Problém se starším synem (15let)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
4.12.19 10:07

Tulipán alias zakladatel si píše sám se sebou :mrgreen: achjo

• Citovat
  • Upravit
35759
4.12.19 10:15

No hlavně to nebude matka, ale ten puberťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.12.19 10:17
@pikola píše:
No hlavně to nebude matka, ale ten puberťák.

Co víš, třeba matinka čuje kačky ze sledovanosti, tak synátora podporuje, kde může. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.19 10:22

@Janli nováček jsem, ale tahle Monika ne

• Citovat
  • Upravit
43
4.12.19 10:32

,, zakladatelko" - anonyme. Nedelej z nas prosimte blbce. Nejenom, ze tu pises na dvakrat, ale tvuj profil je registrován dnes, nejsi v zadnych diskuzich a rozdil mezi psanim dospělého a 15 leteho pubertaka je videt na hony daleko. Pokud se chces chlubit tim co delas, zkus spise nejaky streamy a blogy. Dobre jsou na to fb stranky jako gamers CZ/SK apod… Tady žádný suby a odbery moc nesezenes. Ahoj, hodne stesti v tvé tvorbě, ale zkus prostě příště zapojit trochu hlavu. Srazil jsi se sam nyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
4.12.19 10:38
@Maminaprcina píše:
Podle mě tak špatný není, drží tempo se současnými trendy

Dobrý deň,

k anonymite nevidím dovod, preto som príspevok odtajnila.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.12.19 22:42

@Lalelale Jo Jo! Monca Bonca alias mamina prcina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.19 06:57

Znáte to, na debilní otázku debilní odpověď, ale opravdu jsem nečekala, že se tu na ní takto sesypete :D pokud se jí líbí, není co řešit a tahle diskuze postrádá pointu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.12.19 10:04
@Maminaprcina píše:
Znáte to, na debilní otázku debilní odpověď, ale opravdu jsem nečekala, že se tu na ní takto sesypete :D pokud se jí líbí, není co řešit a tahle diskuze postrádá pointu

Tak hlavně tato diskuze odporuje zdejším pravidlům. Stejně tak ovšem tvůj příspěvek. Obětuj pět minut a přečti si pravidla diskuzí, zjistíš třeba, že jsou výrazy, které tady nepoužíváme, že nesmíš mít dva nicky a spousta dalších užitečných informací ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák