Problém s nevlastní dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
8.12.12 09:19

Okamžitě bych to řešila s partnerkou. Nechci malovat čerta na zed, ale opravdu na dceru pozor. Musíš být ty první, kdo to oznámí a promluví si o tom s partnerkou. Opravdu bych se bála toho, že dcera to otočí proti Tobě a ty budeš za toho úchyla co svádí svoji dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
8.12.12 09:26

To, jsou dobří kamarádi, když ti radí dceři vyhovět. A u tebe mi příde, že ve skrytu duše nad tím taky uvažuješ, jinak bys to neřešil tady, ale holce razantně domluvil a poslal jí do patřičných mezí rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
8.12.12 09:30

Mně buď poradna nebo vyhovět jí nepřipadá jako blbý nápad, za určitých okolností jedna či druhá varianta řeší hodně problémů :roll: :mrgreen:.

@boball píše:
To, jsou dobří kamarádi, když ti radí dceři vyhovět. A u tebe mi příde, že ve skrytu duše nad tím taky uvažuješ, jinak bys to neřešil tady, ale holce razantně domluvil a poslal jí do patřičných mezí rovnou.
  • Citovat
  • Upravit
15097
8.12.12 09:32

No, s tím vyhověním, v kůži její mámy bych tedy nechtěla být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.12.12 09:34

S holkou rázně promluvit a hovor si nahrát není špatný nápad. Kryla bych si záda a nespoléhala na to, že děvče, které má potřebu si dokázat, že už je ženská a že je větší kost než máma (protože tohle si myslím, že je ten pravý důvod, proč vyjíždí po jejím chlapovi, snaží se jí převálcovat na poli ženství, aby si přišla více dospělá…i když je samozřejmě možné, že tě hrozně miluje a to, že jsi chlap její mámy je náhoda, ale spíš bych sázela na tu první možnost) bude brát nějaké speciální ohledy na váš vztah a na máminy city poté, co ji odmítneš. Může jí nakecat cokoliv, i proto, že se bude cítit trapně a nebude tě chtít doma potkávat…
A že začít s ní spát, jak ti radili kamarádi, je fakt blbej nápad, to ti asi ani psát nemusím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.12.12 09:36

Já bych si taky promluvila s partnerkou, ale ještě před tím, bych si to pojistila důkazem..protože ona ti nemusí věřit a může věřit dceři která jí řekne určitě pravý opak.. taže já bych si tyhle situace kdy se o tebe otírá a zkouší tě svádět a ty vaše rozhovory o tom, tak ty bych si natočia třeba na web kameru.. a uložila, aby jsi jí to v případě že ti nebude věřit mohl ukázat a ona věřila tobě.. pořád musíš mít na paměti to, že je to její máma a většina maminek věří svým dětem. Nebo u mě by to tak fakt asi bylo..že by se mi tomu nechtělo věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.12.12 09:38

@me2dova jj nahrání mě taky napadlo… výborný nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
8.12.12 09:38

Ono to není tak jednoznačné, stejně neznáme veškeré detaily, když se někdo ptá na radu, stejně vše neřekne a ani snad nemůže :roll: 8o. A já si dovedu představit situaci, kdy by se v rodině takhle normálně žilo, jsou rodiny, kde jsou domluveni a vše klape a a nám to třeba přijde divné :mrgreen:.
Mne prostě rada kamarádů - poradna nebo vyhovět divná nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
8.12.12 09:43
@RyBANA píše:
Co se týče těch možností…nevím na co tvoji kamarádi myslí, ale nabídnout ti možnost dceři vyhovět mi přijde až úchylné :roll:

No co, vymeni stary model za novy, update partnerky :mrgreen: Aj Woody Allen si vychoval zenu :P

Inak odmietajuci rozhovor s dcerou by som odlozila na druhe miesto, az po prebrati situacie s partnerkou. Pretoze ta Ti verit moze a nemusi, ale ked odmietnes pubertacku, ktorej nevadilo vystartovat po chlapovi vlastnej matky, ta ohlad na to ci matku zrani alebo nie uz brat nebude (Uz sa predsa rozhodla matke ublizit ked jej chce prebrat chlapa) a z pomsty Ti pekne zavari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.12.12 09:46

No je to situace pěkně na hovno a myslim si že pro chlapa dost těžká jestli je to taková kočička :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.12.12 09:49

NAHRAT TO!!! ja bych osobne neverila ani kdybych partnera silene miliovala dcera je proste dcera a verila bych ji :think: :nevim: ale kdyby mi partner predlozil naky dukaz s dcerou by se pak promluvilo radne mezi ocima (matka, dcera) a pak teprve vsichni tri byt tebou ODOLAVAM! a po vanocich az toho partnerka nebude mit tolik vse vyklopim nez bude zle! ono nasra. a pubertacka muze zpusbyt sileny zlo a vymyslet i nevymysletelne! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.12.12 10:05

Jak tady probíráte ty důkazy, s tím souhlasím. Taky bych asi v prvé řadě věřila své dceři. No a když by to partnerka přece jen pochopila a vzala tak, jak to je, nikdo ti nezaručí, že holka se nepostaví a nepůjde na policii. A pak bys mohl mít problém ještě větší. Opravdu si nějakou takovou situaci nebo třeba nějaký výchovný rozhovor nahraj.

• Citovat
  • Upravit
880
8.12.12 10:54

Nahraj si její svádění na webku, a prober to s její matkou, pokud by ti nevěřila, máš v ruce důkaz. Bez něj by ti nejspíš nevěřila, jako matka bude stát za dcerou. Pak by to měla probrat s dcerou a případně tě do rozhovoru přibrat. Zatím bych to řešila v klidu, bez velkých slov a činů, snad si uvědomí co dělá. Ty hlavně odolávej, nenech se zlákat. Pomáhá sprcha a tření froté ručníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.12.12 11:06

No já nevím, píšeš že je to tvoje dcera, ikdyž nejsi její pravý otec, ale píšeš tady, že je to pro tebe těžké, když se producíruje spoře oděná a otírá se. Pokud jsi j na to doted nic neřekla, zejména na ty dotyky, tak bude asi chyba i v tobě. Hned při první známce jsi měl rázně zakročit, protože takhle si holka myslí, že se ti to líbí. Navíc by sis měl udělat jasno sám v sobě. Psát o dceři, že je to těžké protože je hezká mi přijde nedospělé, neotcovské. V první řadě ty na ni myslíš sám jako chlap na ženu a teprve pak až jako na dceru a to je chyba.
Ujasnila bych si sama v sobě co chci. My doma taky chodili spoře odění, ne furt, ale do koupelny, převléct se atd, tátovi jsem si normálně sedla na klín a dala mu pusu. Tohle udělat dcera tobě tak co? Vezmeš to jako otec nebo chlap??Ujasnit a pak jednat.
Z pohledu tvé partnerky by se mi hodně nelíbilo tvé chování, tvé reakce a to že mi to tajíš, pokud ty sám v sobě máš jasno. Jako partnerka a matka bych to vědět chtěla. Vadilo by mi už jen to, jak o tom mluvíš, že je pěkná a je to pro tebe těžké. nechtěla bych tě doma jednak kvůli dceři ale i sobě. Za tuhle situaci ty nemůžeš, ale budeš moci za to jak to dopadne, protože pubertačka to bude řešit tak aby ona byla ta chudinka případně nebo ta hodná a ty ten hajzl. A já bych věřila dceři.

• Citovat
  • Upravit
Larr
8.12.12 19:14

Jsem tu jediná, která by asi dceři před partnerem nevěřila :roll:.
Já jsem vždy byla taková, že hodně upřednostňuju muže před dětmi, v tom smyslu, že neumím děti vychovávat sama, musím mít toho chlapa jako oporu :think:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová