Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj!
Koupila jsem si pred par mesici clip-in vlasy, levne rozhodne nebyly (neco kolem 250 Eur), mely to byt prave vlasy, kdyz se nasadi tak vypadaji docela hezky, ale po case se zacnout jakoby zacuchavat:-( a kdyz jsem je zkusila natocit kulmou tak to byla naprosta katastrofa ![]()
Poradite mi nejake vlasky, ktere jsou opravdu kvalitni, daji se zehlit a natacet?
Diky moc ![]()
@Nejhodnější jo to je jasny, ale me tak dlouhy nikdy nenarostou ![]()
@SussiK píše:
@Nejhodnější jo to je jasny, ale me tak dlouhy nikdy nenarostou
Já mám do pasu ![]()
@Nejhodnější Jeeee…to bych chtela taky…mam kousek pod ramena a dal nerostou
![]()
@SussiK určitě pravé evropské, dřív jsem měla natrvalo prodloužené vlasy evropama a vydržely tak rok být krásné jako moje vlastní…ted už mi ale konečně moje vlasy dorostly do mojí vysněné délky, tak už nic nosit nemusím a jsem ráda-svoje vlasy jsou svoje vlasy ![]()
@SussiK Aha
S clip-in vlasy neporadím, jestli jsi kupovala opravdu kvalitní, tak je to divné ![]()
Holky nevíte jestli by se daly udělat z clip in vlasů na metodu tape in že by jsem koupila lepící pásky a lepidlo a že by jsem to přilepila? Děkuji ![]()
@MonikaS15 myslim,ze by to slo, ale byt tebou, tak si je necham prilepit kadernici, ono to neni az tak jednoduche ![]()
Tak to byly nějaký divný vlasy ne? když koupíš kvalitní a ještě ty pravé vlasy, tak to rozhodně nedělají a právě je dobrý, že se k nim chováš jako ke svým a kulma by neměla být problém