Problémy jít na velkou, když je doma manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
6.4.17 23:11
@mmch píše:
Nesouvisí to úplně se šplouchnutím, ale vzpomněla jsem si na super zážitek. :mrgreen:Měla jsem období zácpy a když se konečně začalo dařit a já dřepěla na wc, tak bývalý začal otravovat, že taky musí. Říkala jsem mu ať laskavě vydrží a on stále prudil. Já na to : „tak se třeba pos*r!“ A po chvíli z kuchyně slyším divné zvuky. Jako „uii“ „uaaa“ On se fakt po… chudák! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.4.17 23:15
@flybe píše:
No já třeba ho nutím, aby si dal nahlas hudbu :lol: Bez telefonu na záchod si nedojdu.

a pouští něco stylového? Třeba Dám dělovou ránu od Gotta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
6.4.17 23:22

Sorry, ale musím to napsat, tohle je diskuze opravdu o h@vně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.4.17 23:32

@linda755 U nas to nejak neresime, nekdy nemame ani zavrene dvere, protoze decka je stejne porad oteiraji, kdyz je navsteva, tak je to uplne neco jineho, ale kdyz musis tak musis :-) Tak treba to radio nebo hlucny vetrak jinak moc neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.4.17 00:06

Ze začátku co jsem byla s manželem a takhke jsem se styděla chodila sem na záchod a prala pračka. To mi přišlo nejlepší hlavně když zdimala. Pak se přihodilo ze sem dostala Crohna a tolik prádla na vyprání nemáme. Takže chodim jak je potřeba a neresim. Dokonce se několikrát stalo, že on sel na záchod a me se v ten okamžik zachtělo tak jsem ho doslova vyhodila ze záchodu abych si mohla dojít. Od te doby se to u nás hooooodne uvolnilo. Ted co máme dítko se ani nezavirame vzdy se snaží dostat dovnitř a leze nám po nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.4.17 10:46

@Burj Chalifa Zatím jenom oldies, ale zauvažuji nad novým playlistem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 14:55

Když čtu tuhle oduševnělou diskuzi, nemůžu se nepodělit o starý zážitek z puberty:
Je to dávno, ale vidím to jako dnes, ve svých 14 letech, když jsem přijela návštěvu k babičce, snědla jsem během chvíle tu spoustu jídla, co mi připravila. Já byla hubená a žrala jako tank, prostě ve vývinu :) Když jsem tak důkladně naplnila žaludek, šla jsem vyprázdnit střeva. Než jsem za sebou zavřela dveře na WC, zaslechla jsem sice něco o vodě, ale v tu chvíli mě ani nenapadlo věnovat tomu pozornost. Zjištění, že nikde neteče voda nastalo, až ve chvíli, kdy jsem tu hromadu neměla jak spláchnout. Stála jsem tam nad tím jak zkoprnělá a marně přemýšlela co s tím. Nezbývalo, než vylézt ven a jemně upozornit, aby tam radši už nikdo nechodil. Ale protože zprovoznit nebo donést vodu bylo nadlouho a tohle byla jediná koupelna s WC zároveň, šlo to docela těžko. A po chvíli, když přišel strejda a mířil tam, pronesla babička hezky nahlas na celý dům: „Nelekni se, byla tam..(mé jméno).. a nešlo jí to spláchnout.“ Já bych se studem nejradši někam propadla a potichu říkám babičce, že to nemusela takhle hlásit. A babička stejně nahlas: „No a co, dyť de vo hovno“.

• Citovat
  • Upravit
3.5.17 08:56

Super záchodové téma po ránu, takhle jsem se dlouho nezasmála. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já bych nemohla být s mužem, který by byl takový cíťa na záchodové téma. :D prdět, kakat a čůrat musí každý, i prezident nebo celebrita. Jen představa, jak takovej Johny Depp má průjem nebo jiné prdící potíže. :lol: :lol:
Ale taky jako každý na začátku jsme se krotili. Jen to byl muž, kdo přišel s prvním smrtícím úderem. :D No a já taky zrovna nevoním po fialkách, takže u nás… se musí furt větrat. :D Šplouchání hovínek na záchodě? Neřeším. Když musím, tak musím. Si nenechám vyvalit bok. Ani on, když jde si nebere servítky, ale jen si po ránu pokaždý říkám, že si vykadil i střeva :mrgreen:
Přestali jsme se stydět po měsíci. :pankac:
Možná si někdo řekne, že jsme prasata, ale radši budu mít doma prasátko, než nějakýho cimprlína, který by psychicky neunesl ženský, tichý, ale smrtelný úder :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová