Pro pobavení: Hlášky, které žádný rodič nechce slyšet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
2.7.16 17:38

Na celou narvanou tramvaj „mami, mas taky pipinu?“

Kdyz jsem pak byla tehotna tak opet na nacpanou tramvaj 'jak se ti to mimino dostalo do bricha?"

Pak s oblibou, kdyz potkavala lidi s cigaretou jim na potkani sdelovala, ze „kdyz koužej tak umžou“, no prala bych vam obcas videt ty pohledy, na to ji jednou naka holka pohotove odpovedela „ty taky milacku“ a ona hned kontrovala „ale ty džív!“

A pak taky byla vyborna hlaska - tatinek je mlady muz a maminka je stara zena :P podotykam ze manzel je o tri roky starsi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3491
2.7.16 18:41

Náš dnes už čtyřleťák měl taky období, kdy viděl to, co my ne.

Pořád ukazoval v ložnici do roku ke stropu, pak k tomu začal říkat „Nena“. Až uměl mluvit víc, zeptali jsme se ho, kdo je Nena. Na to nám řekl „stará paní, co nemá nos“ 8o
Pak jsme koupili domek a přestěhovali se tam. Jednou malý došel (byly mu necelé 3 roky) a ptá se „Mami, a proč jsme tady? Tady nemáme co dělat.“ Tak se ho ptám, jak na to přišel. Tak prý „Říkala to ta teta.“ Já: „Jaká teta?“ On: „No ta v ložnici, co tady bydlí.“ 8o
Pak jednou nechtěl spát, ptám se, co furt je, proč nespí, tak prý tam má kámoše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.7.16 18:43

Jinak, šli jsme po parku a potkali jsme paní. Našemu bylo něco přes 3 roky. Paní se na něho usmívá, on se usmívá na ni… Pak se otočí na mě a „Mamíííí, ta paní je tlustá.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.16 12:14

Vzpomínka staršího ročníku

Kdysi tu pracovali soudruzi z Kuby. S malým synovcem jsme potkali rodinu, synovec se přiřítil s očima navrch hlavy: Oni mají místo tatínka černocha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.16 12:20

Vzpomínka staršího ročníku

Kdysi jsem v pražské tramvaji vyslechl konec diskuze otce s asi pětiletým synkem, který se domáhal koupě čehosi silným argumentem: „Jestli mi to nekoupíš, řeknu mamince, že čuráš do umyvadla“. Tatínek se pokusil vystoupit mimo stanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí