Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmch píše:
Nesouvisí to úplně se šplouchnutím, ale vzpomněla jsem si na super zážitek.Měla jsem období zácpy a když se konečně začalo dařit a já dřepěla na wc, tak bývalý začal otravovat, že taky musí. Říkala jsem mu ať laskavě vydrží a on stále prudil. Já na to : „tak se třeba pos*r!“ A po chvíli z kuchyně slyším divné zvuky. Jako „uii“ „uaaa“ On se fakt po… chudák!
![]()
![]()
@flybe píše:
No já třeba ho nutím, aby si dal nahlas hudbuBez telefonu na záchod si nedojdu.
a pouští něco stylového? Třeba Dám dělovou ránu od Gotta?
@linda755 U nas to nejak neresime, nekdy nemame ani zavrene dvere, protoze decka je stejne porad oteiraji, kdyz je navsteva, tak je to uplne neco jineho, ale kdyz musis tak musis
Tak treba to radio nebo hlucny vetrak jinak moc neporadim.
Ze začátku co jsem byla s manželem a takhke jsem se styděla chodila sem na záchod a prala pračka. To mi přišlo nejlepší hlavně když zdimala. Pak se přihodilo ze sem dostala Crohna a tolik prádla na vyprání nemáme. Takže chodim jak je potřeba a neresim. Dokonce se několikrát stalo, že on sel na záchod a me se v ten okamžik zachtělo tak jsem ho doslova vyhodila ze záchodu abych si mohla dojít. Od te doby se to u nás hooooodne uvolnilo. Ted co máme dítko se ani nezavirame vzdy se snaží dostat dovnitř a leze nám po nohou.
@Burj Chalifa Zatím jenom oldies, ale zauvažuji nad novým playlistem ![]()
Když čtu tuhle oduševnělou diskuzi, nemůžu se nepodělit o starý zážitek z puberty:
Je to dávno, ale vidím to jako dnes, ve svých 14 letech, když jsem přijela návštěvu k babičce, snědla jsem během chvíle tu spoustu jídla, co mi připravila. Já byla hubená a žrala jako tank, prostě ve vývinu
Když jsem tak důkladně naplnila žaludek, šla jsem vyprázdnit střeva. Než jsem za sebou zavřela dveře na WC, zaslechla jsem sice něco o vodě, ale v tu chvíli mě ani nenapadlo věnovat tomu pozornost. Zjištění, že nikde neteče voda nastalo, až ve chvíli, kdy jsem tu hromadu neměla jak spláchnout. Stála jsem tam nad tím jak zkoprnělá a marně přemýšlela co s tím. Nezbývalo, než vylézt ven a jemně upozornit, aby tam radši už nikdo nechodil. Ale protože zprovoznit nebo donést vodu bylo nadlouho a tohle byla jediná koupelna s WC zároveň, šlo to docela těžko. A po chvíli, když přišel strejda a mířil tam, pronesla babička hezky nahlas na celý dům: „Nelekni se, byla tam..(mé jméno).. a nešlo jí to spláchnout.“ Já bych se studem nejradši někam propadla a potichu říkám babičce, že to nemusela takhle hlásit. A babička stejně nahlas: „No a co, dyť de vo hovno“.
Super záchodové téma po ránu, takhle jsem se dlouho nezasmála.
![]()
Já bych nemohla být s mužem, který by byl takový cíťa na záchodové téma.
prdět, kakat a čůrat musí každý, i prezident nebo celebrita. Jen představa, jak takovej Johny Depp má průjem nebo jiné prdící potíže.
![]()
Ale taky jako každý na začátku jsme se krotili. Jen to byl muž, kdo přišel s prvním smrtícím úderem.
No a já taky zrovna nevoním po fialkách, takže u nás… se musí furt větrat.
Šplouchání hovínek na záchodě? Neřeším. Když musím, tak musím. Si nenechám vyvalit bok. Ani on, když jde si nebere servítky, ale jen si po ránu pokaždý říkám, že si vykadil i střeva ![]()
Přestali jsme se stydět po měsíci. ![]()
Možná si někdo řekne, že jsme prasata, ale radši budu mít doma prasátko, než nějakýho cimprlína, který by psychicky neunesl ženský, tichý, ale smrtelný úder ![]()