Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
6.10.19 10:58
@_.Emilyyy píše:
Copak?

ale nic… jen si tak říkám, že asi nosíš křišťálovou kouli, když na neznámé ženské poznáš při prvním setkání, že o sebe vůbec nepečuje. Já si fakt netroufnu podle prvního dojmu usuzovat, jaká ta žena je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 11:06
@neumisa píše:
ale nic… jen si tak říkám, že asi nosíš křišťálovou kouli, když na neznámé ženské poznáš při prvním setkání, že o sebe vůbec nepečuje. Já si fakt netroufnu podle prvního dojmu usuzovat, jaká ta žena je.

Já to teda poznám i na první pohled. Když o sebe někdo nepečuje, tak je to znát, stejně jako je na první pohled znát, kdyz je někdo tlustý nebo bez vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 11:07
@neumisa píše:
já zas nechápu, jak si někdo může barvit vlasy každých 14 dní. Ale nemyslím si o něm nic zlého. Maximálně se podivím, kde na to bere čas.

Někdo si ho prostě na sebe udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
6.10.19 11:08
@terien píše:
Někdo si ho prostě na sebe udělá

a někdo má jiné priority. Ale co je ostatním do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.10.19 11:10
@neumisa píše:

Nic, jen muzeme mit vlastni nazor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 11:12
@Ijen píše:
Jak pred sexem myjou? Neco jako Pockej milacku jen se osprchuju? To nedelam. Sprchuju se rano a vecer a pouzivam bidet.A knir a chlupy obecne mi teda vadi strasne. Na mne. Ostatni neresim, navic spatne vidim :lol:

Jo, klidně počkej miláčku, jen se osprchuju. Nebo jdeme do sprchy spolu. Pokud si chci užít sex se vším všudy, tak je sprcha před tím naprostá samozřejmost. Jako bez pardónu bych si nenechala vylízat neumytou frndu :poblion: u nás probíhá sex převážně večer, když dítě usne a opravdu to těch 10 minut počká, než se oba vykoupeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.10.19 11:13
@terien píše:
Já to teda poznám i na první pohled. Když o sebe někdo nepečuje, tak je to znát, stejně jako je na první pohled znát, kdyz je někdo tlustý nebo bez vkusu.

Presne tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@neumisa píše:

Nic, ale myslím si o tom své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472

Je mi 27, poslední 3 roky jsem si nechávala odrůstat vlasy na přírodní barvu a lup, šediny. Ale barvit se kvůli tomu znovu nezačnu. Nechodím ke kadeřnici, jen dvakrát za rok k pánské holičce na konečky, nechodím na nehty ani na kosmetiku, nelíčím se. Jsem přes měsíc po rozchodu a od té doby jsem si ani nohy neoholila (no co, blíží se zima), takže očividně jsem přesně ten prototyp zanedbané ženy. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 11:28
@Tamtama píše:
Je mi 27, poslední 3 roky jsem si nechávala odrůstat vlasy na přírodní barvu a lup, šediny. Ale barvit se kvůli tomu znovu nezačnu. Nechodím ke kadeřnici, jen dvakrát za rok k pánské holičce na konečky, nechodím na nehty ani na kosmetiku, nelíčím se. Jsem přes měsíc po rozchodu a od té doby jsem si ani nohy neoholila (no co, blíží se zima), takže očividně jsem přesně ten prototyp zanedbané ženy. :lol: :mavam:

Jo, jsi. Je to každého vizitka :nevim: pokud bych sama sobě nestála za to, abych si dopřála péči a nevážila si sebe dost na to, abych vypadala nejlépe, jak můžu, tak by. i to normální nepřišlo. Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 11:38
@terien píše:
Jo, jsi. Je to každého vizitka :nevim: pokud bych sama sobě nestála za to, abych si dopřála péči a nevážila si sebe dost na to, abych vypadala nejlépe, jak můžu, tak by. i to normální nepřišlo. Ale každého věc.

a to dokážeš takhle posoudit na dálku člověka, kterého jsi nidky neviděla? 8o
Jaká jsou pro tebe kritéria zanedbané ženy? Že nemá na sobě makeup a nebarví si vlasy? :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 11:44
@lucenka píše:
a to dokážeš takhle posoudit na dálku člověka, kterého jsi nidky neviděla? 8o
Jaká jsou pro tebe kritéria zanedbané ženy? Že nemá na sobě makeup a nebarví si vlasy? :think:

No tak třeba to, že si ani nohy neholí, to na velkou péči moc nevypadá. A jo, ten makeup a vlasy taky udělají hodně, nechápu prostě, proč chodit bez něj, když se dá nalíčit jemně a podtrhnout tím to, co je hezké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 11:45

Obarvit si hlavu snad není otázkou priorit, Ne? Tenhle argument nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 11:48
@terien píše:
No tak třeba to, že si ani nohy neholí, to na velkou péči moc nevypadá. A jo, ten makeup a vlasy taky udělají hodně, nechápu prostě, proč chodit bez něj, když se dá nalíčit jemně a podtrhnout tím to, co je hezké :nevim:

a přoč by si měla holit nohy, když nikdo kromě ní neuvidí, že je nemá oholené? :think:
A tedy v tom případě se hrdě hlásím k zanedbaným ženám, protože vlasy si nechávám jenom jednou ročně zastříhnout a do práce ráno použiju řasenku, někdy na ní zapomenu. Nabaví mě na sebe cosi patlat.

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 11:50
@lucenka píše:
a přoč by si měla holit nohy, když nikdo kromě ní neuvidí, že je nemá oholené? :think:
A tedy v tom případě se hrdě hlásím k zanedbaným ženám, protože vlasy si nechávám jenom jednou ročně zastříhnout a do práce ráno použiju řasenku, někdy na ní zapomenu. Nabaví mě na sebe cosi patlat.

Proč? No jestli se takhle ptáš, tak je každá diskuze zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová