Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Byla jsem už párkrát na operaci v narkóze a nikdy mě toto nenapadlo.
Ale lidé z mého okolí mají spíš strach z toho, že se s té narkózy neproberou vůbec.
Ted mi dosla soukroma zprava - odesilatele nejmenuji - cituji
No nevím jak je to častý ale já osobně jsem byl tento pátek v Motole svědkem situace kdy uprostřed operace začal na sále ječet 6–7 letej chlapeček.
brrr
.
@Anonymní píše:
Ted mi dosla soukroma zprava - odesilatele nejmenuji - citujiNo nevím jak je to častý ale já osobně jsem byl tento pátek v Motole svědkem situace kdy uprostřed operace začal na sále ječet 6–7 letej chlapeček.
brrr
.
Mě před chvílí přišla taky. Ovšem nechápu, jak anonymovi může přijít SZ
ŽE BY SÁM ODESÍLATEL? ![]()
Znamé se to stalo a tak nějak se to lékaři snažili ututlat, že se nic takového nestalo, pže by to asi byl průšvih.
No já byla také na operaci v Motole a přesně jsem se tohodle bála, říkala jsem to na sále anesteziologům, že se bojím a že jsem také viděla ten dokument. Pokud není anest. bl… a nedá malou dávku tak se to stát prostě nemůže. Neříkám, že až třeba budu muset zase pod kudlu, že se nebudu bát. Nezbývá než jim věřit, stejně to neovlivníme.
@Anonymní píše:
Ted mi dosla soukroma zprava - odesilatele nejmenuji - citujiNo nevím jak je to častý ale já osobně jsem byl tento pátek v Motole svědkem situace kdy uprostřed operace začal na sále ječet 6–7 letej chlapeček.
brrr.
Takže zase zpráva od někoho ale né žádný osobní zážitek… tak nevím
Anonymně - jedná se o zdrav. stav sestry ![]()
Kdysi dávno byla na chirurg. zákroku, na gynekol. Už byla utlumená, tedy nemohla mluvit a hýbat se, ale ještě cítila. A dr. začal řezat. Byla to prý neskutečná bolest, chtěla křičet, nešlo to. Jelikož je sama sestra pracující na chirurgii, tvrdí, že dr. musel vědět, že ještě nespí ![]()
Jaká je pravděpodobnost, že se taková situace stane netuším, ale vím, že jsou typy lidí, kteří potřebují větší dávku.
@Anonymní píše:
@berry4Nekto tu nerad Motol, asi…
Osobni zazitky - sestra manzela citila akutni sekci od A-Z.
Kamaradka matky byla na zakroku a privezli ji ze salu rvouci, ze vse citila (mama byla u toho) - v silenym amoku - rekli ji, to je normalni, mela jste sny, neco se vam zdalo a pichli ji sedativa…musela po zazitku vyhledat psychologa a neni z toho jeste venku - byla na operaci delohy.
Já byla v narkóze u císaře a velice pochybuju, že by se někdo probral uprostřed operace!!!
Navíc Vás hlídá milion lidí u toho zákroku! ![]()
A mi neprislo nic
no tak nevim presne, jak to udelaji s tou rukou, ale kdyz to zvladnou jinde, tak to snad zvladnou i cesi
no jsem si 100% jista, ze az tohle budem v rodine resit, tak tu ruku budu chtit… ![]()
Kdo rikal, ze to byl obyc. clovek? Treba zdravotni bratr nebo instrumentar, student..
Tahle zprava mi dosla z nicku, ne od anonyma, jen ten nick nechci zverejnovat, asi ma duvod, proc to pise jako soukromou zpravu.
Já měla strach, aby nezačali řezat dřív, než usnu.
Říkala jsem jim to a prý se to nemůže stát. ![]()
@Anonymní píše:
@berry4Kdo rikal, ze to byl obyc. clovek? Treba zdravotni bratr nebo instrumentar, student..
Tahle zprava mi dosla z nicku, ne od anonyma, jen ten nick nechci zverejnovat, asi ma duvod, proc to pise jako soukromou zpravu.
Asi zřejmě neumíš číst
psala, jak může anonymovi PŘIJÍT SZ..