Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera, moje skoro 3letá dcerka:„Strejdo, ty máš větší prsa než maminka, ploč nemáš podplsenku?“ Byl nahý do půli těla. ![]()
Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“ ![]()
Sedíme na zahradě a malá - mami podej mi pití, já na ni máš ho před sebou podej si ho sama nejsem tvoje služka, dcera - ne mami ty seš… stárá…přemýšlý…vrána
![]()
Nosím brýle na řízení. jedem autem a dcera - mami proč nosíš brýle?? Já na to, abych dobře viděla na cestu. Dcera - a víš, že brýle nosí starý lidi???
/ jemi 30akousk/. Dodatek pak byl Dcera - jo a ještě jim naroste bradavice
![]()
@Anonymní píše:
Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“
@Anonymní píše:
Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“
Sedím po obědě u kafe, přejedená, rozepnula jsem si kraťasy. Čtyřletý se ptá, proč je mám rozepnuté, tak vysvětluju, že jsem se přejedla a tlačí mě do břicha.
„Tak si kup kraťasy na tlustý!“ ![]()
Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“ ![]()
@bubulina píše:
Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“
nooo tak na to pozor, maličké děti si můžou vybavovat minulé životy! ![]()
@bubulina píše:
Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“
Tak to bych se posr…
Tohle je věta, kterou nechci nikdy slyšet ![]()
@bubulina dcera mi takhle vyhani z koupelny „kluka“. Kdyz se s husi kuzi i na pr… zeptam kde kluk je, ukaze do rohu za dvere a doda „tytyty kluku“.
![]()
@reinkarnace píše:
nooo tak na to pozor, maličké děti si můžou vybavovat minulé životy!
práávě… ona mívala takové období
@Berousik píše:
@bubulina dcera mi takhle vyhani z koupelny „kluka“. Kdyz se s husi kuzi i na pr… zeptam kde kluk je, ukaze do rohu za dvere a doda „tytyty kluku“.![]()
my mívali doma nějakého pána, ale prý se usmíval
Stával u nás na chodbě v rohu, často tamtudy nechtěla procházet.
@Berousik
taky pecka. Já jsem pos.era jako prase a až mi tohle udělá ten můj poklad, který si zatím plave v břichu, tak asi uteču
![]()
@bubulina @Mexie my mame predvalecny dum po nemcich, takze si nedelam iluze, co se tu delo a otisklo do zdi behem valky a odsunu ![]()
Omlouvam se zakladatelce, toto sem nepatri ![]()