Hádka s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34039
16.11.15 16:23

@jjelena Tak v tom případě bych chtěla vidět obrácenou situaci, ona na drbech se sosedkou a on doma s řvoucíma dětma, ona se doma jen otočí pro lak na nehty protože to sousedku děsně zajímá a on si přece poradí ne? A běda jak na ní bude držkovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39845
16.11.15 20:06
@arinecka píše:
@jjelena Tak v tom případě bych chtěla vidět obrácenou situaci, ona na drbech se sosedkou a on doma s řvoucíma dětma, ona se doma jen otočí pro lak na nehty protože to sousedku děsně zajímá a on si přece poradí ne? A běda jak na ní bude držkovat. :mavam:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39845
16.11.15 20:08
@Malto píše:
Já to taky beru s rezervou, pokud rodinu živí, nechlastá, nedělá dluhy a někoho mebije, tak jsou určitě horší chlapy 8) 8)

To je snad samozřejmost, ne přednost! 8o
Ona by taky „živila“,propána, kdyby i ona mohla chodit do práce, ale musí být do určitého věku dětí s nimi doma. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.11.15 20:14
@arinecka píše:
@jjelena Tak v tom případě bych chtěla vidět obrácenou situaci, ona na drbech se sosedkou a on doma s řvoucíma dětma, ona se doma jen otočí pro lak na nehty protože to sousedku děsně zajímá a on si přece poradí ne? A běda jak na ní bude držkovat. :mavam:

Nevím, já toto nezažila ani z jedný ani z druhý strany, ani v manželství, ani v partnerství po něm. :nevim: Řešili jsme mmnohem zásadnější věci

• Citovat
  • Upravit
69235
16.11.15 20:41
@arinecka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele, zrovna včera jsem tu měla sousedku, přišla v sedm, přišla mě otsříhat a udělat hlavu, tak sedíme v té chodbě, ona i dělá hlavu, kecáme, prostě holčičí večer. ptám se jí, že přišla tak brzy, jestli malá, má půl roku, už spinká. Prý ne, pozdě vtsávala, takže je ještě vzhůru, ale tatínek říkal, ať klidně jde, že se postatrá, ať si užijeme hezkývečer, ať nespěchá.. V půl deváté bušení na okno, přišel starší syn, že ho posílá táta, ať jde okamžitě domů, že táta je nanervy, malá řve, táta neví, kde jsou pleny a kde je mlíko :lol: jo jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.11.15 09:46

Myslím, že s ženou v šestinedělí by měl mít manžel trpělivost a vycházet vstříc, bez ohledu na to, jestli předvádí hysterku nebo ne. zápletka hádky není vážná, ale na priority otce docela poukazuje bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí