Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
S tím Déčkem je to určitě pravda. Účinky macy jsou tak něco jako taurin, u ženšenu je jeho všeobecný pozitivní účinek známý, o ašvagandě dostatečné informace nemám.
A pak taky - je potřeba „recept“ udržet v ještě přijatelných mezích, těžko může mít člověk 3× denně hromadu jako zákusek. To se na to někteří.. dva, tři.
Takže přátelé:
Léto, hup na to!![]()
Ono všeobecně, nejvíce se zadaří na dovolené, ale musí být aspoň desetidenní, lépe čtrnáctidenní a u moře.
Lidé se tam totálně uvolní, tělo přes kůži načerpá minerály z moře, souloží se třikrát denně ), stres se nechá doma.
Já mám obě děti od moře, s početím jsme neměli problém, jenom jsme si to nechali prostě na tu dovolenou, nejlepší věta manželky byla, já už to cítím, jsem se musel řechtat v autě, cestou zpět. A ono fakt vždy bylo ).
@jenom_chlap
u nás tedy dovolená neklapla, změna práce taky ne. No zabraly vitamíny a nebo prostě jen spermiogram a pocit že víme kde je problém a že je řešení ![]()
Odkaz na odborný zdroj:
https://www.urologiepropraxi.cz/…10/06/06.pdf
@Anonymní píše:
K tomu jak narovnat blbou morfologii bys tam něco neměl?
Konkretně nemám, ale pokud narazím, tak to sem dám. ![]()
P. S. Ona by mohla pomoct i zmíněná směs doplňků. Stále totiž nejsou k dispozici dostatečně detailní cílená vyšetření, natož dostatek studií. Tak není moc jisté co v jakém případě cíleně funguje. Trochu se střílí brokovnicí na pohyblivý terč. Někdy dojde i k nečekaně dobrému zásahu, chce to zkusit. ![]()
Spermiogram - Seznam stream…
https://www.stream.cz/…vel-64365222
![]()
@M_Vladim
Ahoj, ja hlasim, ze Vas recept skutecne funguje
Zabrousila jsem sem v lednu pote, co jsme dostali studenou sprchu s tim, ze manzel ma jen jednu spermii!! Po 4 mesicich uz jich bylo diky Vasemu receptu 13 milionu a v cervenci 21 milionu
Dodam ze teda i prestal uplne nosit pradlo a ze chyba bude asi jeste v mirne varikokele, ale diky tomu jsme ted mohli podstoupit prvni IVF. Sice neuspesne, ale jsme vdecni, ze se to nekam vyviji
Takze moooooc dekujeme ![]()
@chivavinka píše:
@jenom_chlapu nás tedy dovolená neklapla, změna práce taky ne. No zabraly vitamíny a nebo prostě jen spermiogram a pocit že víme kde je problém a že je řešení
Jak tady napsala paní, nejlepší jsou vitamíny, minerály v chelátové vazbě, u obou partnerů, do toho čistící čaje na játra a krev, a hodně dlouho před tou dovolenou. Tělu docela trvá, než se z toho civilizačního stresu dostane. Ta dovolená je jen třešnička a musí se sejít v dobrém čase pro ženu.
Každopádně ta suplementace u mužů, ty spermie zvyšuje několikanásobně.
Jestli funguje?! No ty(píp), děsný! Vlastně jsem to testnul ze zvědavosti. Po dvou dnech a chvíli šponování teď někdy jak hadice.
![]()
Ahoj, tak hlásím, že jsme nakoupili vitamíny a jdeme na to ![]()
Mému drahému po roce v CAR zjistili v červenci špatnou fragmentaci… Ani jedna neměla správný tvar, převažovala deformace hlavičky… V předchozím CAR nic takového nezjistili během 1 roku. Tak se pokusíme i tak zobat vitamíny a snad se zadaří…
Chtěla bych se pozeptat, přidala bych mu ještě inositol - je například v přípravku folandrol. Poradíte kolik gramů pro muže?
Děkuji a dám vědět, zda se výsledky zlepšili ![]()
Děkuji moc předem!
Bohužel konkretní informace k inositolu teď nemám.
Pokud něco najdu, tak to sem napíšu. ![]()
Zdravím mám dotaz ke kotvičníku je vhodné jej užívat dlouhodobě při snaze o potomka? Už začínáme trochu narážet zkoušíme prcka rok a půl a zatím nic… Zatím máme vyzkoušeno kombinaci kotvičník selen zinek hořčík to nám úspěch nepřineslo… Takže jsme dali měsíc od všeho pauzu a nasadili jsme vit. D a folandrol a já inofolic a vit. D u toho Déčka oba víme že ho nemáme dostatek jinak jsme zatím žádná vyšetření neabsolvovali a začínáme uvažovat o CAR abychom se nechali „proklepnout“ nicméně by mě zajímal Váš názor na Folandrol ![]()
Ne. Kotvičník se „vyplatí“ jenom nárazově, delší užívání je naopak proti smyslu věci.
Odhad? Řekněme, že by to mohlo být tak maximálně 14 dní, pak je potřebná delší pauza. Odhad je ale jenom odhad, nemusí vůbec odpovídat skutečnosti. ![]()
(Už jsem to tu popisoval - ve stručnosti, bez nároku na přesnost: Funguje jako „klamný cíl“ pro proces odbourávání testosteronu čímž se účinnost tohoto procesu - odbourávání omezí a tím se hladina testosteronu zvýší. Vysoká hladina testosteronu ale pak vede zpětně k útlumu funkce varlat.)
Protože ale nemám k dispozici seriózní výzkum jak dlouho skutečně působí pozitivně a kdy se to otočí, tak bych si to natvrdo říct nedovolil ani ho netroufnul doporučit. ![]()
Super díky za odpověď jsem ráda že jsme ho vyřadili… Člověk si občas bohužel sám ublíží v dobré víře že to pomůže 🤦 zkoušíme teď variantu folandrol vit. D a vit. C. V prosinci nejspíš navštívíme CAR tak alespoň budeme vědět jak na tom jsme… Když to nebude dobře tak namícháme zde zmíněný elixír a to by bylo aby nebylo ![]()