Proč mě tchýně tak nesnáší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32219
20.1.19 10:15

Jak neví, co dělat? Pokud tě miluje, tak snad bude s tebou,ne? Neumím si představit, že bych odešla od manžela, protože se rodičům nelíbí. No to je jejich problém, ne můj. A pokud by k nim nesměl můj muž, nešla bych tam ani já. Nemusí tě milovat, ale měli by respektovat výběr svého syna a tím i tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.19 10:16
@Anonymní píše:
Mám, teď už, tchýni. Je to clovek, ktery uz spoustu let pracuje z domu. Jezdi jen za par klienty, obcas nakoupit. Vystupuje jako „pani nekdo“ a pritom to tak neni a boji se udelat jen krucek z jeji komfortni zony. Tchan je vetsi svetak, ale podleha jejim nazorum. Ona se venuje nadprirozenym vecem a verim jim vice nez komukoli jinemu.
Memu muzi rika, ze na nej snasim program rakoviny atd…proti tomu se ohradil, coz se mi libilo. 5 let jsme zili tak nejak v mezich, i kdyz vim, ze ji vadim. Pak svatba..byla proti..pak prisla krize s manzelem a ten se tam na tyden odstehoval a maminka ho mela hezky pod dohledem a starala se o synacka. Za 5 dni se mi vratil domu a rodice mu pri odchodu rekli, ze s nasim vztahem nesouhlasí a ze se nema vracet. Nastesti se muz ohradil a rekl, ze i oni se pred 20ti lety rozesli a po 3 mesicich se vratili a jsou spolu doted. Takze nam chce dat stejnou sanci jako si dali oni…ale oni to nepochopili a proste s tim nesouhlasí. Jak muze nekdo, kdo s nami nezije rozhodovat o tom co je pro nas nejlepsi a ze ja to pro jejich syna nejsem??? Delala jsem pro ne prvni posledni, jen aby me meli radi. Pomáháme fyzicky na dome, radime atd. Oni si sanci dali, taky nemaji idealni vztah, uprimne..to nema preci nikdo. Manzel je ted mezi mlynskyma kamenama a nevi co delat. Rodice ma rad, ty odriznout nemuze, me miluje. Ale uz byl i rozhodnutý, ze se odstehuje…sice prijde o mne, ale u rodicu bude klid. Strasne ho mrzi, co se deje. Tchyne mi i vzkazala, ze ji nesmim pres prah domu. Je to strašný tlak na manzela a zvazuje opravdu rozchod a rozvod. Resime nas vztah v poradne, ale tchyne je proste zabejcena a jede proti nasemu vztahu, jelikoz jsem ublizila jejimu synovi..i kdyz o tom vi doslova prd.

Ano, muž úplně rodiče neodřízne. Ale tchýně by se do vás plést neměla. Nemusí souhlasit s výběrem partnerky, ale to je tak jediné. Odstěhovat se do vlastního by nepomohlo? Na návštěvy by ze začátku mohl jen muž a pak, až by se situace ustálila, bys mohla dojet i ty. Děti nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
20.1.19 10:26

Je to dobra zkouska vaseho vztahu. Bud vas to posili anebo znici. Nic mezitim neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
20.1.19 10:27

Tak jestli muž zvažuje rozvod, tak je pod vlivem matky víc, bez si uvědomuje. Někteří radoby nadprirozeni a podobní šarlatáni jsou výborní manipulanti víc, než cokoli jiného. A to mi i na matinku sedí.
Na tvém místě bych muži jasné řekla, že ho máš ráda, že bys s ním ráda žila, ale nebudeš dělat onen druhý mlýnský kámen. Ať si vybere to, co je pro něj nejlepší a ty to budeš respektovat. Ale až si vybere, tak už se nikdo nebude vracet k minulosti, aby se to opravdu vyřešilo jednou pro vždy a netahlo se to celým vaším zivotrm. Aby to nebylo řešení jen na oko a problém zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.19 10:28
@Anonymní píše:
Mám, teď už, tchýni. Je to clovek, ktery uz spoustu let pracuje z domu. Jezdi jen za par klienty, obcas nakoupit. Vystupuje jako „pani nekdo“ a pritom to tak neni a boji se udelat jen krucek z jeji komfortni zony. Tchan je vetsi svetak, ale podleha jejim nazorum. Ona se venuje nadprirozenym vecem a verim jim vice nez komukoli jinemu.
Memu muzi rika, ze na nej snasim program rakoviny atd…proti tomu se ohradil, coz se mi libilo. 5 let jsme zili tak nejak v mezich, i kdyz vim, ze ji vadim. Pak svatba..byla proti..pak prisla krize s manzelem a ten se tam na tyden odstehoval a maminka ho mela hezky pod dohledem a starala se o synacka. Za 5 dni se mi vratil domu a rodice mu pri odchodu rekli, ze s nasim vztahem nesouhlasí a ze se nema vracet. Nastesti se muz ohradil a rekl, ze i oni se pred 20ti lety rozesli a po 3 mesicich se vratili a jsou spolu doted. Takze nam chce dat stejnou sanci jako si dali oni…ale oni to nepochopili a proste s tim nesouhlasí. Jak muze nekdo, kdo s nami nezije rozhodovat o tom co je pro nas nejlepsi a ze ja to pro jejich syna nejsem??? Delala jsem pro ne prvni posledni, jen aby me meli radi. Pomáháme fyzicky na dome, radime atd. Oni si sanci dali, taky nemaji idealni vztah, uprimne..to nema preci nikdo. Manzel je ted mezi mlynskyma kamenama a nevi co delat. Rodice ma rad, ty odriznout nemuze, me miluje. Ale uz byl i rozhodnutý, ze se odstehuje…sice prijde o mne, ale u rodicu bude klid. Strasne ho mrzi, co se deje. Tchyne mi i vzkazala, ze ji nesmim pres prah domu. Je to strašný tlak na manzela a zvazuje opravdu rozchod a rozvod. Resime nas vztah v poradne, ale tchyne je proste zabejcena a jede proti nasemu vztahu, jelikoz jsem ublizila jejimu synovi..i kdyz o tom vi doslova prd.

Ale tchýně o ničem nerozhoduje, řekla manželovi svůj názor a na ten má právo ať se ti to líbí nebo ne. Mít tě ráda není její povinnost. Jak to bude dál je výhradně na tvém muži a na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.1.19 10:28

@Russet nastesti bydlime ve svem od zacatku. Dite mam ja z prvniho manzelstvi. Nejsem dokonala zena, man spoustu chyb, ale kdyz jsme si s muzem rekli, ze se pokusime nas vztah dat dohromady a milujeme se, tak by to melo jit. Bojim se, jak dlouho to vydrzi. Uz se to jednou stalo…prestala se mnou mluvit na 3 mesice a nikdo nevedel proc a ona o tom nechce mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.1.19 10:29

To si taky říkám.. Před svatbou vše ok, a po svatbě jsem já ta nejhorší, ale horší je ze my spolu žijeme i s tchyni. Já se všeho vzdala a nemám nic ani kam jít. Toť situace… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.1.19 10:44

A proč mate krizi? Není to třeba tak, že si manžel mamce postezuje, tak proste nechce, aby její syn žil s někým “špatným” (bere to co on ji říká)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
20.1.19 10:54

Já být na místě tvého manžela, věděla bych jistě, co bych dělala. A určitě by to nebylo to, že se vrátím domů k mamince a rozvedu se. A hodně nahlas bych se ozvala, že takhle o mém manželovi mluvit nebudou a jestli nesmí přes práh, nejsem zvaná ani já, rodiče nerodiče. Váš vztah mi přijde nějaký podivný. :think: Své rodiče miluju, znamenají pro mě hodně a kdykoliv potřebují pomoct, vždycky jsem tu pro ně. Ale moje rodina, manžel a děti, je pro mě prostě na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.1.19 10:57

Ono se toho stalo strasne moc v lonskem roce, ale krizovku jsme melo dejme tomu 2mesice a on jezdil za rodici a mamka videla, ze je smutny a on pravdive rikal, ze mame problemy, ale resime je…no a vygradovalo to timhle, ze uz jsme nevedeli co a jak a odstehoval se tam. Snazili jsme se o dite, svatba, strasne moc cestovani, stres, prace, podnikani atd atd…jakoze hromada veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
20.1.19 11:04
@Anonymní píše:

Jako hlavní problém vidím nerozhodnost tvého manžela. Tchyně je jaká je, zbytečně se trápí tím, proč....... Pro jejího syna nebude žádná dost dobrá. On musí říct stop a určit hranici nakolik mu bude matka zasahovat do života a výběru partnerek. I za cenu toho, že se s ní nebude bavit, je to jeho život.
Já jsem byla v podobné situaci. Tchyně mě taky nemusela a dávala mi to dost najevo. Asi 3/4 roku jsme se nebavili....... Ale přítel byl vždy na me straně. Pak se nám narodil syn a trochu se to zlepšilo. Tchyně se o vnuka zajímá, občas ji navstevuji ikdyz paradoxně bydlí vedle nás. Úplně ideální to nikdy nebude ale v rámci možností se tolerujeme. Pritel se k ní chová slušně, ale kontakt omezil na minimum, prostě jsme pro něj priorita my (já a syn).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
20.1.19 11:06
@Anonymní píše:

Jako hlavní problém vidím nerozhodnost tvého manžela. Tchyně je jaká je, zbytečně se trápí tím, proč....... Pro jejího syna nebude žádná dost dobrá. On musí říct stop a určit hranici nakolik mu bude matka zasahovat do života a výběru partnerek. I za cenu toho, že se s ní nebude bavit, je to jeho život.
Já jsem byla v podobné situaci. Tchyně mě taky nemusela a dávala mi to dost najevo. Asi 3/4 roku jsme se nebavili....... Ale přítel byl vždy na me straně. Pak se nám narodil syn a trochu se to zlepšilo. Tchyně se o vnuka zajímá, občas ji navstevuji ikdyz paradoxně bydlí vedle nás. Úplně ideální to nikdy nebude ale v rámci možností se tolerujeme. Pritel se k ní chová slušně, ale kontakt omezil na minimum, prostě jsme pro něj priorita my (já a syn).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.1.19 11:09

možná mu říct, že dospělý chlap jde do vlastního nájmu, ke kamarádovi, na ubytovnu, ale nevrací se k mamince

jestli neví, jak to bude mezi vámi, tak by se měl rozhodovat buď s tebou nebo sám, ale ne zpod maminčiny sukně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 11:15

Tchyně tě nemusí mít ráda :nevim: a ty zase nemusíš mít ráda ji. Jde ovšem o toleranci z obou stran a podpora tvého muže a to tam nejspíš chybí. Tchyně tě nepřijala a ty s tím bohužel nemůžeš nic udelat. Byla jsem v podobné situaci, nebyla jsem pro rodiče mého ex dost dobrá a dávali mi to dost najevo. Nezdravili mě, prehlizeli mě a když se mnou náhodou mluvili, tak to byl nenápadný rypanec jeden za druhým a mezitím se naváželi do mého ex a hledali na mě chyby. Byl pod jejich vlivem a já neměla šanci a ani chuť s tím bojovat. Dala jsem mu na výběr, protože to bylo po dvou letech fakt vyhroceny, já se všemožně snažila zavděčit, na oko mě přijali a za rohem do něj jeli, že si se mnou zkazí život. On si vybral rodiče. Kupodivu já to ani neobrecela, nestal mi ani za jednu slzu. Vyplývá tedy z toho jediné, buď se postaví za svůj vyber partnerky a rodičům to jasné vysvětlí a nebo ať jde zpátky k mamince a ty ho s klidnym svědomím pošli do oběhu, žádná totiž nebude dost dobrá, dokud si on doma „nedupne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
20.1.19 12:29

Jak jsi „ublížila“ manželovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie