Pro pobavení: Hlášky, které žádný rodič nechce slyšet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20513
2.7.16 08:36

Včera, moje skoro 3letá dcerka:„Strejdo, ty máš větší prsa než maminka, ploč nemáš podplsenku?“ Byl nahý do půli těla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 08:53

Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“ :-)

• Citovat
  • Upravit
4697
2.7.16 09:20

Sedíme na zahradě a malá - mami podej mi pití, já na ni máš ho před sebou podej si ho sama nejsem tvoje služka, dcera - ne mami ty seš… stárá…přemýšlý…vrána 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
2.7.16 09:23

Nosím brýle na řízení. jedem autem a dcera - mami proč nosíš brýle?? Já na to, abych dobře viděla na cestu. Dcera - a víš, že brýle nosí starý lidi??? 8o 8o / jemi 30akousk/. Dodatek pak byl Dcera - jo a ještě jim naroste bradavice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
2.7.16 10:59
@Anonymní píše:
Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“ :-)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
2.7.16 11:06
@Anonymní píše:
Synovec na zachodech v IKeA byl s maminkou v jedne kabince. Nejdriv potreboval curat on, pak ona. Kdyz byla na rade ona, ruzne se kroutil, nakukoval, aby se mohl podivat jak cura a pak na cele zachodky svym silnym hlasem zarval „Ahaaaaa, uz vim jak curas ty? Ty curas tema vlasama!“ :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.7.16 14:24

Sedím po obědě u kafe, přejedená, rozepnula jsem si kraťasy. Čtyřletý se ptá, proč je mám rozepnuté, tak vysvětluju, že jsem se přejedla a tlačí mě do břicha.
„Tak si kup kraťasy na tlustý!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
2.7.16 14:38

Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
2.7.16 15:27
@bubulina píše:
Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“ 8o

nooo tak na to pozor, maličké děti si můžou vybavovat minulé životy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.7.16 15:43
@bubulina píše:
Dcera jednu dobu při procházce naší vesnicí ukazovala na určitý dům a říkala: „Tady jsem bydlela.“ Na otázku kdy, odpověděla: „To jsem byla ještě stará.“ 8o

Tak to bych se posr… 8o Tohle je věta, kterou nechci nikdy slyšet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.7.16 16:11

@bubulina dcera mi takhle vyhani z koupelny „kluka“. Kdyz se s husi kuzi i na pr… zeptam kde kluk je, ukaze do rohu za dvere a doda „tytyty kluku“. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
2.7.16 16:55
@reinkarnace píše:
nooo tak na to pozor, maličké děti si můžou vybavovat minulé životy! :kytka:

práávě… ona mívala takové období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
2.7.16 16:57
@Berousik píše:
@bubulina dcera mi takhle vyhani z koupelny „kluka“. Kdyz se s husi kuzi i na pr… zeptam kde kluk je, ukaze do rohu za dvere a doda „tytyty kluku“. :? :?

my mívali doma nějakého pána, ale prý se usmíval :) Stával u nás na chodbě v rohu, často tamtudy nechtěla procházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.7.16 17:02

@Berousik 8o 8o taky pecka. Já jsem pos.era jako prase a až mi tohle udělá ten můj poklad, který si zatím plave v břichu, tak asi uteču :oops: :oops: :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.7.16 17:09

@bubulina @Mexie my mame predvalecny dum po nemcich, takze si nedelam iluze, co se tu delo a otisklo do zdi behem valky a odsunu :?

Omlouvam se zakladatelce, toto sem nepatri :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky