Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.19 11:50

@terien A proč by si měla každá holit nohy a líčit se? 8o Nohy jsem si hodně dlouho holit nemusela a jako alergik nesnáším většinu kosmetických přípravků. A zanedbaná si rozhodně nepřipadám. A k tématu šedin, pár jich mám. A vlasy si barvím skoro celý život, abych nebyla nevýrazná myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 11:52
@terien píše:
Proč? No jestli se takhle ptáš, tak je každá diskuze zbytečná.

ano ptám se proč by to měla dělat, když jí to nevadí, nijak jí to neobtěžuje. Jen proto, že někdo rozhodl, že bez toho je člověk zanedbaný? :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 11:53
@Bellatrix Lestrange píše:
@terien A proč by si měla každá holit nohy a líčit se? 8o Nohy jsem si hodně dlouho holit nemusela a jako alergik nesnáším většinu kosmetických přípravků. A zanedbaná si rozhodně nepřipadám. A k tématu šedin, pár jich mám. A vlasy si barvím skoro celý život, abych nebyla nevýrazná myš.

No aby byla šik a slušelo jí to, pro co jiného. Dneska si i alergik vybere, stačí chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 11:55
@terien píše:
No aby byla šik a slušelo jí to, pro co jiného. Dneska si i alergik vybere, stačí chtít.

a člověk nemůže být šik bez nánosu líčidel a s chlupy na nohou, které stejně nikdo nevidí? 8o

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 11:57
@lucenka píše:
ano ptám se proč by to měla dělat, když jí to nevadí, nijak jí to neobtěžuje. Jen proto, že někdo rozhodl, že bez toho je člověk zanedbaný? :think:

Když jí to nevadí, tak ať chodí třeba v pytli, je to její věc. A lidé kolem ní si můžou myslet své, to je zase jejich svaté právo. Někdo se hrdě hlásí s tomu, že je zanedbaný, mě zase těší, když mi někdo řekne, že mi to sluší nebo že hezky voním. A v první řadě se ráda líbím svému muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.10.19 11:59

První šedivý vlas jsem si našla v 16. Teď ve 38 mám hlavu skoro bílou. Původní barva byla kaštanová hnědá. Tak jsem vymýšlela blond proužek do pěšinky, fakt to svítí. A až se naštvu, tak vlasy ostříhám a půjdu do nějaké studené blond. Mám zelené oči, světlou pleť, tak uvidíme, co z toho vznikne. Barvit moje vlasy do pasu je docela náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 12:03
@terien píše:
Když jí to nevadí, tak ať chodí třeba v pytli, je to její věc. A lidé kolem ní si můžou myslet své, to je zase jejich svaté právo. Někdo se hrdě hlásí s tomu, že je zanedbaný, mě zase těší, když mi někdo řekne, že mi to sluší nebo že hezky voním. A v první řadě se ráda líbím svému muži.

asi máš kolem sebe jen stejně povrchní lidi jako jsi ty sama. Protože mě třeba lidi pochválí, že mi to sluší i bez toho, aniž bych byla nalíčená ;) A zanedbaně si v takové chvíli fakt nepřijdu. A já se tedy v prvé řadě ráda líbím sama sobě a ne někomu jinému.

• Citovat
  • Upravit
34473
6.10.19 12:13
@lucenka píše:
a člověk nemůže být šik bez nánosu líčidel a s chlupy na nohou, které stejně nikdo nevidí? 8o

Přesně jsem čekala, kdy přijdeš s nánosem líčidel :roll: nalíčit se dá i velmi jemně a decentně a krásně to tu ženu oživí a zvýrazní. Neznám jednu jedinou, které by to neprospělo. Naopak znám naprosté minimum, které si můžou dovolit chodit úplně nenaličené, i když ony si většinou myslí opak. Chlupy jsou prostě nechutné a já sama je na sobě mít nechci hlavně kvůli sobě samé, že pak kolikrát člověk někde vyhrne nohavice nebo se neplánovaně svlékne je věc další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 12:18
@lucenka píše:
asi máš kolem sebe jen stejně povrchní lidi jako jsi ty sama. Protože mě třeba lidi pochválí, že mi to sluší i bez toho, aniž bych byla nalíčená ;) A zanedbaně si v takové chvíli fakt nepřijdu. A já se tedy v prvé řadě ráda líbím sama sobě a ne někomu jinému.

Ne, mám kolem sebe i pár šmudel, které trpí dojmem, že je všechno o. k., ovšem nepřála bych ti slyšet jejich přezdívky a to, jaké dojmy o v lidech vyvolává. A znáš to, kolikrát někoho potkáš, proneseš společenskou frázi jak ten druhý vypadá dobře a jdeš dál. To je stejné jako když potkáš maminku s kočárkem, taky to dítě pochváliš i kdyby mělo 3 uši. Já se taky ráda líbím sama sobě, proto o sebe dbám a nejsem líná o sebe pečovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 12:20
@terien píše:
Ne, mám kolem sebe i pár šmudel, které trpí dojmem, že je všechno o. k., ovšem nepřála bych ti slyšet jejich přezdívky a to, jaké dojmy o v lidech vyvolává. A znáš to, kolikrát někoho potkáš, proneseš společenskou frázi jak ten druhý vypadá dobře a jdeš dál. To je stejné jako když potkáš maminku s kočárkem, taky to dítě pochváliš i kdyby mělo 3 uši. Já se taky ráda líbím sama sobě, proto o sebe dbám a nejsem líná o sebe pečovat.

no já lidem nelžu, takže jim neříkám, že jim něco sluší, když to není pravda. Nemám potřebu jim lézt za každou cenu do přízně ;)

• Citovat
  • Upravit
6.10.19 12:20

@terien Ty si dělej co chceš. Nevím, proč bych se měla trápit s líčidly, když je moje tělo nechce. Vypadám dobře i bez nich, stačí rtěnka. A věřila bys, že některé chlapy rajcujou chlupaté nohy? :D Jako přírodní blondýna mám velkou výhodu, že jsou moje chlupy dost nenápadné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.10.19 12:24

@lucenka
Bohuzel vzhled hodne vypovídá o prvnim dojmu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 12:24
@Bellatrix Lestrange píše:
@terien Ty si dělej co chceš. Nevím, proč bych se měla trápit s líčidly, když je moje tělo nechce. Vypadám dobře i bez nich, stačí rtěnka. A věřila bys, že některé chlapy rajcujou chlupaté nohy? :D Jako přírodní blondýna mám velkou výhodu, že jsou moje chlupy dost nenápadné. :mavam:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 12:25

Já mám problém s holenim i s depilaci. Mám alergii na všechno snad. Laser na nohy by byl bezva, ale už je to dražší. Snažím se holt pravidelně, ale trpím. Vědomí, že mě odvezou do nemocnice chlupatou ke moje noční můra.
Kdysi jsem četla, že člověk by měl opustit byt v takovém stavu, aby se za sebe nemusel stydět, kdyby musel být odvezen do nemocmice.
Jinak chlupy jdou zamaskovat.
Make up nepoužívám na den. Vadi mi. Mám problematickou pleť. Oči nalicim. O pleť se celkově starám a kupují si v Asklepionu dětmi kosmetiku, nebo v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.10.19 12:27

Tak ja teda chodim pravidelně kazde tri tydny na depilaci.
Chodim rada je kadernici, na pedikúry, manikúru a na ruzne dalsi kosmetické úpravy.
Líčim se jemně.
Rada si davam na sebe masky atp.
Pritelovi se libim, ja jsem sama se sebou spokojena a to bych rekla, ze je to nejhlavnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová