Proč jsou učitelky neoblíbené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1694
29.5.18 21:18
@terinka4444 píše:
božínku, už zase musím ronit pro to mužské pokolení, chudáčci nebozí.

Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!! :lol:

Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
29.5.18 21:20
@CHLAP.cz píše:
Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!! :lol:Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.

už tu chybí jen Kaliopa s diskuzí, proč dostávají holčičky častěji jedničky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.5.18 21:21
@SAJ píše:
Hlavně by to nedali rodiče. ;)
:lol: :lol: No to taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
29.5.18 21:21
@SAJ píše:
Nemyslím, že by to bylo v této ani v příští generaci proveditelné. V situaci, kdy se u nás za poslední rok vystřídali tři ministři školství - no, tady se nikdo na ničem dlouhodobém nedohodne.Navíc ve školství platí více než jinde, že slibem rozhodně nezarmoutíš… A nic tě nestojí.

Ano - máš pravdu - je to velmi smutné pro další generace dětí. :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
29.5.18 21:22
@Keyllah píše:
už tu chybí jen Kaliopa s diskuzí, proč dostávají holčičky častěji jedničky :mrgreen:

Neříkej to jméno na K. nebo přijde. :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 21:22
@CHLAP.cz píše:
Učitelky opravdu známkují děvčata lépe než chlapce. Na tom trvám!!! :lol:Kluci jsou přece zlobiví… Holčičky klidné, hodné atd.

Kotě, já mám známkování přesné, objektivní a vždy stoprocentně podložené. A ne, na jméno se při hodnocení nedívám. A hele, jsem to… No… Ta učitelka. ;)

Mimochodem, nejhezčí úpravu textu i písemek má Kuba ze 3.A, který u mě aktuálně bohužel propadá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
29.5.18 21:23
@Keyllah píše:
už tu chybí jen Kaliopa s diskuzí, proč dostávají holčičky častěji jedničky :mrgreen:

huš, ticho, nepřivolávat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
29.5.18 21:23
@Keyllah píše:

Dobrý nápad na založení diskuse. :palec: Kdo jí založí? :lol: Já to nebudu - musí to založit žena. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
29.5.18 21:24
@aiwwa píše:
Neříkej to jméno na K. nebo přijde. :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já ji schválně necitovala, jeden nikdy neví :mrgreen: Ta, jejíž jméno se nesmí vyslovit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
29.5.18 21:24
@CHLAP.cz píše:

To je ale blbost. :zed: Test a bodování je snad stejný pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
29.5.18 21:25
@CHLAP.cz píše:
Dobrý nápad na založení diskuse. :palec: Kdo jí založí? :lol: Já to nebudu - musí to založit žena. :P

s křížkem po funuse, podobnou diskuzi, ne-li stejnou (přesný název si už nevybavím) už před nějakou dobou založila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
29.5.18 21:26

Nejhezčí písmo má Kuba, který je sice děsně chytrý, ale taky agresivní. Takže prospěch super, chování pomalounku směřuje k ředitelské. Na vysvědčení se mu to bude dobře vyjímat - ssamé jedničky, z chování dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 21:26
@Keyllah píše:
s křížkem po funuse, podobnou diskuzi, ne-li stejnou (přesný název si už nevybavím) už před nějakou dobou založila :mrgreen:

Nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
29.5.18 21:27
@SAJ píše:
Kotě, já mám známkování přesné, objektivní a vždy stoprocentně podložené. A ne, na jméno se při hodnocení nedívám. A hele, jsem to… No… Ta učitelka. ;)Mimochodem, nejhezčí úpravu textu i písemek má Kuba ze 3.A, který u mě aktuálně bohužel propadá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AHA! Přistižena při činu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.5.18 21:28
@neumisa píše:
Nejhezčí písmo má Kuba, který je sice děsně chytrý, ale taky agresivní. Takže prospěch super, chování pomalounku směřuje k ředitelské. Na vysvědčení se mu to bude dobře vyjímat - ssamé jedničky, z chování dvojka.

Taky Kuba? Nejsou ti Kubové diskriminovaní? Chtělo by to kontaktovat školského ombudsmana. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová