Problém s miminkem v těhotenství

23.6.24 09:42

Problém s miminkem v těhotenství

Ahoj holky prosím o radu jsem ve stresu :,( cekame miminko jsem těhotná v 17 týdnu a minulý týden na ultrazvuku nenašly u miminka močový měchýř. Dali mi 14 dní do další kontroli. A pokud ho nenajdou tak chtějí ukončit těhotenství. Je to naše vymodlene miminko o které jsme se snažili 6 let. 😔 Holky prosím o radu setkal se stim už někdo? Hledám po internetu ale nikde nic nemohu najít jak vše by se dalo vyřešit. Prý mi odtekla plodova voda při curani po kapičkach tak mi ji doplňovaly. Byla jsem dva dny v nemocnici na hlídání anic už neodteklo a 2 krát za sebou nenašly močový měchýř a maličká měla trochu zvětšené ledviny. Jsem nešťastná nevím co dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27636
23.6.24 09:50

Klid, oni někteří mudr často něco nenajdou, u mě nenašli nosní kůstky já na nervy, pak jsme jeli na kliniku a mudr si klepala na čelo co moje doktorka dělala že je neviděla. Klidně se objednej jinam jako samoplátce a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
23.6.24 09:54

Můj Mudr ho taky neviděl…ale na scr. ve 20tydnu na klinice ho pak viděli..prý vše vporadku…můj Mudr mě teda hned uklidňoval že je nejspíš mimino zrovna vycurane a proto není vidět…držím palce :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 10:56

@ka2ka Moc krát vám děkuji za radu. To čekání je hrozne do dalšího ultrazvuku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 10:59

@Vladusxx Poslaly mě ihned do nemocnice na Lochotín v Plzni a tam mi doplnily plodovou vodu a pak právě rekly za 14 dní na kontrolu. A když nic neuvidí tak mi rekly ze to budem muset dát pryč. A ja nechci modlím se aby bylo vše v pořádku. Je to naše vymodlena holčička po 6 letech. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.6.24 11:02

@Martina Hojdova Jak se jsko doplnuje plodova voda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 11:26

@JezinkaBezinka Pichly mi Injekci do dělohy z venku a napustili plodovou vodu ( fiziologicky roztok) tak to mu říkají. Není to nic hrozného jen tlak když to tam vpousti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.6.24 11:35

@Martina Hojdova to se mi teda moc nezda, staci trochu googlit a clovek hned zjisti, ze tohle se dela jen uplne vyjimecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 12:06

@JezinkaBezinka Tak to mám psané ve zprávě od lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.6.24 12:09

@Martina Hojdova A v té nemocnici na podstatné lepším utz než bude mít nějaký ambulantní gynekolog močový měchýř viděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 12:09

@JezinkaBezinka Taky to udělaly výjimečně protože jsem to nechtěla ukončit ale dát jí šanci. Přišly jsme o 3 miminka a teď další to už bych asi nezvládla. Proto lékaři se rozhodly tak to a doplnily mi plodovou vodu jestli se ukáže za 14 dní močový měchýř nebo ne. Pokud se neukáže tak to budou chtít ukončit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.24 12:12

@Svistice Ano vše bylo celou dobu v pořádku dokud neodtekla plodova voda. Poté bylo vyšetření větší a neviděly právě močový měchýř i když doplnily plodovou vodu akorat viděli že veškeré orgány vše funguje akorát byly o trošku zvětšené ledviny než mají být. Močový měchýř nenašly po 2 dnech a žaludek byl prázdný. Tak nám daly čas 14 dní aby viděly jestli se tam vše ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová