Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ty vole, docetla jsem do strany 3 a dal nemam silu. To je co, ta Josefuna??? Boze ![]()
@a12 píše:
no samozřejmě, myslim, ze nikdo nechce aby tady krachovaly podniky
Jdi někdy do diskuze na novinkách 😭
@MadGirlNancy píše:
Ty vole, docetla jsem do strany 3 a dal nemam silu. To je co, ta Josefuna??? Boze
Zlý sen 😄
@Hibou píše:
Chřipka a nachlazení se nelekly Blatného nýbrž proticovidových opatření. Fungují na ně totiž mnohem efektivněji, neb jsou méně nakažlivé. Náš dětský lékař skoro nemá práci, děti prostě nejsou nemocné.V Bělorusku se předpokládám nedostanou zdaleka všichni do nemocnic, takže je asi nemůžou ani zahltit. Chtělo by to statistiky úmrtí, ale ty asi nebudou moc důvěryhodné.
A ohledně těch statistik je podle mě úplně jedno, jaká úmrtí jsou oficiálně vykázána jako covid, to počítá evidentně každý jinak. Stačilo by se podívat na nadúmrtí v daném roce a ta čísla srovnávat. U ČR z toho myslím jasně vychází, že oficiální čísla nejsou nadhodnocena, ale podhodnocena. Pokud tedy za rok nezemřelo asi 6000 lidí při autonehodách
Jo houby, stala jsi se jen apoštolem nového náboženství, jen sis toho nevšimla. Když už jsi na ty čísla, tak tady ti nějaké dodám: každý den přibývá cca 8000 lidí s kovidem. Pokud trvá týden, znamená to, že marodí, 56000 lidí. To je při 10,5 mil., pokud dobře počítám 0,5% populace. Z toho vyplívá, že 99,5% všech lidí je úplně zdravých. V zemi, která na tom má bát nejhůř na světě. A kvůli tomuhle byste nejraději lidi nepustili ani ven? Aha… a teď mluv ![]()
Co se týče počtu úmrtí, tak když se zanedbává preventivní péče, odkládají se operace, lidi se bojí jít k doktorovi aby něco nechytli, tak se nediv. O dopady na mládež, která už rok nechodí do školy se už ani rozepisovat nebudu. Doba temna.
@Josefuna píše:
Myslim, ze brzy dojde v CR na omezeni pohybu pouze na cesty do prace a omezi se pohyb treba do 10 km od bydliste.
A neměli by jsme spíš rovnou každý skočit do rakve a dobrovolně se nechat zasypat?? Třeba by to pomohlo… Tvl z který planety jsi přiletěla?? Holka ty jsi moc rozumu nepobrala.
@MadGirlNancy píše:
Ty vole, docetla jsem do strany 3 a dal nemam silu. To je co, ta Josefuna??? Boze
Já ani do 3 nevydržela
To je peklo
@Sonarka píše:
A neměli by jsme spíš rovnou každý skočit do rakve a dobrovolně se nechat zasypat?? Třeba by to pomohlo… Tvl z který planety jsi přiletěla?? Holka ty jsi moc rozumu nepobrala.
Ale vždyť Blatný by to velerád nařídil ![]()
https://www.idnes.cz/…_domaci_misl
@Josefuna píše:
Tak asi jak kterym, rada pro otevreni skol neni, je jim lepe doma.
U nás všichni učitelé svorně prohlašují, že chtějí školu otevřít. To není o tom, že by se chtěli flákat. Jako asi se najdou ojedinělé případy, kterým to může vyhovovat, ale většina podle mě chce jet to, co tu bylo předtím.
Take jsem tu diskuzi zvládla do stranky 3.
Mila zakladatelko, nechces tu uvest kde zijes, tudiz nikdo nemuze objektivne posoudit jaka situace v te zemi je a dohledat statistiky. To neni fer. Nechapu proc se pohorsujes nad Ceskem, kdyz sama tu nezijes a jsi rada? Ano, je to tady na houby. Vyrid si mistni obcanstvi a uz sem nebudes muset, ne?
V cem je problem? Nectu statistiky, ale vidim, co delaji lide kolem: kasliu na rousky, nosi je jen naoko, aby se nereklo, ohaneji se kecama o porusovani demokracie a lidskych prav, nadavaji na vladu a hraji si na disidenty, dal se sdruzuji po koutech, nechodi na testy (viz diskuze tu nedavno, kdy tehotne tesne pred porodem s priznaky se radilo zustat doma a pit cajik misto testu a pripadneho nahlaseni), tutlaji nakazeni, dal posilaji deti do skolek i pres nemocne rodice/dalsi cleny domacnosti, kteri samozrejme na testy nesli, kecaji o tom, ze maji “jen virozu, proc bych to resil??”, i pres prokazany pozitivni kontakt dal chodi nakupovat a litaji bez rousek po chodbach v baraku, dokud zaneprazdnena hygiena jim nezavola, v obycejnych odberovych laboratorich jsou preplnene cekarny, zadna opatreni pro rozestupy/ vetrani/ dezinekci/ tehotne prednostne nejsou… A mohu pokracovat donekonecna.
Nemam moc s cim porovnavat, snad jen s Danskem, protoze v danske firme pracuje manzel: zadne velke hysterceni, nic se nezaviralo, Danum stacilo doporucit to, co tady bylo narizovano, a vsechno okamzite dodrzovali, nikdo nerval pulroku, ze je to omezeni osobni svobody a ze zadny virus neni, dokud uz nebylo pozde. Dani chapali hrozbu a chovali se podle toho, nevysmivali se sousedovi, ktery ma na chodbe rousku, protoze “je to trapne”.
Napsala jsem jen to, co si myslim. Takze peace ![]()