Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66806
21.6.20 21:13

@Svistice to jsou ze strany skoly zcela zcestne argumenty. Skola, ktera nevychazi vstric rodicum, je proste divna. Jako proc ty obstrukce, druzinarky ve skole jsou, maji pracovni dobu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
21.6.20 21:17
@Svistice píše:
Nechtěla jsem to napsat tak tvrdě. :palec:

Jen se nestyď, nakonec se našel odvážlivec, který i císaři řekl, že je nahý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 21:19
@matkabagristy píše:
@Svistice to jsou ze strany skoly zcela zcestne argumenty. Skola, ktera nevychazi vstric rodicum, je proste divna. Jako proc ty obstrukce, druzinarky ve skole jsou, maji pracovni dobu. :nevim:

Já radši nepátrala. Bych se jen zbytečně rozohnila a je mi jasné, že na státního šimla jsem krátká. Nerada plýtvám časem a energií.
Prostě škola pedagogicky ok, organizačně kulhá. Tak jsem zvolila strategii navázání neformálních osobních kontaktů.
Ale třeba je chyba fakt ve mě. Jiným rodičům to evidentně žíly netrhalo a netrhá. Asi nejsou tak organizovaní, strukturovaní a plánovači jako já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.6.20 21:20

Koukám, co se to tu vylouplo za starou diskusi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 21:23
@SAJ píše:
Koukám, co se to tu vylouplo za starou diskusi… :)

A já koukám, že jsem ji slušně zaplevelila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.6.20 21:25
@Svistice píše:
A já koukám, že jsem ji slušně zaplevelila :oops:

Teď nebo kdysi? Já tu mám čtyři strany příspěvků. :o A ne zrovna moc sluníčkových. :mrgreen: Asi jsem zrovna byla nějaká frustrovaná nebo co. 8o :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
21.6.20 21:26

Já měla nějakou zvláštní náhodou vždy ráda jen ty učitele, kteří neměli vystudovaný peďák. :lol: S láskou vzpomínám na všechny své učitelky cizích jazyků. Stejně tak na učitelku matiky a chemie ze základní školy a všechny odborné učitelky na SŠ a VŠ. Naopak ještě teď nedokážu přijít na jméno učitelce dějepisu na ZŠ a učitelkám češtiny a matiky na SŠ. Jejich arogance dosahovala nebeských výšin. Teď mám jednu učitelku v blízkém okolí a je to to samé. :? Musí mít pravdu, i když jí prokazatelně nemá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 21:27

@SAJ Dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.6.20 21:31
@Svistice píše:
@SAJ Dneska.

Jo tak to jo - teda, ne, že bys neměla v lecčems pravdu… Ale ono to je o lidech, u nás v práci to funguje jinak, než třeba u dětí na gymplu, tam, ač totál laxní rodič, mi občas zůstává rozum stát…
A to jsem fakt extrémně benevolentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
21.6.20 21:35

@Svistice me by takovy pristup skoly rozhodil. Opakuji jako matka dvou deti a uca, co ucila na ruznych typech skolem vic nez 20 let, jsem se s timto nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 21:36
@SAJ píše:
Jo tak to jo - teda, ne, že bys neměla v lecčems pravdu… Ale ono to je o lidech, u nás v práci to funguje jinak, než třeba u dětí na gymplu, tam, ač totál laxní rodič, mi občas zůstává rozum stát…
A to jsem fakt extrémně benevolentní…

Hehe a já na základě svých zkušeností z gymplu a tom, jak to do teď vnímá i moje máma (informovanost a přístup k rodičům na ŽŠ, bratrově učňáku a mém gymplu) a jak teď na gymplech vcelku frčí i online škola, žila v domnění, že na gymplech pracují lidé schopní nejen pedagogicky, ale i organizačně a administrativně. Jsi mi zase vzala další iluzi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65308
21.6.20 21:38

@zuzukobylka klid…většinou je družina od 2.9.
A pokud mají 1.třídy jen 2,3 hodiny, vychovatelka si je přebere po vyučování, jsou hodinku, dvě v druzině a pak jdou na oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 21:39

@matkabagristy Rozhozená jsem byla, blbá zkušenost je taky zkušenost a zařídila jsem se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
21.6.20 21:41
@Svistice píše:
@matkabagristy Rozhozená jsem byla, blbá zkušenost je taky zkušenost a zařídila jsem se podle toho.

mne to povidej, moje zivotni kredo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.6.20 21:44
@Svistice píše:
Hehe a já na základě svých zkušeností z gymplu a tom, jak to do teď vnímá i moje máma (informovanost a přístup k rodičům na ŽŠ, bratrově učňáku a mém gymplu) a jak teď na gymplech vcelku frčí i online škola, žila v domnění, že na gymplech pracují lidé schopní nejen pedagogicky, ale i organizačně a administrativně. Jsi mi zase vzala další iluzi. :lol:

Jak se to vezme… My jsme technická výběrovka s vedením, které dost prudí, ale které to zas pojalo vcelku direktivně, což bylo dobře. Takže pokyn zněl jasně - na každé dvě hodiny v rozvrhu odučit jednu online, druhá domácí práce… Fungujeme tak třetí měsíc a super, jen teda děcka nemají učivo osvojené, protože si nás sice většina z nich pustí do pokojíčků na online výuku, ale co si budeme namlouvat, co tak přesně dělají, my fakt netušíme. Domácí práci odfláknou a obšlehnou.
A specifikovat svá podezření nechci.

Na gymplu dětí (jeden z nejlepších v okolí - bez vytahování), to pojali mnohem laxněji, ale mají mnohem motivovanější a kvalitnější materiál - děti. Takže s mnohem menším úsilím dosáhnou lepších výsledků… A malá poznámka k debatám o školství - jak teda hodnotit výkonnost učitele?
:nevim:
A jo, pár kantorů to nezvládlo vůbec. :nevim: :nevim: Ovšem blbé kecy posloucháme všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová