Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
21.6.20 19:16

Ja mela cely zivot na ucitele stesti az na jednu, co byla fakt hrozna (po profesionalni i lidske strance). A jedna byla takova nemastna neslana lidsky, ale co se vyuky tyce, tak to uslo
Zbytek hodnotim jako skvele jak po lidske, tak po pedagogicke i odborne strance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.6.20 19:17
@FraDeu píše:
Ta moje z první a druhé třídy naštěstí dostrašila. Bože jak já z ní každé ráno zvracela, když jsem musela do školy.

Nápodobně, já blila až do druhé třídy. Pak mě rodiče přehlásili raději na jinou školu. Po mě z té třídy pak uteklo stejným způsobem 7 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.6.20 19:21

Po prázdninách má nastoupit kluk do přípravky. Myslíte, že má škola na svých stránkách nějaké informace o nástupu, seznámení se školou, učitelem? Ani Ťuk. Se.ou na to z vysoka. Už teď jich mám dost. A to jsem tam kvůli tomu před měsícem volala, mám sledovat jejich stránky. Celé léto jsme pryč a zbývá 14 dní do prázdnin. Koronavirus vzali jako poukázku na dovolenou, k zastižení jsou pouze jednou týdně dopoledne a to nemají čas. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
21.6.20 19:30

@Enmamma skoly ted aktualne resi uzavreni skolniho roku, informace tykajici se zari vyzadujes zbytecne predcasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40392
21.6.20 19:32
@Anonymní píše:
@Enmamma ty příšery co učili mě tady taky pořád straší :cert: :lol:

Jde o to, kdo tam půjde dobrovolně strašit, až tyhle odejdou do důchodu, přece jen v jiných profesích se to dožene náborem v UK a Rumunsku, tady by to bylo poněkud nepříjemné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.6.20 19:37

Moje deti maji fajn ucitelky. Nemuzeme si stezovat. Nam zatapela hned v prvaku jedna na VS. To byla (pardon za vyraz), ale to byla strasna ludra. Kdo se pri testu poskrabal nebo vrtel. Tak ho podezirala, ze opisuje, ze ma nekde tahak a normalne ho vyrazila od zkousky, at prijde znovu. Kdyz jsem nervozni, tak se musim poskrabat na nose. To byly muka. Do tretaku jsme ji meli opakovane a vzdy zatapela. Kdyby byla stara, ale ona od nas byla cca o 10r. starsi. Jak dokaze dospely clovek, aby zatapel jinym dospelym. Mela takovou pozu. Ve finale jsme zjistili, ze takovou ludru dela, aby mela respekt.
Coz teda ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.6.20 19:44
@Enmamma píše:
Po prázdninách má nastoupit kluk do přípravky. Myslíte, že má škola na svých stránkách nějaké informace o nástupu, seznámení se školou, učitelem? Ani Ťuk. Se.ou na to z vysoka. Už teď jich mám dost. A to jsem tam kvůli tomu před měsícem volala, mám sledovat jejich stránky. Celé léto jsme pryč a zbývá 14 dní do prázdnin. Koronavirus vzali jako poukázku na dovolenou, k zastižení jsou pouze jednou týdně dopoledne a to nemají čas. :pocitac:

No ty budeš jako maminka ohromný miláček sboru. Už teď jsi chytrá jak rádio, to nemluvím o tom, co předvádíš v diskuzi o výuce jazyka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 19:45

@Enmamma Ja pracuji na pozicich, kde spravna komunikace je alfa a omega uspechu. Mam tudiz tezkou profesionalni deformaci a se skolou i skolkou, ac jinak ucitelky fajn, jiz nekolikaty rok v rade tedy tezce trpim. Ve skole uz jsem asi za prudiciho proaktivniho blbce, neb kdyz nekomunikuji oni, komunikuji ja. :mrgreen: Takze ma rada je, nenechat se odradit. I skola z ne zcela dobre nastavenou komunikacni strategii ci managementem administrativy musi byt z gruntu spatna. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 19:50
@hanka.br. píše:
No ty budeš jako maminka ohromný miláček sboru. Už teď jsi chytrá jak rádio, to nemluvím o tom, co předvádíš v diskuzi o výuce jazyka. :mrgreen:

No ono to je dost o tom, ze skolstvi je takovy extra svet. V soukrome sfere si proste s pristupem beznym ve skolstvi ani neskrtnes. Firma, ktera nekomunikuje, neposkytuje vcas casove harmonogramy projektu, aktualni informace a podobne svym zakaznikum a obchodnim partnerum proste nema sanci, a muze mit kludne super ceny nebo bezva produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
21.6.20 19:53

@Svistice organizace skolniho roku 2020/2021 neni aktualnim projektem. Nevim, jakych informaci se enmama dozaduje. Zatim se vi uvazky a tridnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.6.20 19:54
@Svistice píše:
No ono to je dost o tom, ze skolstvi je takovy extra svet. V soukrome sfere si proste s pristupem beznym ve skolstvi ani neskrtnes. Firma, ktera nekomunikuje, neposkytuje vcas casove harmonogramy projektu, aktualni informace a podobne svym zakaznikum a obchodnim partnerum proste nema sanci, a muze mit kludne super ceny nebo bezva produkt.

Je to extra svět jedině v tom, že se v něm každý cítí být odborník a má pocit, že mu může z fleku šéfovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.6.20 19:57

@hanka.br. Jojo, kdo má do p.dele díru, je odborník na české školství a ví úplně přesně, jak to má ve škole vypadat, a jak se mají učitelé chovat. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
21.6.20 19:59
@Enmamma píše:
Po prázdninách má nastoupit kluk do přípravky. Myslíte, že má škola na svých stránkách nějaké informace o nástupu, seznámení se školou, učitelem? Ani Ťuk. Se.ou na to z vysoka. Už teď jich mám dost. A to jsem tam kvůli tomu před měsícem volala, mám sledovat jejich stránky. Celé léto jsme pryč a zbývá 14 dní do prázdnin. Koronavirus vzali jako poukázku na dovolenou, k zastižení jsou pouze jednou týdně dopoledne a to nemají čas. :pocitac:

Tak snad toto protiskolni nastaveni nepreneses na deti, ublizila bys pouze jim, zato klidne na cely zivot. Nase skola ma bezne informaci na strankach hodne, ted take ani tuk. Asi resi jine problemy, ktere skoly s covidem mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
21.6.20 20:04

Termin nastupu zaku do skol neni tajny. Je to 1.9. 2020. Zbytek bude upresnen. snad to bude jako obvykle. Prvnaci a pripravne tridy to maji trochu jinak. Informace se posilaji, zverejnuji v predstihu koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 20:16
@hanka.br. píše:
Je to extra svět jedině v tom, že se v něm každý cítí být odborník a má pocit, že mu může z fleku šéfovat. :mavam:

Funguje to tam proste jinak, nez v komercni sfere. Rodic a ucitel se ohybuji v rozdilnych bublinach. Takze komercni rodic se musi privrit oko a zvysit toleranci vuci nedostatkum.
Ja uz 3 tydny cekam na info, kdy a jak dostanu zpet prachy za skolu v prirode. K prepkatku a krouzek se mi od unira nikdo neozval (jsem tak hodna, ze jsem nevysirala, setrila energii a on to nakonec „vyresil“ kironavirus. Vystavit spravne nejake potvrzeni o trech vetach byla akce na 3 tydny, tri maily a ctyri telefonaty, skolni pokladna zacala fungovat jakz takz az druhy rok po zavedeni, novy system stravneho se ladil tri mesice, v cervnu jsem dostala papirek, kolik mam zaplatit za prazdninove vyuzivani skolky vcetne stravy, abych v zari dostala upominku, ze jeste navic oproti zaplacenemu dluzim 150 kc. Kdyz napisi v breznu na web, ze info xy bude na strankach skoly do konce dubna, uz bych necekala, ze bzdu muset v pulce kvetna psat na vedeni kde ze jako to slibovane info je…
Vedst takhle firmu, tak si nevydelam ani na suchy rohlik. :lol:
Vim, ze ne vsude je to takhle, ale hodne skol tak opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová