Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
27.1.20 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj všechny :hug: mám problém a bojím se o něm mluvit.. kojení.. jsem na začátku těhotenství a vím že nechci kojit.. asi mě hodně z vás tady ukamenujr ale přijde mi to prostě nechutné kojit :roll: nikomu jsem o tom neřekla, ale kojit nechci. Nevím co mi na tom jednou řeknou k porodnici :roll: přijde mi naprosto nechutný, když jsme někde na jídle jako třeba v Ikee a matka tam vytáhne prso a kojí tam.. je to pro mě hodně citlivé téma tak se omlouvám za anonym.. měla jste to tak taky nějaká? Jsem z Prahy a nejspíš budu rodit na Mělníku.. mám jim pak říct že ani nechci začít kojit? Psychicky mě to trápí.. díky za vstřícné slovo a ještě jednou se omlouvám nechci někoho tímto urazit..

A sex ti nechutnej nepřišel…?

Každopádně nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Počkej na hormony a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.1.20 22:28
@Lucie_Sx píše:
A sex ti nechutnej nepřišel…?Každopádně nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Počkej na hormony a uvidíš.

ne, na sexu oproti kojení nic nechutnýho neshledávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.1.20 00:00
@debra.morgan píše:
ne, na sexu oproti kojení nic nechutnýho neshledávám.

Ty jsi zakladatelka..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.20 06:20

@warita však si dělej jak chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.20 06:24
@moncicak123456 píše:
@warita však si dělej jak chceš ;)

vsak delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.1.20 07:46
@Lucie_Sx píše:
Ty jsi zakladatelka..?

Byla jsem na tom stejně jak zakl., cucani koz deckem nemá se sexem nic společného. Tvá úvaha je zcestna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.1.20 08:00

Myslím si že bys měla navštívit psycholožku. Kojení je nechutné? A k čemu myslíš že ta prsa máš? Tohle vypadá že máš problém přijmout sama sebe. Ale na nekojeni máš plně právo a nikomu do toho nic není. Mně třeba přijde víc nechutný utírat pokakaný zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.1.20 11:59
@debra.morgan píše:
Byla jsem na tom stejně jak zakl., cucani koz deckem nemá se sexem nic společného. Tvá úvaha je zcestna.

Odpovídala jsem zakladatelce.

Sex i kojení jsou obě naprosto přirozené věci. Z biologického hlediska by se dalo říct, že odpor ke kojení je vlastně taková úchylka ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.1.20 12:14
@Lucie_Sx píše:
Odpovídala jsem zakladatelce.Sex i kojení jsou obě naprosto přirozené věci. Z biologického hlediska by se dalo říct, že odpor ke kojení je vlastně taková úchylka ;-).

Jsou a přesto jsou lidé, kteří nemají rádi sex nebo kojení. Tak jsou to úchyláci, však mě je to fuk. Přirozené jsou pro mě naprosto jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí