Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lychee13 píše:
Bydlíme na vesnici, každou středu vyvážejí popelnice, ale každý je musí vyvézt k silnici. Jeden soused bydlí hned u zastávky, takže má popelnici postavenou na zastávce. Vyhodil tam něco hodně smradlavého. Čekáme na autobus my a asi dalších 10 lidí. Bus už přijížděl, lidi se postavili blíž k nám a tříletý syn najednou začmuchal a hlásí „Mami, tys prdla?“
@Mexie píše:![]()
![]()
![]()
![]()
ale fakt nechápu, co ji k tomu vedlo, hygienu dodržujem všichni ![]()
Muj synovec, studujici ve vane svuj nastroj: a teto, kdybys videla jak velkyho bimbase ma muj tata, to bys teda koukala… ![]()
Ještě jsem si vzpoměla, ale není to nic k chlubení. Syn 2,5 roku udělal nepořádek.
Já: Honem to ukliď!
Syn: Maminko, běž do dža!
Já: Fuj, to se neříká!
Syn: (zamyslí se, očekávám omluvu) Tak běž prdelele!
To už jsem odešla bez komentáře. Víkend u babičky s osmiletým bratrancem byl asi výživnej! ![]()
@tatranka1 píše:
Máme dlouhodobé problémy se sousedem s jednou jem se potkali na schodech s dcera,4 r, nahlas, zretelne říká, MAMI To je Ten zlobivej pán, ten datel co nám kopal do dveří, ten debil?. Já nic. a ona, Mami co? To je ten debil.?
což mi připomíná…děti dnes neví, co je datel…
@reinkarnace píše:
ale fakt nechápu, co ji k tomu vedlo, hygienu dodržujem všichni
Kolik ji je?
Asi to někde slyšela. Děti občas vypustí opravdu bludy
Kdyby ne, byla by nuda ![]()
@Mexie píše:
Kolik ji je?Asi to někde slyšela. Děti občas vypustí opravdu bludy
Kdyby ne, byla by nuda
právě že 2 roky a 3 měsíce..mezi děcka zatím nechodí…ale už delší dobu pozoruju, že má celkem zábavné myšlenkové pochody ![]()
Poměrně čerstvá zkušenost, 2 dny zpátky…jdem s malou na nákup, má 2,5 roku. Zrovna v tu dobu u nás v ulici naši tmavší spoluobčané čistili chodníky od plevele. Byli jsme od nich zhruba 1 metr a malá se ptá:" maminko, co to dělají?" tak říkám, že pracují. Ona na ně chvíli civí a pak z ní vypadlo:" A to jsou čertíci?"
ježíš mně bylo trapně ![]()
@Lychee13 píše:
Ještě jsem si vzpoměla, ale není to nic k chlubení. Syn 2,5 roku udělal nepořádek.
Já: Honem to ukliď!
Syn: Maminko, běž do dža!
Já: Fuj, to se neříká!
Syn: (zamyslí se, očekávám omluvu) Tak běž prdelele!
To už jsem odešla bez komentáře. Víkend u babičky s osmiletým bratrancem byl asi výživnej!
„Mně se chce kakat“ nebo hůře „já su pokakanej“ ve chvíli kdy odcházíme z domu a opravdu hodně spěcháme
Minuly měsíc prnacka: až budu v deváté třídě budu mít kluka a dodatek bylo budu s ním bydlet.
Druhý den 5r. mamko až budu ve škole, taky se budu všude holit, aj tady, aj tady aj pipku.
Furt čekám s čím přijde ten náš nejmladší.
Ze ty dvě mají hrozne starosti.
Syn 5 let u babičky: Babi, ale ve školce tu omáčku dělají vážně o dost lepší…