Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Náš dnes už čtyřleťák měl taky období, kdy viděl to, co my ne.
Pořád ukazoval v ložnici do roku ke stropu, pak k tomu začal říkat „Nena“. Až uměl mluvit víc, zeptali jsme se ho, kdo je Nena. Na to nám řekl „stará paní, co nemá nos“ ![]()
Pak jsme koupili domek a přestěhovali se tam. Jednou malý došel (byly mu necelé 3 roky) a ptá se „Mami, a proč jsme tady? Tady nemáme co dělat.“ Tak se ho ptám, jak na to přišel. Tak prý „Říkala to ta teta.“ Já: „Jaká teta?“ On: „No ta v ložnici, co tady bydlí.“ ![]()
Pak jednou nechtěl spát, ptám se, co furt je, proč nespí, tak prý tam má kámoše…
Jinak, šli jsme po parku a potkali jsme paní. Našemu bylo něco přes 3 roky. Paní se na něho usmívá, on se usmívá na ni… Pak se otočí na mě a „Mamíííí, ta paní je tlustá.“
Kdysi tu pracovali soudruzi z Kuby. S malým synovcem jsme potkali rodinu, synovec se přiřítil s očima navrch hlavy: Oni mají místo tatínka černocha!
Kdysi jsem v pražské tramvaji vyslechl konec diskuze otce s asi pětiletým synkem, který se domáhal koupě čehosi silným argumentem: „Jestli mi to nekoupíš, řeknu mamince, že čuráš do umyvadla“. Tatínek se pokusil vystoupit mimo stanici.
Na celou narvanou tramvaj „mami, mas taky pipinu?“
Kdyz jsem pak byla tehotna tak opet na nacpanou tramvaj 'jak se ti to mimino dostalo do bricha?"
Pak s oblibou, kdyz potkavala lidi s cigaretou jim na potkani sdelovala, ze „kdyz koužej tak umžou“, no prala bych vam obcas videt ty pohledy, na to ji jednou naka holka pohotove odpovedela „ty taky milacku“ a ona hned kontrovala „ale ty džív!“
A pak taky byla vyborna hlaska - tatinek je mlady muz a maminka je stara zena
podotykam ze manzel je o tri roky starsi…