Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
24.12.18 08:43
@eva valoi píše:
Ohledně druhého jazyka bych viděla jako daleko lepší tyto možnosti:
1. víceletá gymnázia
2. zš zaměřená na výuku jazyků
3. druhý jazyk jako volitelný předmět
Není nutné všem plošně nacpat druhý jazyk. Druhý jazyk se volí v sedmičce, někde osmičce? Tam už podle mě děti mají představu, jestli budou chtít studovat, nebo se dají cestou řemesla (což je dneska tolik potřeba).

To ti u aktivistů neprojde. :mrgreen: :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.12.18 08:47
@marin píše:
To je takový idealistický přístup, nakonec to dopadá tak, že všem jen to naprosté minimum, protože dále už se třída nepohne. A pořád se zjišťuje, proč najednou propadáme ve světovém žebříčku. Asi před cca 3 - 4 lety jsem se účastnila mezinárodní diskuse ke školství (jako posluchač) a bylo zajímavé sledovat, jak naše aktivistky od nich chtěly zkušenosti a jak byly překvapené, že nakonec z toho vyznělo, že inkluze je např. v Německu jen na papíře, ale prakticky to moc neprobíhá. Opravdu to byla zajímavá debata. Třeba známá zase vyprávěla o školství v Anglii, že do běžných základních škol chodí jen přistěhovalci, ostatní chodí na soukromé školy, aby se něco naučily.

Tohle vědí všichni praktici, ale teoretikům, co nakonec rozhodují, to beztak nevysvětlíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.12.18 08:48

A lidi, vůbec, KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 08:59

Tak já zrovna učím druhý cizí jazyk- němčinu, protože mi ji zrušili jako první cizí jazyk. :cert: Protože tam mám děti ze studijní matematické třídy i dětí z normální třídy, tak jedu podle těch lepších, kteří mají šanci pochytit základy dobře. U některých dobře vím, že mají čtyřky pětky jen kvůli svému flákání a nezájmu o školu a ti mají takové známky i v dalších předmětech. Když se někdo snaží a jen mu to nejde, tak to na lepší známce taky pozná. Nehodlám odrovnat a unudit ty lepší, jen kvůli pár jedincům, co vy se měli vzdělávat na jiném typu školy. Takže v tomto směru na inkluzi zvysoka… :pankac: Ti, co umí, mají dobré základy pro druhý cizí jazyk na střední škole.

• Citovat
  • Upravit
66805
24.12.18 10:43

@SAJ jo, a užij si PRÁZDNINY :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
24.12.18 11:02
@SAJ píše:
A lidi, vůbec, KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN!

Přeji všem ŠŤASTNÉ A POHODOVÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY.

:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.12.18 11:10
@matkabagristy píše:
@SAJ jo, a užij si PRÁZDNINY :pankac:

Tři dny dovolené. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 18:45

Tak já teda svoje učitelky nešnašela a nešnaším je doteď. Ale učitele mých dětich jsou naštěstí v pohodě

• Citovat
  • Upravit
3032
21.6.20 18:50
@Anonymní píše:
Tak já teda svoje učitelky nešnašela a nešnaším je doteď. Ale učitele mých dětich jsou naštěstí v pohodě
:mrgreen: :mrgreen: Nešnašela. Tak jo! Dostala si mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.6.20 18:51
@Anonymní píše:

Já měla v životě pouze jednu moudrou učitelku a tu bohužel sežrala rakovina, ostatní příšery tu straší dodnes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 18:55

@Enmamma ty příšery co učili mě tady taky pořád straší :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14003
21.6.20 18:56
@Anonymní píše:

Okey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.6.20 18:56
@Anonymní píše:
@Enmamma ty příšery co učili mě tady taky pořád straší :cert: :lol:

Příšery jsou totiž nesmrtelné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
21.6.20 18:58

Zombici :lol: Me strasi nektere decka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
21.6.20 19:03
@Anonymní píše:
@Enmamma ty příšery co učili mě tady taky pořád straší :cert: :lol:

Ta moje z první a druhé třídy naštěstí dostrašila. Bože jak já z ní každé ráno zvracela, když jsem musela do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová