Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
6.10.19 09:05

@Žirafa 69 ta zmalovná příšera v prostředním sloupečku je strašná. Krásná je ta paní na poslední fotce.
Jinak šediny jsou některých ženách pěkné a vyloženě jim sluší. Ale většinou jde už o starší ženy.
Sama mám pár šedivých vlasů. Ale v mé přirozené barvě se to zatím ztratí, takže je nijak neřeším.

• Citovat
  • Upravit
27634
6.10.19 09:08
@Annabela11 píše:
@ka2ka Ja kdyz potkam mladou zenu cca 40let a je na pul šedivá fakt ji nechapu :nevim: Nevidim to jako problem ale rikam si proc o sebe nedba. Ted je do toho třeba ještě nenamalovana :nevim: Moc takovych videt neni ale obcas zahlednu. Zrovna nedavno pani tak 45let batikované hadry na pul šedivá, knir chlupate nohy… 8o hrozny.

vidíš soudíš lidi podle vzhledu, podle tebe je někdo kdo se nemaluje a nebarví si hlavu hroznej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 09:13
@ka2ka píše:
vidíš soudíš lidi podle vzhledu, podle tebe je někdo kdo se nemaluje a nebarví si hlavu hroznej

Podle mě taky. Můžeme si namlouvat co chceme, ale to, jak vypadáme má vliv na to, co si lidi o nás myslí. Jednou jsme hledali do práce paní na administrativu a jedna ze zájemkyň byla starší paní, co přišla v příšerným svetru, vlasy jak slámu, šedivé prameny, nenaličená, odér po domácím zvířectvu… Hádej kdo vypadl jako první ;) s něčím takovým v kanceláři sedět nebudu, i když praxi měla slušnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
6.10.19 09:19
@terien píše:
Podle mě taky. Můžeme si namlouvat co chceme, ale to, jak vypadáme má vliv na to, co si lidi o nás myslí. Jednou jsme hledali do práce paní na administrativu a jedna ze zájemkyň byla starší paní, co přišla v příšerným svetru, vlasy jak slámu, šedivé prameny, nenaličená, odér po domácím zvířectvu… Hádej kdo vypadl jako první ;) s něčím takovým v kanceláři sedět nebudu, i když praxi měla slušnou.

jasně já tohle souzení chápu mě lidi soudili podle jména, hodně nepříjemný, proto se snažím nesoudit podle vzhledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 09:23

@sirikit Pak je človek zanedbaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 09:24
@ka2ka píše:
jasně já tohle souzení chápu mě lidi soudili podle jména, hodně nepříjemný, proto se snažím nesoudit podle vzhledu

To je ale rozdíl, za jméno člověk opravdu nemůže, za to, že o sebe nedbá ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 09:26

@ka2ka Clovek ma o sebe proste dbat :nevim: jak muzi tak zeny…pro me zakladni a prirozena vec byt upravena, nalicena atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 09:28

@terien Ano! souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 09:29
@Annabela11 píše:
@ka2ka Clovek ma o sebe proste dbat :nevim: jak muzi tak zeny…pro me zakladni a prirozena vec byt upravena, nalicena atd…

Jenže pro každého je ten základ něco jiného. Pro mě to je třeba čisté oblečení, umyté vlasy, lehká vůně.

• Citovat
  • Upravit
14313
6.10.19 09:30

@terien Logické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 09:33

@lucenka A knir ti u zeny nevadí? :lol: tech veci bude asi více ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 09:37
@Annabela11 píše:
@lucenka A knir ti u zeny nevadí? :lol: tech veci bude asi více ze

Pokud je světlý, tak.mi nijak nevadí a ani si ho nevšimnu. Ženu s tmavým knírem jsem žádnou neviděla.

• Citovat
  • Upravit
14313
6.10.19 09:40

@lucenka Nevidela? tak to bud rada :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 09:42
@Annabela11 píše:
@lucenka Nevidela? tak to bud rada :lol:!

Třeba jsem si jen nevšimla. Na takovéhle věci se u lidí nezaměřuju.

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 09:44
@lucenka píše:
Jenže pro každého je ten základ něco jiného. Pro mě to je třeba čisté oblečení, umyté vlasy, lehká vůně.

Já mám pocit, že některé by chtěly poplácat po ramenou i za to, že si vyčistí zuby :zed: že nemám flekate tričko a nesmrdim, to je taková samozřejmost, že to snad ani nikdo nemůže brát jako nějakou péči o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová