Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doufejme, že ano, každý den testování se manžel nechal ukecat
tak snad to vyjde podruhé ![]()
jedno dítko se už díky testům povedlo ale mam za to, že jsem ho měla pozitivní víc ![]()
@petisimi95 ahoj, nemusela jsi zachytit úplný vrchol, tedy nutně nemusí být druhá tmavší.
Pokud máš pravidelné cykly cca 28 dní, je pravděpodobná ovulace kolem 15 DC, což by odpovídalo.
Základní je číst návod
..ovulace nastává 24-36 hodin PO pozitivním testu. Tedy pokud ten 13 DC lze brát jako pozitivní, ovulace proběhla 14-15 DC. ![]()
Já jsem prave vysadila HA a tohle je první cyklus no, treba je to tím. Ano to vím, že ovulka nastává až za 24-48 hod po pozitivním testu spíš mi šlo o to, že není uplne jasně fialový a trochu mě to zlobí ![]()
S manželem jsme se snažili kazdy den co jsem testovala tak snad ![]()
@petisimi95 držím palce
popravdě, já otěhotněla 2 x vždy jen, když byla ta druhá úplně tmavá ![]()
Ale zachytit to…stačí hodina a vše je jinak ![]()
@Liška2014
Ja prave se synem taky, byla mnohem tmavší tak jsem trochu znepokojena tento cyklus ![]()
Holky můžete poradit prosím? Spodní test dělaný dnes… Stačí mít pohlavní styk dnes a v sobotu? Nechce se mi každý den kvůli dozrávání spermií
![]()
Za mě ovu 14DC. 13 Dc byl test nejsilnejší, ovu chodí cca 24-36 hodin po nejsilnějším testu. Ale okolo ovu je dobré dělat test třeba i 2-3× denně aby se přesně našla ta špice
Ahoj holky myslíte že se blíží ovulace? ovulacni testy jsem používala poprvé ale 23a24 byla jen slabounka čárka a dnes takto 1.7 jsme přišli v 15tt o miminko tak jsem chtěla zjistit jestli je ovulace znovu se snažíme
To je smutné…
Určitě to zkus ještě zítra.
A jestli chceš mít jistotu, jestli ti ovulace chodí, začni měřit bazální teplotu. Není to těžké ![]()
@Whitedog určitě zkusím ale myslím že se blíží začíná pěkně bolet podbrisek od revize mám pocit že ji cítím a to jsem ji nikdy nepoznala jen jsem si chtěla svůj pocit ověřit ![]()
@Pidulka1991 píše:
@karcoolka5 zkus ještě večer a pak zítra
Tohle bylo večer ![]()
Ahoj holky teď jsem z toho jelen. Testovala jsem od čtvrtka do dneška ovu testy. V pribalovem letáku je jasně napsáno, že testovací čárka musi byt jasně fialová nebo i fialovějsi nez ta kontrolni jinak je test negativní. Tak teď opravdu netusim co s těmi mými testy je

Proběhla ovu? Co myslíte?