Přiznáváte šediny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14006
6.10.19 13:17
@Bellatrix Lestrange píše:
Takže když potkáš hezky oblečenou a učesanou ženskou bez fasády na obličeji, tak je tvůj dojem špatný? 8o

Kdyz se potkas ženu, ktera zapáchá, ma mastné a šedivé vlasy, na pleti same vrásky, akné, za nehtama ma špínu, ma zarostle oboč, ma nejake zmackena obleceni, které vypada, jak z popelnice…Vazne na tebe udela dobry dojem?
Nebo na tebe udela lepsi dojem zena, ktera hezky a jemně voni, ktera ma čisté, upravené vlasy, hezke nehty(klidne i umele),ma upravene oboci a je hezky oblečená a jemně namalovana?

Taky to plati i s postavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 13:32

@_.Emilyyy Já se neptám na šmudly, ale na normálně upravenou ženu bez nalíčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
6.10.19 13:48
@terien píše:
A i ty sediny sluší až ženám v letech, ne mladé holce

Přesně, navíc tohle nejsou šediny ve vlasech jiné barvy, ale jednolitě šedé vlasy, což je teď móda se takto barvit i v mladém věku. Na fotce vpravo dole vypadá barva spíš jako blond, platinová… A samozřejmě vlasy hladké a pěkně upravené, na štíhlé krásné ženě (byť důchodového věku), která je navíc profesionálně nalíčená. To asi nebude běžný denní look většiny českých žen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.10.19 13:52
@_.Emilyyy už jsem ti to psala…
Ty jsi prostě krásná žena, jsi stramajda, jsi kost :palec:, ale ne každá žena má takové štěstí na krásnu jako ty ;), tak nesuď ostatni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.10.19 13:58
@_.Emilyyy Já se neptám na šmudly, ale na normálně upravenou ženu bez nalíčení.

Přesně tak. Už to zahanite do absurdna. Vezměme normální ženu, zaměstnanou, matku, která se ráda obléká, lehce voní, lehké líčení. Na hlavě kvalitní střih. Jen má trochu šedin. I tak kolegové pochválí jak vypadám, že mi to sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140239
6.10.19 14:01
@GitD píše:
@_.Emilyyy už jsem ti to psala…
Ty jsi prostě krásná žena, jsi stramajda, jsi kost :palec:, ale ne každá žena má takové štěstí na krásnu jako ty ;), tak nesuď ostatni

ty víš, jak Emilly vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.10.19 14:28
@terien píše:
Podle mě taky. Můžeme si namlouvat co chceme, ale to, jak vypadáme má vliv na to, co si lidi o nás myslí. Jednou jsme hledali do práce paní na administrativu a jedna ze zájemkyň byla starší paní, co přišla v příšerným svetru, vlasy jak slámu, šedivé prameny, nenaličená, odér po domácím zvířectvu… Hádej kdo vypadl jako první ;) s něčím takovým v kanceláři sedět nebudu, i když praxi měla slušnou.

Jenže to co píšeš není o šedivých vlasech, ale o tom, že se ten člověk o sebe nestará. Nebarvit se, neznamená automaticky že se žena nemyje, nečeše, neupravuje, neholí si nohy, nepoužívá makeup a antiperspirant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
6.10.19 14:30

Jsem šedej vlk, nelíčím se, neholím si nohy, ksicht, ani pytlík a nemám s tím problém… Kolikrát se na mě culí i mladý holky a není to jen když si zapomenu zapnout punt… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 14:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 14:35

@bse.pedro Prošedivělí chlapi jsou sexy :* a líbí se ti více namalované ženy nebo přírodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.10.19 14:38

Pevně věřím tomu, že až se z rozchodu aspoň trochu oklepu, nohy si zase oholím. :mrgreen:
Mě šminky nebaví, neumím se nalíčit nenápadně, dělá mi to na pleti šupinky. Jednou za čas se dokopu k tomu, že si vlasy vyfoukám přes kartáč a vyžehlím, vypadá to o sto procent líp, ale ukrutně mě to nebaví. To si radši místo půl hodiny hraní s vlasy udělám kafe a přečtu kus knížky. Nejsem žádná krasavice, ale zase nejsem ani tak hnusná, abych nemohla opustit dům nenamalovaná a s drdolem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
6.10.19 14:43
@bse.pedro Prošedivělí chlapi jsou sexy :* a líbí se ti více namalované ženy nebo přírodní?

Za mlada jsem dával přednost nenalíčeným, nebo jen jemně nalíčeným, jak postupují léta, nároky se snižují, dnes se mi líbí prakticky všechny, základní podmínka je, aby měly pipku a byly povolné, na ostatním nezáleží… :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 16:13
@Proto02 píše:
Jenže to co píšeš není o šedivých vlasech, ale o tom, že se ten člověk o sebe nestará. Nebarvit se, neznamená automaticky že se žena nemyje, nečeše, neupravuje, neholí si nohy, nepoužívá makeup a antiperspirant.

Jistě, ale i ty šedivé vlasy dělají zbytečně starší a působí neupraveně, takže to ve finále zkazí celý look.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.10.19 17:07
@terien píše:
Jistě, ale i ty šedivé vlasy dělají zbytečně starší a působí neupraveně, takže to ve finále zkazí celý look.

Proč neupraveně. Dobře střiženo a upravováno?
Je fakt více upravená sice nabarvena, ale střapata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.19 17:10
@bublinek píše:
Proč neupraveně. Dobře střiženo a upravováno?
Je fakt více upravená sice nabarvena, ale střapata?

Samozřejmě že ne. Střapatá nebo šedivá - obojí je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová