Probuzení v narkóze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3696
8.12.13 17:47

Byla jsem už párkrát na operaci v narkóze a nikdy mě toto nenapadlo. :think: Ale lidé z mého okolí mají spíš strach z toho, že se s té narkózy neproberou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 17:48

Ted mi dosla soukroma zprava - odesilatele nejmenuji - cituji

No nevím jak je to častý ale já osobně jsem byl tento pátek v Motole svědkem situace kdy uprostřed operace začal na sále ječet 6–7 letej chlapeček.

brrr :roll:.

• Citovat
  • Upravit
29577
8.12.13 17:49
@Anonymní píše:

No nevím jak je to častý ale já osobně jsem byl tento pátek v Motole svědkem situace kdy uprostřed operace začal na sále ječet 6–7 letej chlapeček.

Mě před chvílí přišla taky. Ovšem nechápu, jak anonymovi může přijít SZ 8o ŽE BY SÁM ODESÍLATEL? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 17:52

Znamé se to stalo a tak nějak se to lékaři snažili ututlat, že se nic takového nestalo, pže by to asi byl průšvih.

• Citovat
  • Upravit
308
8.12.13 17:53

No já byla také na operaci v Motole a přesně jsem se tohodle bála, říkala jsem to na sále anesteziologům, že se bojím a že jsem také viděla ten dokument. Pokud není anest. bl… a nedá malou dávku tak se to stát prostě nemůže. Neříkám, že až třeba budu muset zase pod kudlu, že se nebudu bát. Nezbývá než jim věřit, stejně to neovlivníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.12.13 17:54
@Anonymní píše:

Takže zase zpráva od někoho ale né žádný osobní zážitek… tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 17:54

@berry4

Nekto tu nerad Motol, asi… :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.13 17:57

Anonymně - jedná se o zdrav. stav sestry :lol:

Kdysi dávno byla na chirurg. zákroku, na gynekol. Už byla utlumená, tedy nemohla mluvit a hýbat se, ale ještě cítila. A dr. začal řezat. Byla to prý neskutečná bolest, chtěla křičet, nešlo to. Jelikož je sama sestra pracující na chirurgii, tvrdí, že dr. musel vědět, že ještě nespí :nevim:
Jaká je pravděpodobnost, že se taková situace stane netuším, ale vím, že jsou typy lidí, kteří potřebují větší dávku.

• Citovat
  • Upravit
29577
8.12.13 17:58
@Anonymní píše:
@berry4Nekto tu nerad Motol, asi… :D
:lol: A NAVÍC - jakou se má šanci dostat na op. sál obyčejný člověk? Nulovou. Tady si zas někdo hraje na chytrýho, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 17:59

Osobni zazitky - sestra manzela citila akutni sekci od A-Z.

Kamaradka matky byla na zakroku a privezli ji ze salu rvouci, ze vse citila (mama byla u toho) - v silenym amoku - rekli ji, to je normalni, mela jste sny, neco se vam zdalo a pichli ji sedativa…musela po zazitku vyhledat psychologa a neni z toho jeste venku - byla na operaci delohy.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.12.13 17:59

Já byla v narkóze u císaře a velice pochybuju, že by se někdo probral uprostřed operace!!! :lol: Navíc Vás hlídá milion lidí u toho zákroku! ;)

• Citovat
  • Upravit
915
8.12.13 18:02

A mi neprislo nic :D no tak nevim presne, jak to udelaji s tou rukou, ale kdyz to zvladnou jinde, tak to snad zvladnou i cesi :pankac: no jsem si 100% jista, ze az tohle budem v rodine resit, tak tu ruku budu chtit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@berry4

Kdo rikal, ze to byl obyc. clovek? Treba zdravotni bratr nebo instrumentar, student..

Tahle zprava mi dosla z nicku, ne od anonyma, jen ten nick nechci zverejnovat, asi ma duvod, proc to pise jako soukromou zpravu.

• Citovat
  • Upravit
6836

Já měla strach, aby nezačali řezat dřív, než usnu. :lol: Říkala jsem jim to a prý se to nemůže stát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
8.12.13 18:05
@Anonymní píše:
@berry4

Kdo rikal, ze to byl obyc. clovek? Treba zdravotni bratr nebo instrumentar, student..

Tahle zprava mi dosla z nicku, ne od anonyma, jen ten nick nechci zverejnovat, asi ma duvod, proc to pise jako soukromou zpravu.

Asi zřejmě neumíš číst :mrgreen: :mrgreen: psala, jak může anonymovi PŘIJÍT SZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí