Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.5.18 20:47
@CHLAP.cz píše:
Vtipné. :D :palec: Ono se to vymstí celé společnost - již na to jsou studie.
Klidně se :mrgreen:
I dívky potřebují ve školách mužský vzor. ;)Já nechci 100% mužů ve školách, ale 50% rozumíš?

no tak skoč někam na náměstí a naagituj nějaké chlapce na peďák. Nebo co mají státy udělat? Mají dát peďák befelem každému muži s lichým posledním číslem v rodném čísle? Nebo co tak optimálně dít mužům učitelům 3× větší plat, to by bylo fér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 20:47
@CHLAP.cz píše:
Vtipné. :D :palec: Ono se to vymstí celé společnost - již na to jsou studie.
Klidně se :mrgreen:
I dívky potřebují ve školách mužský vzor. ;)Já nechci 100% mužů ve školách, ale 50% rozumíš?

Rozumím.
Takže jistě máš nějaký konstruktivní návrh, jak toho dosáhnout, že? :think: Konstruktivní, leč nediskrimační, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.5.18 20:48
@neumisa píše:
nooo… u mě ve třídě začala u některých jedinců vloni., to byla 4. třída. letos v ní regulérně jedou všichni.

pátá třída, hurá, tam je přesně moje dcera. Teď jsem je fotila a tvař se normálně byl nejčastější pokyn :mrgreen: stejně k ničemu, naštěstí jsou fajn fotky, kdy koukaj úplně mimo objektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 20:49
@rokris píše:
Probůh, a jak dlouho trvá puberta? Nemyslím zamrzlou. Myslím případy, kdy je ještě naděje. A neděste mě. I tak už mám dost. :mrgreen: Omlouvám se za trochu plevele, ale chci využít toho, že jsou tu učitelky.

Hele, nejstaršátku bude patnáct a ač je to ještě stále běs, už je to opravdu mnohem lepší než loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
29.5.18 20:50
@rokris píše:
Probůh, a jak dlouho trvá puberta? Nemyslím zamrzlou. Myslím případy, kdy je ještě naděje. A neděste mě. I tak už mám dost. :mrgreen: Omlouvám se za trochu plevele, ale chci využít toho, že jsou tu učitelky.

Do první výplaty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 20:50
@terinka4444 píše:
pátá třída, hurá, tam je přesně moje dcera. Teď jsem je fotila a tvař se normálně byl nejčastější pokyn :mrgreen: stejně k ničemu, naštěstí jsou fajn fotky, kdy koukaj úplně mimo objektiv.

Jo a u všech tří pátá třída start.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.5.18 20:51
@Keyllah píše:
JJ, škoda jen, že jsem to „poučování“ psala v době, kdy dotyčná ještě o puberťákovi nenapsala ani slovo, to až později…ale chápu, to by ta litanie na mě nedávala moc smysl. Od tebe trochu zamrzí. Je zvláštní, že o ostatních, kteří ji napsaly to stejné, ani slovo. No nic, raději to ukončím, tvé názory jsem brala, ráda jsem se nechala poučit. No, jsem blbka, měla jsem vědět, že má puberťáka, tak to se omlouvám všem, kterých se můj příspěvek o tom, že šklebení není v hodinách vhodné, omlouvám.

no, mně už z prvních jejích příspěvků bylo jasné, že to není školkové dítě nebo prvňáček. O tom, že šklebení v hodinách není vhodné víme všichni, že by to ty děti neměly dělat taky víme všichni, troufám si napsat, že drtivá většina rodičů to těm dětem i říká. No a to je tak všechno, co se s tím zmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
29.5.18 20:52
@SAJ píše:
Ale teď vážně. Nějaký konstruktivní návrh, co s tím dělat, by nebyl? Konstruktivní, ale pochopitelně nediskriminační návrh.Příspěvek upraven 29.05.18 v 20:41

FINSKÝ MODEL. ;)

http://www.eduin.cz/…vaci-system/?…

https://medium.com/…kisk/finské-školství-co-se-skrývá-za-tímto-fenoménem-d74a8dc15b07

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@SAJ píše:
Jo a u všech tří pátá třída start.

jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@neumisa píše:
nooo… u mě ve třídě začala u některých jedinců vloni., to byla 4. třída. letos v ní regulérně jedou všichni.

Tady se zdá, že v ní jedou i skoro dvacetiletí. Tak si říkám, že buď dneska trvá puberta dýl, nebo tihle už jedou v něčem jiným.

• Citovat
  • Upravit
148374

@rokris pujčím ti synka, skoro 16 let a je celý já srdce moje, puberta veškerá žádná. To mi Bůh vrátil za tu dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.5.18 20:53
@rokris píše:

My měly nejhorší pubertu od 13-14, teď už je dceři 15 a už je klidnější. Ale v těch třinácti, to bylo něco teda, to byla na zabití, občas křičela, pak zas brečela, pořád ji bylo něco líto, ona je taková citlivka. Moje první dcera pubertu skoro neměla, teda kromě toho občasnýho šklebení, ale jinak byla velice klidná a rozumná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.5.18 20:53

@rokris četla jsem studii, prý kolem 23.-24. roku jejich života jim dojde, že rodič a kantor není třídní nepřítel a začnou si zase vážit všeho, co pro ně udělali a dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.5.18 20:54
@SAJ píše:
Hele, nejstaršátku bude patnáct a ač je to ještě stále běs, už je to opravdu mnohem lepší než loni.

Tak. A mám po naději! :lol:

• Citovat
  • Upravit
41116
29.5.18 20:57
@terinka4444 píše:
no, mně už z prvních jejích příspěvků bylo jasné, že to není školkové dítě nebo prvňáček. O tom, že šklebení v hodinách není vhodné víme všichni, že by to ty děti neměly dělat taky víme všichni, troufám si napsat, že drtivá většina rodičů to těm dětem i říká. No a to je tak všechno, co se s tím zmůže.

mě ne, předpokládala jsem první stupeň, takže ještě jednou má hluboká omluva, že jsem nevydedukovala, že se jedná o puberťáka. Sice nechápu, proč bylo potřeba sejmout zrovna mě, když to psalo více uživatelek, evidentně taky nevydedukovaly puberťačku, ale ok. To je život, přináší nečekané i od těch, od kterých bychom to nečekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová