Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
6.10.19 12:28

@Bellatrix Lestrange blond chlupy ti závidím. Mám tmavé vlasy i ostatní, takže to prostě musí pryč.
Make up mi nedělá dobře. Chlapů jsem se líbila i bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 12:28
@_.Emilyyy píše:
@lucenka
Bohuzel vzhled hodne vypovídá o prvnim dojmu..

Takže když potkáš hezky oblečenou a učesanou ženskou bez fasády na obličeji, tak je tvůj dojem špatný? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 12:30
@g.sandova píše:
@Bellatrix Lestrange blond chlupy ti závidím. Mám tmavé vlasy i ostatní, takže to prostě musí pryč.
Make up mi nedělá dobře. Chlapů jsem se líbila i bez.

Být hodně ochlupená bruneta musí být peklo. Nejlepší jsou latinos v USA. Jsou vyholené snad všude, ale ruce mají chlupaté jak orangutan. Velmi nenápadné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 12:32

@Bellatrix Lestrange no ruce, další problém. Neholim. Bych se zbláznila. Jeden můj bývalý byl nadšenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 12:36
@g.sandova píše:
@Bellatrix Lestrange no ruce, další problém. Neholim. Bych se zbláznila. Jeden můj bývalý byl nadšenej :lol:

Ruce mě nenapadlo nikdy holit. To je teď in? :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.10.19 12:39
@_.Emilyyy píše:
@lucenka
Bohuzel vzhled hodne vypovídá o prvnim dojmu..

A ty při setkání s někým zjišťuješ, jestli má pod kalhoty oholené nohy?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.10.19 12:39
@_.Emilyyy píše:
Tak ja teda chodim pravidelně kazde tri tydny na depilaci.
Chodim rada je kadernici, na pedikúry, manikúru a na ruzne dalsi kosmetické úpravy.
Líčim se jemně.
Rada si davam na sebe masky atp.
Pritelovi se libim, ja jsem sama se sebou spokojena a to bych rekla, ze je to nejhlavnejsi.

Tohle by mi přišlo jako šílená ztráta času. Naštěstí se sama sobě líbím i bez takových procedur :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6.10.19 12:40
@lucenka píše:
Ruce mě nenapadlo nikdy holit. To je teď in? :think:

Ne, ale třeba u těch Mexičanek to bije do očí. Všude se vyholí a ty ruce mají některé chlupatější než chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 12:42
@g.sandova píše:
@Bellatrix Lestrange no ruce, další problém. Neholim. Bych se zbláznila. Jeden můj bývalý byl nadšenej :lol:

Vždyť to píšu, některé chlapy vzrušuje ženská žiletkou netknutá. Jeden mi to řekl natvrdo, že ho vyholené ženy nevzruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 12:49

@Bellatrix Lestrange můj současný partner také neřeší, zda jsem oholena, zrovna. Dokonce se mu to také líbí. Holim se kvůli sobě.
@lucenka jo, ruce se holi nebo depulhji běžné, ha to zatím odmítám.
Pedikura je fajn, nejsem zatím schopna dodržovat pravidelnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
6.10.19 12:54

Tak pedikúra je pro mě noční můra, nesnáším, když mi někdo sahá na chodidla… na manikúře jsem byla jednou, žádný přínos to pro mě nemělo, nehty nosím krátké kvůli bezpečnosti, kadeřník 1×3 týdny mi přijde jako ztráta času a nohy holím jen když si beru krátké kalhoty, pod dlouhé je to opět ztráta času. Líčení a jiné kosmetické úpravy mě nebaví a zdržují.

A přesto si zanedbaná nepřijdu a občas mě i někdo pochválí za vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.19 12:56
@Bellatrix Lestrange píše:
Ne, ale třeba u těch Mexičanek to bije do očí. Všude se vyholí a ty ruce mají některé chlupatější než chlap.

Budu se na to muset zaměřit. Nikdy jsem si toho nevšimla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 13:03
@bublinek píše:
Stárnu, barva ubývá a mi to nevadí. Líbí se mi to.
Mladší dcera říká, že mám staré vlasy, ale já jsem mladá :-)
Kadeřnice ke které chodím na střih, má pokaždé poznámku, že bych s tím měla něco dělat. Chápu, jde jí asi o výdělek.
Jak to máte vy? Barvíte a jste z odrostů nervozní? Nebo na to kašlete a jedete na přírodno?
Našla jsem toto: https://lajk.iprima.cz/…at-zatraceneDíky za reakce

Vlasy jsem si přestala barvit 2012. A také jsem je nechala na dlouho. Přijde mi to určitě lepší, než mít hnusné odrosty, protože když už jsou vlasy prokvetlé hodně, bylo by to dobarvování snad co 14 dní. Zvykla jsem si na to ráda a moje okolí taky. Některé kamarádky nebo kolegyně mi říkaly, abych si to obarvila, že budu vypadat mladší. Od mužů jsem to nikdy neslyšela a ani to, že by se jim to nelíbilo. Naopak, bez toho aby nějak poukazovali zrovna na vlasy jsem pro ně dost zajímavá a přitažlivá a samý kompliment. Je pravda, že je to něco, co každého zaujme. Někoho možná proto, že se mu to nelíbí, někoho že se mu to líbí.
Ale moje rada - kdo do toho chcete jít, určitě s tím musíte být srovnaní uvnitř, milovat se, a milovat svoje vlásky i s těmi stříbrnými pruhy. Poslední asi tři roky chodím ke kadeřnici a na pár pramenů mi dává ne barvu, ale pigment (tedy bez kysličníku). Drží to jak helvétská víra. Dává mi to ale na ty spodní prameny u pěšinky, takže odrosty nejsou vidět. Obnovujeme vždy když jdu stříhat konečky. Na té fotce zezadu jsem ty barevné prameny ještě neměla, to je cca 4 roky zpět. :-).

• Citovat
  • Upravit
14005
6.10.19 13:05
@lucenka píše:
A ty při setkání s někým zjišťuješ, jestli má pod kalhoty oholené nohy?

Tak pokud ma dlouhe kalhoty, je mi to uplne jedno :mrgreen:.
Ja osobne chodim pravidelně na depilaci, cítila bych se neprijemne, kdybych mel chlupaté nohy atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.10.19 13:08
@lucenka píše:
Tohle by mi přišlo jako šílená ztráta času. Naštěstí se sama sobě líbím i bez takových procedur :mrgreen:

A ja se v tom vyzivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová