Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemiluje tě a má tě jen na šous.., jak jednoduché.
hledá jinde a stejně to půjde do kopru a ty ani teď nedokážeš pochopit, že o tebe nestojí. ![]()
Holka a důvod proč s nim jsi? Mě by toto předvedl jednou a letěl by jak namydlenej blesk! Co takhle si najít chlapa, kterej ti po sexu dá pusu, přitulí se k tobě a řekne lásko to bylo úžasný si skvělá.
Neboj to fakt není žádné sci-fi. A tohoto blba pošli do oběhu. Ať si tohle s nim užívá zas nějaká jiná.
@Veselej kluk píše: Více
Ano očividně je to blb, totální ignorant a neumí komunikovat. Řešení by bylo komunikovat o tom aby se tazatelka dozvěděla kde je problém (a pak ho stejně komput někam, protože normální člověk se takto nechová).
Vykopnout. To já jsem třeba po sexu nejsladší čumáček, takže to, co ode mě tady čtete, je vlastně silně odstředěná verze mého já, měli byste mě zažít po sexu. Nebo po Nutelle. Kdo si myslí, že jsem sladkej, dá tomuhle příspěvku srdíčko.
@Ivanka330 píše: Více
On nechápe proč s tebou spí
No, jak už se tady líše, dobře mířený kop do rozkroku zaručí, že chvilku nic nebude. A ty se seber a s takovým hovadem se nezahazuj.
Já fakt doufám, že to je jen další výmysl ![]()
@MartaProchajda píše: Více
Jojo to máte pravdu… je to smutný ale ano..
A proč že sebe děláš levnou pracovní sílu?
No ještě pupek to chce, pár facek vždy po ránu a odevzdávat výplatu a konečně bude ten buran spokojen.
Jak můžeš napsat, že sex je dobrý a máš z něj dobrý pocit. Takhle nevypadá normální sex dvou zamilovaných lidí. Najdi si někoho jiného a uvidíš, že to bude mnohem, mnohem lepší.
Jako ale přitom máme sex dobrý já mám z toho dobrý pocit ale on jakmile se udělá začne dělat zvuku typu „eh“ a tak a uplne na hubě mu vidím že je nasraný.
Evidentně on s vámi tento názor nesdílí.
@Jancka_K píše: Více
Psala to v únoru, tak už jí to snad došlo, jestli ne, tak její blbost že se zahazuje s někým takovým.
@arinecka
Aha, já si taky nevšimnul, že je to stará diskuze.