Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
@sirikittak takovou kadeřnici hledám… co jsem se přestěhovala, tak jsem na podobnou spřízněnou duši nenarazila. a dojíždět 400 kiláků jen kvůli vlasům se moc nevyplatí.
Ta moje je o rok starší, než já a fakt nemá chybu. ![]()
Taky jsem vystřídala asi 4, než mi ji Osud seslal, když moje minulá odešla na mateřskou.
Už ji vůbec nehodlám měnit, navíc - malý město - ani není drahá, za tohle čarování platím max 700. ![]()
Probíráme spolu ohledně vyšší dívčí kde co, díky ní mám permanent obočí (páč ona to měla moc hezký a doporučila mi tatéra), vylepšování domácnosti, chlapy… prostě takové eMimino live. ![]()
@sirikit no, já mám vlasy krátké, tak nevím, jestli by to šlo. Rozhodně to moje ale nedělá, to vim
@Annabela11 píše:
@Proto02 I muzi maji rádi upravené zenynez nejakou prirodni zenu.Za me je barveni vlasu liceni atd zcela prirozena vec. Sedive vlasy vidim vetsinou na duchodkynich a pak na tech mladsich ktere svuj vzhled prave moc neresi
Polosede vlasy sepnou dole do culiku a je hotovo… Šedivé vlasy prostě chapu u starych lidi u ostatnich prostě ne
Opakuji: To že žena nemá obarvené vlasy, neznamená, že o sebe nijak nepečuje. Nespojuj to automaticky. Ale uznávám, že tomu v mnoha případech je.
@g.sandova @neumisa
Blejskla jsem Vám to pro barevnou představu.
Teď večer, styl „jak když střelí do koštěte“, dneska neumyté, nevyžehlené. ![]()
@sirikit píše:
@g.sandova @neumisa
Blejskla jsem Vám to pro barevnou představu.
Teď večer, styl „jak když střelí do koštěte“, dneska neumyté, nevyžehlené.
Vypadá to fakt dobře. ![]()
Ta balayage, o kterém jsi mluvila…třeba tady.
@sirikit píše:
A co tu chceš přesně slyšet?
Někdo si samozřejmě myslí, že stárnout přirozeně včetně přiznaných šedin je úžasně osvobozující a stárne tak, což je jeho svaté právo a nikdo mu to nemůže zakázat.
Rozmlouvající kadeřnici můžeš změnit, pokud Tě její pindy otravují, nebo jí říct, že Tě její názor nezajímá, takže ať si hledí střihu a šediny laskavě neřeší.
Do názoru ulice Ti zrovna tak nic není, názor okolí na Tvoje vlasy je jeho problém a Tvoje zbytečná starost.
A zrovna tak vidíme my barvící svoje nešedivé hřívy.
Proč potřebuješ za každou cenu přikyvování a potlesk?
Nás nepřesvědčuj, důležité je, že Ty sama pevně věříš, že dobře děláš.
Je to jen vzhled.
To jsem psala kde, že potřebuju přikyvovat a potlest? Nepamatuji se.
Mě jen UDIVILO!!! kolik ženských, když jsem se zeptala na to jak to mají se šedinami přetočí můj dotaz v to, že jsou nebarvené šmudly s knírem, v batikovaném… prostě o sebe nedbají
@Žirafa 69 píše:
Vypadá to fakt dobře.
Ta balayage, o kterém jsi mluvila…třeba tady.https://www.kafe.cz/…0191221.html
Jojojo, slečna to má fakt nádherný.
![]()
Mít k těm vlasům její xichtík, tak si pískám a s nikým se nebavím.
![]()
(Nechápu, co mi na těch fotkách dělá ten do červena odlesk, asi lampa nebo nevím, protože ten tam v reálu nemám!
Při umělým světle se selfíčka dělají blbě.
)
Je mi právě 39 a občas najdu jeden šedivý vlas a ten vyrvu
. Jinak ano, půjdu do barvy, jen nevím jak to chytne, v životě jsem si hlavu nebarvila
@bublinek píše:
Mě jen UDIVILO!!! kolik ženských, když jsem se zeptala na to jak to mají se šedinami přetočí můj dotaz v to, že jsou nebarvené šmudly s knírem, v batikovaném… prostě o sebe nedbají
Protože to tak prostě většina lidí vidí
@bublinek píše:
Náhodou, já si teď na podzim koupila bomba modrobílé maxi šaty s batikovanými příčnými proužky a s uzlem na předním dílu, se sandálky na podpatcích a s plážovkou nemají chybu! ![]()
Spíš jde o to, že ten boj s gravitací a poločasem rozpadu je fakt drsnej, počkej časem, pokud jsi byla zvyklá nějak přiměřeně vypadat. ![]()
Prsa dolů, ksicht dolů, kila nahoru, vrásky, celulitida
, můžeš to pravda vzdát - a taky jsem se zamlada těšila, že jako stará konečně přestanu řešit postavu a budu se cpát vším, na co dostanu chuť!
![]()
Ale zatím tu chvíli co kulatiny odkládám na další kulatiny. ![]()
Není mi jedno, jak vypadám. Nemám ambici vypadat o deset let mladší, ale chci vypadat dobře na svůj věk - a laťka je nasazená vysoko, to je třeba si upřímně přiznat. ![]()
Takže ladit šatník do mladistva a zas to nepřehnat do směšna, hlídat jídelník, váhu, občas se pohnout, kosmetika, možná nějaký ten invazivní zásah časem… ![]()
Vlasy jsou, upřímně, to nejjednodušší a nevidím důvod, proč si kazit hned první dojem šedinama.
Ale jinak všem nebarvícím fandím, bude jen dobře, když tu laťku „jak vypadá normální padesátka“ sklepnete zas trochu dolů.
![]()
Já se barvím hennou, už řadu let…Svoje vlasy mám středně hnědé, ted ty počínající šediny překrývám červenou, tak vypadám jak Irka
Barvení odrostů zvládám sama, ale když je třeba vzít celý háro (mám vlasy do pasu), nabarví mi je manžel
Už si na to blátíčko zvykl
@sirikit o vláskování obočí taky uvažuju, oč mi příroda nadělila na vlasech, o to ubrala na obočí
Zatím dobarvuju, ale závidím všem, které to nemusí denně řešit…Nemůžu se dokopat, mám strach, že mi to zmrší…