Problémy se spánkem už nevím, co dělat

andussicka
25.4.14 19:17

Problémy se spánkem už nevím, co dělat.

Ahoj maminky co děláte proto, aby jste byli neustále unavený, už nevím kolikrát jak dál. Jím zdravě a i spím docela dlouho. Slyšela jsem dvě paní na zastávce jak se bavili o vodě redukované vodíkem, nevíte něco o ní? Jelikož jsem si o ni vyhledala to, že pomahá proti únavě, pro dlouhověkost a dalším.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
25.4.14 19:20

@andussicka tak to nevím, já byla unavená jen v prvních dvou, třech měsících těhotenství a pak když se pídě narodilo, to jsem byla chodící mrtvola.

Co ti na to řekl mudr? Nějaký test z krve by se mohl udělat, ne? Co nedostatek železa? To je prý prevít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.4.14 19:22

@andussicka Tak tato voda má za úkol vyprázdnit zoufalcům peněženky.. Začala bych vyšetřením u lékaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
25.4.14 19:22

No a jak.spis, kdyz pises problemy se spankem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
25.4.14 19:30

Na vodu bych nevěřila, to bude akorát tahák na peníze…

pokud zdravě jíš a dobře spíš a navzdory tomu jsi unavená, tak bych zřejmě navštívila lékaře…

jak spíš? jak usínáš? chodíš spát vždycky ve stejnou dobu nebo se to mění? kolik hodin? a v kuse nebo se budíš? jsi bezdětná, těhotná nebo už máš dítě, ke kterému vstáváš? to všechno to může ovlivnit - i když třeba v součtu naspíš 8 hodin denně, ale mezitím vstáváš 4× k dětem, tak zákonitě budeš unavenější, než když těch 8 hodin naspíš v klidu a v kuse :nevim: atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.14 19:43

Já jsem byla poslední dobou úplně k. o. Takovou únavu jsem nikdy nezažila, nechtěla jsem být hypochondr…a je to vyřešený. Byla jsem na krvi, mám nedostatek železa. Nasadili mi léky a už se těším, až budu opět akční :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
25.4.14 20:02

To může být železem, štítnou žlázou,…určitě zamiř k doktorovi. Je to levnější a většinou účinnější než nějaké pokusy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová