Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
21.6.20 21:47
@Svistice píše:
Hehe a já na základě svých zkušeností z gymplu a tom, jak to do teď vnímá i moje máma (informovanost a přístup k rodičům na ŽŠ, bratrově učňáku a mém gymplu) a jak teď na gymplech vcelku frčí i online škola, žila v domnění, že na gymplech pracují lidé schopní nejen pedagogicky, ale i organizačně a administrativně. Jsi mi zase vzala další iluzi. :lol:

No a učňáky jsou zas ještě úplně jiný svět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
21.6.20 22:47
@Enmamma píše:
Nápodobně, já blila až do druhé třídy. Pak mě rodiče přehlásili raději na jinou školu. Po mě z té třídy pak uteklo stejným způsobem 7 dětí.

U mě to samé. Třetí a čtvrtá třída jsem měla mladší a lepší učitelky. Naštěstí jsem nemusela do jiné třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.6.20 01:51
@hanka.br. píše:
No ty budeš jako maminka ohromný miláček sboru. Už teď jsi chytrá jak rádio, to nemluvím o tom, co předvádíš v diskuzi o výuce jazyka. :mrgreen:

No, vidíš a zatím jsem všude v reálu oblíbená. Učitelky v MŠ mi řekly, že se mnou byla výborná spolupráce a loučily se s námi div, že nebrečely, že je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.6.20 01:54
@Svistice píše:
No ono to je dost o tom, ze skolstvi je takovy extra svet. V soukrome sfere si proste s pristupem beznym ve skolstvi ani neskrtnes. Firma, ktera nekomunikuje, neposkytuje vcas casove harmonogramy projektu, aktualni informace a podobne svym zakaznikum a obchodnim partnerum proste nema sanci, a muze mit kludne super ceny nebo bezva produkt.

To máš pravdu. Já dělala ve vedoucích pozicích léta a za tohle bych už asi vedoucí dávno nebyla. Balila bych gothaj v Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.6.20 02:00
@FraDeu píše:
U mě to samé. Třetí a čtvrtá třída jsem měla mladší a lepší učitelky. Naštěstí jsem nemusela do jiné třídy.

A na střední jsem měla za třídní komunistickou krá. vu. Ale musím říct, že se změnila - z komunistické krá. vy na kapitalistickou krá. vu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.6.20 15:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.20 18:34

@matkabagristy
Nevis, jaky muze byt nejnizsi pocet deti ve druzine, aby mohla byt otevrena? Jak se pohybuje limit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
22.6.20 18:41
@Kelsey píše:
@matkabagristy
Nevis, jaky muze byt nejnizsi pocet deti ve druzine, aby mohla byt otevrena? Jak se pohybuje limit?

to nevim, to je slozite. Sef muze v ramci skoly penize castecne presunovat, jde hlavne o zaplaceni vychovatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.20 18:46

@matkabagristy
Uz jsem nasla metodiku. Nam jde o dalsi oddeleni a podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
22.6.20 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
22.6.20 18:55

@Kelsey cim vic decek, tim lepsi financovani. Ja mela ve tride 10 decek, ufinancovalo se to diky tomu, ze v jinych tridach jich bylo treba 30.
Kdyz budete mit v druzine 5 decek, naklady na provoz a plat vychovatelky budou stejne jako, kdyz jich bude 25. Finance od statu castecne zalezi na poctu decek, od rodicu se vybere oproti plnemu poctu mene penez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová