Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75730
6.10.19 20:07
@neumisa píše:
@sirikittak takovou kadeřnici hledám… co jsem se přestěhovala, tak jsem na podobnou spřízněnou duši nenarazila. a dojíždět 400 kiláků jen kvůli vlasům se moc nevyplatí.

Ta moje je o rok starší, než já a fakt nemá chybu. :srdce:
Taky jsem vystřídala asi 4, než mi ji Osud seslal, když moje minulá odešla na mateřskou.
Už ji vůbec nehodlám měnit, navíc - malý město - ani není drahá, za tohle čarování platím max 700. :palec:
Probíráme spolu ohledně vyšší dívčí kde co, díky ní mám permanent obočí (páč ona to měla moc hezký a doporučila mi tatéra), vylepšování domácnosti, chlapy… prostě takové eMimino live. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 20:08

@sirikit no, já mám vlasy krátké, tak nevím, jestli by to šlo. Rozhodně to moje ale nedělá, to vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.10.19 20:19
@Annabela11 píše:
@Proto02 I muzi maji rádi upravené zeny :nevim: nez nejakou prirodni zenu.Za me je barveni vlasu liceni atd zcela prirozena vec. Sedive vlasy vidim vetsinou na duchodkynich a pak na tech mladsich ktere svuj vzhled prave moc neresi :nevim: Polosede vlasy sepnou dole do culiku a je hotovo… Šedivé vlasy prostě chapu u starych lidi u ostatnich prostě ne :nevim:

Opakuji: To že žena nemá obarvené vlasy, neznamená, že o sebe nijak nepečuje. Nespojuj to automaticky. Ale uznávám, že tomu v mnoha případech je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 20:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
6.10.19 20:37

@g.sandova @neumisa
Blejskla jsem Vám to pro barevnou představu.
Teď večer, styl „jak když střelí do koštěte“, dneska neumyté, nevyžehlené. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39639
6.10.19 21:16
@sirikit píše:
@g.sandova @neumisa
Blejskla jsem Vám to pro barevnou představu.
Teď večer, styl „jak když střelí do koštěte“, dneska neumyté, nevyžehlené. :oops:

Vypadá to fakt dobře. :palec:
Ta balayage, o kterém jsi mluvila…třeba tady.

https://www.kafe.cz/…0191221.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.10.19 21:21
@sirikit píše:
A co tu chceš přesně slyšet? :think:
Někdo si samozřejmě myslí, že stárnout přirozeně včetně přiznaných šedin je úžasně osvobozující a stárne tak, což je jeho svaté právo a nikdo mu to nemůže zakázat.
Rozmlouvající kadeřnici můžeš změnit, pokud Tě její pindy otravují, nebo jí říct, že Tě její názor nezajímá, takže ať si hledí střihu a šediny laskavě neřeší.
Do názoru ulice Ti zrovna tak nic není, názor okolí na Tvoje vlasy je jeho problém a Tvoje zbytečná starost. :kytka:
A zrovna tak vidíme my barvící svoje nešedivé hřívy.
Proč potřebuješ za každou cenu přikyvování a potlesk? :think:
Nás nepřesvědčuj, důležité je, že Ty sama pevně věříš, že dobře děláš.
Je to jen vzhled. :andel:

To jsem psala kde, že potřebuju přikyvovat a potlest? Nepamatuji se.
Mě jen UDIVILO!!! kolik ženských, když jsem se zeptala na to jak to mají se šedinami přetočí můj dotaz v to, že jsou nebarvené šmudly s knírem, v batikovaném… prostě o sebe nedbají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
6.10.19 21:22
@Žirafa 69 píše:
Vypadá to fakt dobře. :palec:
Ta balayage, o kterém jsi mluvila…třeba tady.https://www.kafe.cz/…0191221.html

Jojojo, slečna to má fakt nádherný. :potlesk: :potlesk:
Mít k těm vlasům její xichtík, tak si pískám a s nikým se nebavím. :P :P
(Nechápu, co mi na těch fotkách dělá ten do červena odlesk, asi lampa nebo nevím, protože ten tam v reálu nemám! :cert: :cert: Při umělým světle se selfíčka dělají blbě. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.10.19 21:27

Je mi právě 39 a občas najdu jeden šedivý vlas a ten vyrvu :). Jinak ano, půjdu do barvy, jen nevím jak to chytne, v životě jsem si hlavu nebarvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 21:32

@sirikit mas to pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 21:37
@bublinek píše:
Mě jen UDIVILO!!! kolik ženských, když jsem se zeptala na to jak to mají se šedinami přetočí můj dotaz v to, že jsou nebarvené šmudly s knírem, v batikovaném… prostě o sebe nedbají

Protože to tak prostě většina lidí vidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.10.19 21:40

@terien Ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
6.10.19 21:40
@bublinek píše:

Náhodou, já si teď na podzim koupila bomba modrobílé maxi šaty s batikovanými příčnými proužky a s uzlem na předním dílu, se sandálky na podpatcích a s plážovkou nemají chybu! :palec:
Spíš jde o to, že ten boj s gravitací a poločasem rozpadu je fakt drsnej, počkej časem, pokud jsi byla zvyklá nějak přiměřeně vypadat. :zed:
Prsa dolů, ksicht dolů, kila nahoru, vrásky, celulitida :pocitac: :pocitac:, můžeš to pravda vzdát - a taky jsem se zamlada těšila, že jako stará konečně přestanu řešit postavu a budu se cpát vším, na co dostanu chuť! :P :P
Ale zatím tu chvíli co kulatiny odkládám na další kulatiny. 8)
Není mi jedno, jak vypadám. Nemám ambici vypadat o deset let mladší, ale chci vypadat dobře na svůj věk - a laťka je nasazená vysoko, to je třeba si upřímně přiznat. :?
Takže ladit šatník do mladistva a zas to nepřehnat do směšna, hlídat jídelník, váhu, občas se pohnout, kosmetika, možná nějaký ten invazivní zásah časem… :think:
Vlasy jsou, upřímně, to nejjednodušší a nevidím důvod, proč si kazit hned první dojem šedinama.
Ale jinak všem nebarvícím fandím, bude jen dobře, když tu laťku „jak vypadá normální padesátka“ sklepnete zas trochu dolů. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.10.19 21:47

Já se barvím hennou, už řadu let…Svoje vlasy mám středně hnědé, ted ty počínající šediny překrývám červenou, tak vypadám jak Irka :mrgreen: Barvení odrostů zvládám sama, ale když je třeba vzít celý háro (mám vlasy do pasu), nabarví mi je manžel ;) Už si na to blátíčko zvykl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.10.19 21:49

@sirikit o vláskování obočí taky uvažuju, oč mi příroda nadělila na vlasech, o to ubrala na obočí ;) Zatím dobarvuju, ale závidím všem, které to nemusí denně řešit…Nemůžu se dokopat, mám strach, že mi to zmrší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová