Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
božínku, už zase musím ronit pro to mužské pokolení, chudáčci nebozí.
Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!! ![]()
Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.
@CHLAP.cz píše:
Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!!Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.
už tu chybí jen Kaliopa s diskuzí, proč dostávají holčičky častěji jedničky ![]()
@SAJ píše:
Nemyslím, že by to bylo v této ani v příští generaci proveditelné. V situaci, kdy se u nás za poslední rok vystřídali tři ministři školství - no, tady se nikdo na ničem dlouhodobém nedohodne.Navíc ve školství platí více než jinde, že slibem rozhodně nezarmoutíš… A nic tě nestojí.
Ano - máš pravdu - je to velmi smutné pro další generace dětí.
![]()
@Keyllah píše:
už tu chybí jen Kaliopa s diskuzí, proč dostávají holčičky častěji jedničky
Neříkej to jméno na K. nebo přijde. ![]()
![]()
@CHLAP.cz píše:
Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!!Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.
Kotě, já mám známkování přesné, objektivní a vždy stoprocentně podložené. A ne, na jméno se při hodnocení nedívám. A hele, jsem to… No… Ta učitelka. ![]()
Mimochodem, nejhezčí úpravu textu i písemek má Kuba ze 3.A, který u mě aktuálně bohužel propadá.
![]()
@Keyllah píše:
huš, ticho, nepřivolávat! ![]()
@Keyllah píše:
Dobrý nápad na založení diskuse.
Kdo jí založí?
Já to nebudu - musí to založit žena. ![]()
@aiwwa píše:
Neříkej to jméno na K. nebo přijde.![]()
![]()
![]()
já ji schválně necitovala, jeden nikdy neví
Ta, jejíž jméno se nesmí vyslovit ![]()
@CHLAP.cz píše:
To je ale blbost.
Test a bodování je snad stejný pro všechny.
@CHLAP.cz píše:
Dobrý nápad na založení diskuse.Kdo jí založí?
Já to nebudu - musí to založit žena.
s křížkem po funuse, podobnou diskuzi, ne-li stejnou (přesný název si už nevybavím) už před nějakou dobou založila ![]()
Nejhezčí písmo má Kuba, který je sice děsně chytrý, ale taky agresivní. Takže prospěch super, chování pomalounku směřuje k ředitelské. Na vysvědčení se mu to bude dobře vyjímat - ssamé jedničky, z chování dvojka.
@Keyllah píše:
s křížkem po funuse, podobnou diskuzi, ne-li stejnou (přesný název si už nevybavím) už před nějakou dobou založila
Nemáš odkaz?
@SAJ píše:
Kotě, já mám známkování přesné, objektivní a vždy stoprocentně podložené. A ne, na jméno se při hodnocení nedívám. A hele, jsem to… No… Ta učitelka.Mimochodem, nejhezčí úpravu textu i písemek má Kuba ze 3.A, který u mě aktuálně bohužel propadá.
![]()
![]()
AHA! Přistižena při činu. ![]()
@neumisa píše:
Nejhezčí písmo má Kuba, který je sice děsně chytrý, ale taky agresivní. Takže prospěch super, chování pomalounku směřuje k ředitelské. Na vysvědčení se mu to bude dobře vyjímat - ssamé jedničky, z chování dvojka.
Taky Kuba? Nejsou ti Kubové diskriminovaní? Chtělo by to kontaktovat školského ombudsmana. ![]()