Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všechnymám problém a bojím se o něm mluvit.. kojení.. jsem na začátku těhotenství a vím že nechci kojit.. asi mě hodně z vás tady ukamenujr ale přijde mi to prostě nechutné kojit
nikomu jsem o tom neřekla, ale kojit nechci. Nevím co mi na tom jednou řeknou k porodnici
přijde mi naprosto nechutný, když jsme někde na jídle jako třeba v Ikee a matka tam vytáhne prso a kojí tam.. je to pro mě hodně citlivé téma tak se omlouvám za anonym.. měla jste to tak taky nějaká? Jsem z Prahy a nejspíš budu rodit na Mělníku.. mám jim pak říct že ani nechci začít kojit? Psychicky mě to trápí.. díky za vstřícné slovo a ještě jednou se omlouvám nechci někoho tímto urazit..
A sex ti nechutnej nepřišel…?
Každopádně nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Počkej na hormony a uvidíš.
@Lucie_Sx píše:
A sex ti nechutnej nepřišel…?Každopádně nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Počkej na hormony a uvidíš.
ne, na sexu oproti kojení nic nechutnýho neshledávám.
@debra.morgan píše:
ne, na sexu oproti kojení nic nechutnýho neshledávám.
Ty jsi zakladatelka..?
@moncicak123456 píše:
@warita však si dělej jak chceš
vsak delam.
@Lucie_Sx píše:
Ty jsi zakladatelka..?
Byla jsem na tom stejně jak zakl., cucani koz deckem nemá se sexem nic společného. Tvá úvaha je zcestna.
Myslím si že bys měla navštívit psycholožku. Kojení je nechutné? A k čemu myslíš že ta prsa máš? Tohle vypadá že máš problém přijmout sama sebe. Ale na nekojeni máš plně právo a nikomu do toho nic není. Mně třeba přijde víc nechutný utírat pokakaný zadek
@debra.morgan píše:
Byla jsem na tom stejně jak zakl., cucani koz deckem nemá se sexem nic společného. Tvá úvaha je zcestna.
Odpovídala jsem zakladatelce.
Sex i kojení jsou obě naprosto přirozené věci. Z biologického hlediska by se dalo říct, že odpor ke kojení je vlastně taková úchylka
.
@Lucie_Sx píše:
Odpovídala jsem zakladatelce.Sex i kojení jsou obě naprosto přirozené věci. Z biologického hlediska by se dalo říct, že odpor ke kojení je vlastně taková úchylka.
Jsou a přesto jsou lidé, kteří nemají rádi sex nebo kojení. Tak jsou to úchyláci, však mě je to fuk. Přirozené jsou pro mě naprosto jiné věci.