevidela mladou zenskou, co by ji slusely prosvitajici sediny. Pusobi to zanedbane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75590
5.10.19 22:41

Známá nosí, co ji znám, tedy cca od jejích 50ti kraťoučký, šik, přirozeně šedivý účes.
Je štíhlá, hodně sportuje, aktivní… ale díky těm vlasům je prostě na první pohled stará. :nevim:
Taky má přezdívku Šedivka. :roll:
Před časem říkala, že už ji to samotnou štve, jak ji dohnaly i vrásky v obličeji, nikdy se nemalovala a díky šedinám je dílo zkázy dokončeno, postava už to nespasí.
Ale prý "jak by to vypadalo, kdybych najednou přišla v barvě, když mě všichni roky znají takhle? :zed: :zed: "
To nevědomé hodnocení věku dělá hodně a když má paní 75 dobře udělanou barvu (nemyslím fialový květák ani ohnivou zrz), ubere jí to opticky klidně 15 let a vypadá mnohem líp.
Já chodím co měsíc na ombre ke kadeřnici + v mezičase po 14ti dnech dobarvuju odrosty sama, protože mi vlasy rostou bleskurychle - ale do přiznaných šedin půjdu zhruba tak v osmdesáti, až mi bude všecko jedno. 8)

Příspěvek upraven 05.10.19 v 23:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
5.10.19 22:45

Nepriznavam a měsíc barvím u kadeřnice. Záleží taky na věku, já sedivim od 20. Ale třeba v 60 si umím představit šik střih a šedivé vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.10.19 22:53

Ja se teda barvim, se sedinama vypadam jak babka a to mi jeste neni 40. I moje babicka v 80 se barvi. Nelibi se ni to, zvlast v tmavych vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.10.19 22:54

Šedivé vlasy zatím nemám, ale je pro mě nemyslitelné chodit „na přírodno“. Nelíbí se mi to, zbytečně to přidává roky a působí to neupraveně. Výjimky, kterým to sluší jsem potkala všeho všudy 2 a byly to obě paní důchodového věku. Nevím jaký je problém zajít si jednou měsíčně ke kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.10.19 22:55

První šedivý vlas v 16ti… :mrgreen: dřív tak jednou za rok preliv, teď je to třeba rok, co jsem měla poprvé barvu. Mám vlasy hodně tmavé. Šedin na můj věk poměrně dost, ale spíš asi hlavně když je prohrabnu. Velká většina vlasů je pořád tmavá. Nevadí mi to a nechce se mi být důsledná v dobarvování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15183
5.10.19 22:56

Barvim se, šediny sluší mužům, ženám ne, dělají nás starší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.10.19 22:58

@bublinek Nechapu zeny ktere když maji sedive vlasy tak se nebarví :nevim: Vetsine to neslusi a vypadaji stare a tak nějak zanedbane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová