Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andussicka tak to nevím, já byla unavená jen v prvních dvou, třech měsících těhotenství a pak když se pídě narodilo, to jsem byla chodící mrtvola.
Co ti na to řekl mudr? Nějaký test z krve by se mohl udělat, ne? Co nedostatek železa? To je prý prevít.
@andussicka Tak tato voda má za úkol vyprázdnit zoufalcům peněženky.. Začala bych vyšetřením u lékaře..
Na vodu bych nevěřila, to bude akorát tahák na peníze…
pokud zdravě jíš a dobře spíš a navzdory tomu jsi unavená, tak bych zřejmě navštívila lékaře…
jak spíš? jak usínáš? chodíš spát vždycky ve stejnou dobu nebo se to mění? kolik hodin? a v kuse nebo se budíš? jsi bezdětná, těhotná nebo už máš dítě, ke kterému vstáváš? to všechno to může ovlivnit - i když třeba v součtu naspíš 8 hodin denně, ale mezitím vstáváš 4× k dětem, tak zákonitě budeš unavenější, než když těch 8 hodin naspíš v klidu a v kuse
atd.
Já jsem byla poslední dobou úplně k. o. Takovou únavu jsem nikdy nezažila, nechtěla jsem být hypochondr…a je to vyřešený. Byla jsem na krvi, mám nedostatek železa. Nasadili mi léky a už se těším, až budu opět akční ![]()
To může být železem, štítnou žlázou,…určitě zamiř k doktorovi. Je to levnější a většinou účinnější než nějaké pokusy ![]()
Ahoj maminky co děláte proto, aby jste byli neustále unavený, už nevím kolikrát jak dál. Jím zdravě a i spím docela dlouho. Slyšela jsem dvě paní na zastávce jak se bavili o vodě redukované vodíkem, nevíte něco o ní? Jelikož jsem si o ni vyhledala to, že pomahá proti únavě, pro dlouhověkost a dalším.